• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzum, merkezden aradılar yardım lüfen???

denizcim herkes yazmış ama bende bir kere daha söylemek istedim bir tane bile yeter inanki sen biraz rahat ol sana hep yazıyorum stress en büyük düşmanın.bence çok güzel haberlerle geleceksin bu defa senin çin halaylar çekeceğiz canım.

senin yaşa normalde 2 yerleştirilir hadi 3 en fazla. 4 tane varmış ya. merak etme gelişirler. ne yapacaksın daha fazlayı? beşiz istemiyorsun ya. inşallah olacak kaydirigubbakcemile3

canımcan nerelerdesin sen :)
ya ben dun yumurta toplamadan çıktıktan sonra yol yurudum biraz
bugunde yurusem yavaş yavaş bişey olur mu
yada yarın temizlik yapsam zarar verirmiyim rahmime transferi erteler ler mi

selam canım sana inanamıyorum dusundugun seye bak ya benimki oyle olsaydı heralde bayram ederdim 25 yumurtadan 5tane olgun cıktı sadece iki tane dollendi onlarda gitse trasnfer iptal olurdu neden herseyin en olumlusunu dusunmek yerine olumsuz olanı dusunuyorsun anlamadım bu tedavi senin icin hayatında en onemli seylerden biri bunu dusunerek yoluna devam et bu tedavide moral cok onemli bunu biliyorsun icin raha bi sekilde yarın git al bebislerini onlarda sana tutunucaklar evin cocuk sesleriyle dolucak :emir_bebek::ecrin_bebek:insallah:Saruboceq:

canım stres yapma önemli olan kaliteleri hamiş kaldığında napıcaksın bilmiyorum asıl o zaman başlıyor :::))))))))))))))))9

canımcan nerelerdesin sen :)
ya ben dun yumurta toplamadan çıktıktan sonra yol yurudum biraz
bugunde yurusem yavaş yavaş bişey olur mu
yada yarın temizlik yapsam zarar verirmiyim rahmime transferi erteler ler mi

çok işim vardı :1no2: mail atsaydın. canım transferden önce yürüyebilirsin yüzebilirsin güneşlenebilirsin herşeyi yapabilirsin ama yorulmadan vücudun çok yorgun olmaması gerekiyormuş konulan embiyoların rahat tutunbilmesi için. temizlik dersen azcık ayıp olcak ama siktir et sırası mı :oklava: transferdn sonraki 1-2 günde dinlen ama sonra kalk çık kendini yormadan dolaş işe git herşeyi yap. yormadan ama. ağır da kaldırmayacaksın. uzanmayacaksın. bir de hastaneden 1 gün demişlerdi sen 2-3 gün duş alma aldığın zamanda asla sıcak su değil ılık olcak. çok yatmak da iyi değilmiş rahime kan gitmiyormuş. metabolizma duruyormuş. 1-2 gün sonra ayklanman gerekirmiş. sonrası allaha kalmış. bol dua etseksin ve ona havale edeceksin. inşallah olacak güzelim :CüvCüv:

denizcim hiç endişelenme her zaman olumlu düşünki sonuçta olumlu olsun.Yumoşlar sana sıkı sıkı tutunsun.Benimde salı günü yumoşlar toplandı cumaya transfer var 5 yumurtadan 4 tane döllenmiş kaliteleri hakkında bişey demediler.Bir tane bile olsa önemli olan bize tutunmaları ve kucağımıza almamız.Perşembe transfer olsaydı seninle tanışırdık.Senin rahim kalınlığın kaç?Benim 2. denememde 5 buçuktu.Tutunmadılar.Bu sefer adaçayı nohut mercimek gibi doğal östorejen içeren şeyler yiyip içtim.Şimdi kalınlık 8 den fazla belki onların faydası olmuştur.Birde zeytinyağı ile birlikte incir yemiştim.Adaçayını transferden sonra içmemek lazım düşüğe sebep olabiliyomuş.Denizcim bol şans diliyorum.

denizcim hiç endişelenme her zaman olumlu düşünki sonuçta olumlu olsun.Yumoşlar sana sıkı sıkı tutunsun.Benimde salı günü yumoşlar toplandı cumaya transfer var 5 yumurtadan 4 tane döllenmiş kaliteleri hakkında bişey demediler.Bir tane bile olsa önemli olan bize tutunmaları ve kucağımıza almamız.Perşembe transfer olsaydı seninle tanışırdık.Senin rahim kalınlığın kaç?Benim 2. denememde 5 buçuktu.Tutunmadılar.Bu sefer adaçayı nohut mercimek gibi doğal östorejen içeren şeyler yiyip içtim.Şimdi kalınlık 8 den fazla belki onların faydası olmuştur.Birde zeytinyağı ile birlikte incir yemiştim.Adaçayını transferden sonra içmemek lazım düşüğe sebep olabiliyomuş.Denizcim bol şans diliyorum.

