- 15 Kasım 2009
- 425
- 180
- 323
25. haftasında bana veda etti bebeğim.. ve ben neden olduğunu bile bilmiyorum. sancılarım başladı ve herşey 1 gün içinde oldu bitti doğum yapmadan önce dr lar söylemişti yaşamayacak diye. yaşasa bile kör olabilir gerizekalı olabilir vs.. o kdr net ve açık konuşuyolarki boğmak istiyosunuz onları ister istemez. yani tamam dr olmak kolay değil sabır işi ama bebeğini kaybetmekte kolay değil.. insanın genede umudu oluyo.. benim bebeğim ölü doğmadı . sanırım 10 dk yaşadı.. ben görmek istemedim çünkü ... sebebini bende bilmiyorum ama pişmanım .. hemşire bi havluya sarılı getirdi görmek ister misin dedi bende yaşıyo mu dedim. yani gayet rahat hyr dedi o an işte hayatımın değiştiği andı.. artık o yoktu ve bi daha da geri gelmicekti.. nasıl anlatılır ki bu guygu şimdi bilemiyorum.. kocamı gördüğüm ilk an.. haberi verişim, anneme sarılmak falan.. çok çok tarifsiz duygular.. allah kimseye yaşatmasın çok zor.. Adı Aslıhan olacaktı ama Bebek diye gömülmüş .. ben hala mezarı nerde bilmiyorum.. gidemem çünkü heralde o kdr güçlü olamam.. uzattım .. ona söylemek istediğim tek şey (özür dilerim) :a015:
21 Haziran 2009 da doğdu ve 22 Haziran gömüldü bebeğim.. (22 Haz. doğum günüm benim) ama artık o güne nasıl doğum günüm dicem bilemiyorum..
21 Haziran 2009 da doğdu ve 22 Haziran gömüldü bebeğim.. (22 Haz. doğum günüm benim) ama artık o güne nasıl doğum günüm dicem bilemiyorum..
Son düzenleme: