Mutsuz Evlilikte Çocuk Yapma Merakı

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.307
330.720
Merhaba kızlar

Benim merak ettiğim bir konu bu. Mutsuz evlilikte neden ısrarla çocuk yapıyorlar merak ediyorum.
Gerekçeleri ney? Kocayı eve bağlamak mı, kendi egosunu tatmin etmek mi yoksa bir tane oldu 2. olsun kardeşi yalnız kamasın mı?
Bu çocuk konusunda ne motive ediyor kadınlarımızı ?

Merhaba kızlar

Benim merak ettiğim bir konu bu. Mutsuz evlilikte neden ısrarla çocuk yapıyorlar merak ediyorum.
Gerekçeleri ney? Kocayı eve bağlamak mı, kendi egosunu tatmin etmek mi yoksa bir tane oldu 2. olsun kardeşi yalnız kamasın mı?
Bu çocuk konusunda ne motive ediyor kadınlarımızı ?
bu cesarete hayranım, tek başına çocuk büyütmek değil de ne...
heralde çocukla meşgul olup kocayı umursamamak için.

Cocuk olsun kocam eve bağlı olsun bizi bırakmasında ömür boyu sürünüyim diye düşünüyor bazıları bazılarda cocuk olsun kocam belki değişir pehh çok inandırıcı

Bence çocuk olursa kocam değişir evliliğim kurtulur zihniyeti. Hayata renk gelsin algılar değişsin diye de olabilir. Ben işe yaradığını da görmedim

Aynen sonunda olan çocuğa oluyor. sorumsuz bir bana mutsuz bir anne :KK43:

İnsanın bi varoluş amacı var ve bunu bi eser bi düşünce bi akım bi fikir bi bulusla geride varoluşu ile ilgili biseyler bırakıyor, sonraki nesillere... Kadınlarımız kendini fikir çaba olarak ortaya koymayınca yada koyamayınca , çocuk dogurmayi da varoluşluk çabası olarak görüyor.

Bakacak gücü varsa anneliği tatmak istiyorsa yine saygı duyuyorum ama hem koca berbat hem belirli bir gelir kaynağı yok hem kendi psikolojisi normal değil bir de suçsuz günahsız bebek dünyaya getirip hayatlarını mahvediyorlar asla anlamıyorum çok bencilce geliyor ayrıca az çok hayatındaki adamdan baba olup olmayacağını anlarsın o korunmuyorsa sen korun yazık değil mi doğacak bebeğe

Kocayı eve bağlamak çoğunun düşüncesi. Arkadaşım var evliliği berbat halde boşanacakları belliydi. Çocuğum olursa eve daha çok bağlanır, huyu düzelir vs diyordu sürekli. Sonuç boşandı çocuğu olmadan

Sence yaptığı mantıklı mı?
Bu anneden anneye değişir. Benim annem bunun altından çok güçlü kalktı ama Allah yürü ya kulum dedi de öyle. Bence iyi ki yapmış boşanacağımı bilsem gücüm de varsa ben de yapardım sanırım. Benim çocukluğumda babasız diye çok dalga geçtiler benimle ama kardeşim böyle şeyler hiç yaşamadı. Gittiğimiz okullar vs farklıydı çevreden dolayı böyle oldu sanırım:110:

Cahillik bence. Çok cahiller çocuk yapmayı çok matah bişey sanıyorlar. Bizim var tanıdık ev yok araba yok hiçbir birikim yok ancak geçiniyorlar ama var 3 çocuk. Cahilliklerinden baska aciklama bulamiyorum ben. Bizim 2 çocuk var 3-4 dusunmuyorum hiç. Ki baktığın zaman her açıdan onlardan çok fazlayiz.

Değişiyor zannediyorsun işte düzeliyor hersey ama olmuyor mesela ben 3.olursa kaza olur. Mutsuz evlilikle5d3 her gün somurtup oturmuyorsun bazen sevisiyorsun:)

Sorunun ne olduğuna bağlı herkes çok şikayetçi ama evlilikde şikayet makul derecede normal kabul ediliyor ee mutsuz evlilik neden mutsuz önemli

Mesela biri 10 cmle mutludur biri 18 le mutsuz :KK45::KK45::KK53:

Bu da yalan mesela cogusunda. Bizzat yapan birinden duydum herkese kazayla oldu dedi bana dedi herkese öyle diyorum ama kaza değil kaç ay uğraştık 🤦🤷

Benim bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi iş yerinde. Cahil biri değil. Yüksek lisans mezunu mühendisi. Biri ona patavatsızca beklenen bir gebelik miydi dedi ki bence sanane. Yok hiç beklemiyordum şaşkınım diye cevap verdi kız halbuki planlıydı istiyordu. Öbür kız da hay Allah üzüldüm dedi. Sonra bunu sarstım neden öyle dedin. Planlı seviştik demeye utanmış 😂😂😂
Bu sefer de öbür kız dedikodusunu yaptı istemiyormuş aslında kazayla olmuş diye. Hay dedim senin kafanaz

Değişiyor zannediyorsun işte düzeliyor hersey ama olmuyor mesela ben 3.olursa kaza olur. Mutsuz evlilikle5d3 her gün somurtup oturmuyorsun bazen sevisiyorsun:)

Sorunun ne olduğuna bağlı herkes çok şikayetçi ama evlilikde şikayet makul derecede normal kabul ediliyor ee mutsuz evlilik neden mutsuz önemli

Mesela biri 10 cmle mutludur biri 18 le mutsuz :KK45::KK45::KK53:

Konu seks değil mi. Erkeğin libidosu düşerse kadın çekememeye başlıyor bence 😂😂😂

X