canımcan benim rahim kalınlığım için birşey demediler
onu ne zaman söylüyorlar ki
transfer gunu bakıcak doktor uygunsa yapılacak degilse ilaçlarınızı kullanıcaksınız bir ay sonra olur dedi hemşire
şimdi ben yarını edemem kesin

canım bana yumurta toplanmadan önceki ultrasonla kontrolde söylediler ama endometrium için 3 çizgiyi gördük bu güzel dediler sayı falan söylemediler

merhaba arkadaşlar,
merkezden aradılar toplanan 10 yumurtamdan 9 u döllenmiş ama onlar için kaliteli sayılacak 4 tane varmış.
perşembe gunu için transfere karar vermişler
bende durum nasıl kaç hücreli kaç tane transfer edeceksiniz diye sorular sordum embirolog suan bunu söyleyemeyiz
transfer gunu geldiğinizde karar verilecek dedi
sizce beni geçistirdimi
transfer gunune kadar ölen olur mu dört taneden
yada dört taneden kaçını tarnsfer ederler ki
çok mutsuzum ve umutsuzum
perşembe transfer ederlerse pazartesi işe dönmek zorundayım 3,5 gun dinlebilmiş olucam ya tutmazsa :(
beni deliricem ne yapıcam şimdi :bbo::gitme:senağlama

canım hayırlı olsun......nete yeni girebildim......ve yeni gördüm..........üzülme lütfen.......bize rabbimin izniyle saglıklı dört tane yetr inş. mutlu ol canım......galiba bugün oldu transferin......ben bidaha giremem.......hayırlı olsun canım bebişlerin...................opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar,
merkezden aradılar toplanan 10 yumurtamdan 9 u döllenmiş ama onlar için kaliteli sayılacak 4 tane varmış.
perşembe gunu için transfere karar vermişler
bende durum nasıl kaç hücreli kaç tane transfer edeceksiniz diye sorular sordum embirolog suan bunu söyleyemeyiz
transfer gunu geldiğinizde karar verilecek dedi
sizce beni geçistirdimi
transfer gunune kadar ölen olur mu dört taneden
yada dört taneden kaçını tarnsfer ederler ki
çok mutsuzum ve umutsuzum
perşembe transfer ederlerse pazartesi işe dönmek zorundayım 3,5 gun dinlebilmiş olucam ya tutmazsa :(
beni deliricem ne yapıcam şimdi :bbo::gitme:senağlama
Ayni benim durumumu yaşıyorsun canım.17 yumurtadan 7 si işleme alınmış 4 döllenmişdi.Ben de senin sorduğun soruyu sordum merkeze aynı cevabı aldım.Transfer gününe kadar ölücektim acaba hiç kalmazsa gelişimi durursa diye.Ama transfer öncesi aradılar 3 embriyo kalmış 3 de super kalite.Ve de hamile kaldım.Malesef 10 haftamda kayb ettim.İnşallah sen de aynı durumu yaşarsın ama senin bebişin sağlıcaklı olur inşallah..

Deniz seni dövücem hep panik halindesin, ben ilk defa yaptırmama rağmen hiç stres yapmadım, şehirlerarası gezmelere bile çıkmıştım, hem benim de 9 yumurtam çıktı ve 6sı döllenmişti, ben hiç üzülmedim, bir tane olsun ama benim olsun demiştim, ilk aradıkları gün kalitesi hakkında da hiçbir şey söylemediler, transfer gününe belli olur demişlerdi, 3. gün transferim oldu, iki tanesi 8 hücreli 1 tanesi 10 hücreliydi, onlardan bir tanesi tuttu, 9 haftalıkken kaybettim o da benim kaderim, inşallah güzel haberlerle geleceksin, transferden sonra ben 1 saate yakın merkezde yattım, evde sürekli yatayım diye bir şeyim olmadı 2 gün evdeydim ve sürekli ayaktaydım, yok öyle yemeği ayağa getirtmeler faln olmadı, 3. günümde de dışarılarda dolaşmaya başlamıştım, 6. günümde işe başladım,kafanı rahatlat, stres yapma, hakkında hayırlısı canım.

Back