mutsuzum, merkezden aradılar yardım lüfen???

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
merkezden aradılar toplanan 10 yumurtamdan 9 u döllenmiş ama onlar için kaliteli sayılacak 4 tane varmış.
perşembe gunu için transfere karar vermişler
bende durum nasıl kaç hücreli kaç tane transfer edeceksiniz diye sorular sordum embirolog suan bunu söyleyemeyiz
transfer gunu geldiğinizde karar verilecek dedi
sizce beni geçistirdimi
transfer gunune kadar ölen olur mu dört taneden
yada dört taneden kaçını tarnsfer ederler ki
çok mutsuzum ve umutsuzum
perşembe transfer ederlerse pazartesi işe dönmek zorundayım 3,5 gun dinlebilmiş olucam ya tutmazsa
beni deliricem ne yapıcam şimdi :bbo::gitme:senağlama

ah canim benim ne güzel 4 tane embryo saglikli varsa ne mutlu sana....benimde o kadar olsa ne güzel olur biliyormusun....üzülme...tutcak tamam

canım benim banada kesin saglıklı demediler aslında
9 u döllendi ama transfer için 4 tane uygun dediler
yani benim bundan anlamam 4 tane mi saglıklı var onların içinden transfere karar verecekler kalan 5 tanesi boşa gitti
yoksa 9 taneden 4 tanesini mi transfer edip gerisini donduracaklar anlıyamadım
ya biliyor musunuz tedaviye başlamadan önce gunler geçer mi diyordum
neredeyse son aşamadayım haala inanamıyorum nerden nerelere geldik

üzme kendini...4 tane yeter ama önemli olan kaliteleri...kaç hücreli oldukları....
transfer yaparız dediğine göre umutlular...ayrıca kaliteli olsun 1 tane olsun...şansın çok...rahat ol...3 gün dinlenmek yeter rahat ol...a.s.

9 taneden 4 ü iyi gerisi çöpe demek istemiş...aynı şey benim de başıma geldi...sen gene şanslısın benim 30 toplandı 27 si çöpe gitti...

canım benim ,
söylediğinde haklısın ama ben yine uzuldum nankörlük olarak görmeyin ama ya tutmazsa yani yine ilaç almak yine o kontroller insanı çok çökturuyor
bana kça hücreli olduklarını söylemediler
biz şuan göremiyoruz bulundukları ortamdan çıkaramıyoruz dediler
öle demeleri iyice kafamı karıştırdı

rahat ol aynısını bana dediler
açamam açarsam onlara zarar gelir dediler

arkadasım geçmiş olsun benimde yumurtalar dün toplandı 21 tane bugün aradılar 15 tanesi döllenmiş ama kalitesi hakkında bugün bisey söyleyemeyiz yarın söyleyebileceklerini söylediler çünkü hücreler bölünmeye 2. gün başlıyormuş ssana nasıl kalitesi hakkında bilgi verdiler yoksa bizimkinde mi bir yanlışlık var

şimdi onları koydular ki güzel bölünsünler diye....bence stres yapma...tutcağı varsa da tutmaz öyle yaparsan....onların da yapacağı bir şey yok....transfer günü kesin konuşabilirler ancak...senin korkularının aynısını yaşadım.....anlıyorum...ama inan ki yapacak bir şey yok şuan....az sabret güzel haber almanı bekliyorum canısım...kaydirigubbakcemile5

bana mı diyon canım...

merhaba canım
inşallah seninde guzel haberlerini alırız
sen nerde tedavi göruyorsun canım
banda bugun bişey söyleyemeyiz bakamayız
ancak transfer gunu kalite ve kaç tane transfer olucagı hk. da bilgi verebiliriz dediler
bana 9 u döllendi ama 4 tane bizim için uygun gözüküyor dedi anlamadım
yani ilk transfer için 4 mu uygun offf ya tam da işteyim net konuşamadım
boş odadan aramam lazım

insallah hepimiz hayırlıı haberler alırız canım beni önce aradılar döllenme hakkında bilgi verdiler daha sonra senin yazını okuyunca bize kalite hakkında neden bilgi vermedikleri için aradım onlarda bugün kalite hakkında bilgi veremeyeceklerini yarın arayıp transfer için bilgi vereceklerini söyledilerinsallah hepimiz güzel haberler alırız

canım neden böyle olumsuz şeyler düşünüyosun ya yumurtalar ölürse falan rabbim yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider bize burdan müjdeyi verirsin

