• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluk sendromu

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
418
18
32
Merhabalar...

Bana yardım etmenizi isteyecegim sizden. Çünkü artık kendime yardım edemiyorum. Geçen aylarda ailemden bir bireyi kaybettim. Evde hala herkes ağlıyor ama ben ağlayamıyorum. Nişanlandım nişanlımdan soğudum. Sınavlarım var onlara çalışamıyorum. Kursum var kursa gidemiyorum. Sabah erken kalkamıyorum. Saatlerce uyusam da uykumu alamıyorum. Sorumluluklarımı yerine getiremiyorum. Mutlu olamıyorum. Gülemiyorum. Sabah erken uyanmam gerekiyor ama kalkamıyorum yatağımdan... Psikiyatriste gittim başından attı resmen. Bir şeyin yok sabret dedi. Her şey daha kötüye gidiyor,ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana ne önerirsiniz?

gecici bir depresyon yasiyor olabilirsiniz belki..yasadiginiz zor bir durum Allah sabir versin.herseye ragmen hayat devam ediyor klişe sözü cok dogru malesef.ağlamak istiyorsaniz oturun aglayin kendinizi kasmayin.acisinizi yasayin bir sekilde.bir sure sonra hafifleyecektir ve normal yasantiniza donersiniz diye dusunuyorum.ama yardim almaniz gerekli.baska doktora gidin.kendinize iyi gelecek birseyler bulun.disari cikin butun gun evde durmayin.evdeki ortamin cok etkisi vardir..umarim en kisa sürede atlatirsiniz bu durumu..

Üçüde aynı şeyimi söyledi yani bişeyin yok mu dedi.

Bir tanesi çok ağır bir hap verdi. Delirecek gibi oldum. Bıraktım o hapı. Diğeri bir seyin yok dedi hafif bir hap verdi. Guvenemedim aradaki ucuruma... Baska birine daha gittim bu normal süreç gececek dedi ilaç yazmadı. Ilaca gerek yok dedi.

Kışın bende kalkmakta zorlanıyorum.dışarının karanlık ve içerinin soğuk olması nedeniyle yorganın altından çıkmak istemiyorum.ilk bahar ve yazın sorun etmiyorum kalkmayı ama siz de minör düzeyde depresyon var,bundan kaynaklandığını düşünüyorum

Bir tanesi çok ağır bir hap verdi. Delirecek gibi oldum. Bıraktım o hapı. Diğeri bir seyin yok dedi hafif bir hap verdi. Guvenemedim aradaki ucuruma... Baska birine daha gittim bu normal süreç gececek dedi ilaç yazmadı. Ilaca gerek yok dedi.
Psikiyatriye değil psikoloğa gitmeni öneririm.

evet ben de psikolog öneririm. hatta mümkünse kadın öneririm. doktorda cinsiyet ayrımım yoktur ama bazen insanlar karşı cins doktorlar ile yeterince rahat olamıyorlar.
ağır bir depresyon geçiriyormuşsun gibi geliyor bana.

Kışın bende kalkmakta zorlanıyorum.dışarının karanlık ve içerinin soğuk olması nedeniyle yorganın altından çıkmak istemiyorum.ilk bahar ve yazın sorun etmiyorum kalkmayı ama siz de minör düzeyde depresyon var,bundan kaynaklandığını düşünüyorum

evet ben de psikolog öneririm. hatta mümkünse kadın öneririm. doktorda cinsiyet ayrımım yoktur ama bazen insanlar karşı cins doktorlar ile yeterince rahat olamıyorlar.
ağır bir depresyon geçiriyormuşsun gibi geliyor bana.

Olabilir evet iç sıkıntım çok büyük. İlaç kullanmak da istemiyorum. Nasıl gecer bu sıkıntı?

Buda normal değil bence üçünün birbiriyle hiç alskası yok.

Back
X