4 tane uygunun nesine üzülüyorsun ki?benim de 11 toplandı,8 döllendi,3 tanesi kaliteli bulunup transfer edilmişti.şu an ikiz kız bebeklerime hamileyim.1 tane bile olsa yeter.ve transfer anında bana söylendi 8 hücreli,3 tanesi uygun transfere diye.opunun ertesi günü sadece sayı söylüyorlar.bak tuttu 2 tanesi,yani sana da 4 tane transfer edilir belki ve tutar içinden,daha ne olsun canım.sen rahat ol,bitmiş işte hem de bu kadar embriyon var daha ne olsun,inşallah bekleme sürecin hızlıca geçer de mutlu haberi verirsin hemen.

merhaba arkadaşlar
iş arasında merkezle konuşma fırsatım oldu
4 tane transfer gunu transfer edilebilecek kalitedeymiş 9 dan kalan 5 tanesi için gözleme devam edilip uygun olursa dondurulacakmış. yalnız perşembe gunu 3. gun tarnsferi anlamına geliyor sizce bu iyi mi ?
birde ben dun çok agrılar çektim kasılmalarım oldu toplamadan sonra akşama doğru gece doğru duzgun uyuyamadım ağrıdan. hemşire transferden önce doktor seni kontrol edicek rahmin iyimi transfer için diye eger uygun görmezse tum embriyoları dondurup birdahaki aya bırakabilirlermiş benimde çok panik olduğumu anlayınca bana da kızdı hatta kötuyu düşünmeyin ben sadece ihtimal söylüyorum diye.
bu rahim toparlamak için ne yapmak gerekir
yani bişey yemekle içmekle olmaz herhalde
suan göbegimde bantlar var rahim kalınlaştırmak için
birde vajinadan tablet verdiler ama onu çok duzenli kullanamadım iki gundur oda önemli degil mi

benim 11 yumurtamdan sadece 2si dollendi. ikisi de cok iyi kaliteydi. su an tek bebege 15 haftalik hamileyim.

1 kaliteli yumurta bile yeterli yani:)

mutsuz olacak bişey yok. benim 12 döllemişler dün 4 gitmiş 8 kalmış. bugün 4 üde gitmiştir sanırım. perşembeye 2- 3 kalır sanırım buda kötü değil. 5 tane koyuncada iyi demek değilki. ilk denememde bana 5 embriyo koydular dördü tuttu. biri öldü üç kaldı. içeride beslenemedikleri için ölüyorlar. sonra iki daha gittti tek kaldı bak onun resmide köşede . kanama olduğu için hiç kalmama riskide var. şükür hiç olmazsa onu bana bağışladı rabbim.asıl risksiz olanı az embriyo koymak.

Denizcim,
Herkes diyor ya gerçekten de mühim olan düzgün bir şekilde bölünmeye başlamaları ve devam etmeleri. Sen moralini bozma, moralini bozacak birşey yok ki henüz ortada. Bir sürü insan var yumurtaları boş çıkan ya da hiç döllenmeyen. Sen niye üzüyorsun ki dört tane diye. Ne güzel işte, sağlam tut moralini, iyi bir morale ihtiyacın olacak bir döneme giriyorsun çünkü. Sana tutunmaya çalışacak bebeklerinle moralinle destek olacaksın unutma. Haydi bakalım, iyi haberlerini bekliyoruz.

DENIZ0509 ..
Kiz panik yapma,insallah hersey guzel olacak,senin canini SIKTIGIN yanina kar kalacak. eger Rabbim OL diyecekse 1-2-3-4 farketmez canim.. Sakin ol,allaha dua et.. Insallah annesine tutunacak bebisler,ama tabi annelerinin biraz sakin ve huzurlu olmasi gerekiyor mus :)) Birde panik yapmamasi gerekiyormus ona gore :)) :ecrin_bebek:

canlarım benim çok teşekkür ederim
hepimiz için hayırlısı
tamam panik yapmıcam söz
çok çok öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…