Mutluyum mutlusun mutlu :)

Merabaa. Ben de on alti yasindayim. Altmis bes kiloyum ama bir zamanlar yetmistim..elli bes olmak istiyorumm..destek olalim birbirimize..istedikmi basaramayacaimiz zey yokki:) :)

Merabaa. Ben de on alti yasindayim. Altmis bes kiloyum ama bir zamanlar yetmistim..elli bes olmak istiyorumm..destek olalim birbirimize..istedikmi basaramayacaimiz zey yokki:) :)

Ayy bu yazıyı okuyunca dedim ki ahanda ben
Ben de 16 yaşındayım kilom 63
Hedef 55
Yardımlaşalım arkadaşlar yaza kadar verelim hemen !!

Kızlar bende günde fırsat buldukça yürüyorum. Havayı güzelse dışarıda yoksa koşu bandında. Diyet yapmıyorum ama az yiyorum. Ama 2 gündür işin ucu biraz kaçtı. Ama telefi ederim diye umuyorum :)

Kızlar bende günde fırsat buldukça yürüyorum. Havayı güzelse dışarıda yoksa koşu bandında. Diyet yapmıyorum ama az yiyorum. Ama 2 gündür işin ucu biraz kaçtı. Ama telefi ederim diye umuyorum :)

Hmm guzelmiss :) bn ona bi turlu isinamadim yaa.
Ben de.pilatesten yanayim ..hadi bakalim

:)
Evet.. Zayif olmak bizim de hakkimiz.:):)

ewet bide zayıf olmlıyız ve size bir şey sorucam bu konuda kendime arkadaş arıyorum benle lahana çorbası içermişiniz

Aaaa sen de mi burdasin :)
Ama ben oyle diyetlr yapmiyom pek.. Yedigimi azaltiyorum daha saglikli kalici bnce..bu aralar yapamiyom ama hic

ben 2 gün azaltıyorum 3. gün yoook bende burdayım sende iç bu çorba sağlıklı acil kalp ameliyatı olacak hasatalara veriyolar günde max 1 kilo vreriyoosun sadece yağ eritiyor ama netten dietine bak

ben 2 gün azaltıyorum 3. gün yoook bende burdayım sende iç bu çorba sağlıklı acil kalp ameliyatı olacak hasatalara veriyolar günde max 1 kilo vreriyoosun sadece yağ eritiyor ama netten dietine bak

Oluur bi bakiyim o zaman.. Bi arlar bi tanidigim da yapmisti bunu.. Mantiksiz gelmisti ama bi arastirayim detaylarina bakayim bakalim

Oluur bi bakiyim o zaman.. Bi arlar bi tanidigim da yapmisti bunu.. Mantiksiz gelmisti ama bi arastirayim detaylarina bakayim bakalim

araştır sen yaparsan bende yaparım yanımda biri olsun istiyorum çünkü çorbanın tadı biraz kötü ondan ama pes ewrmek yok yaaaaaa yaz geldi ben mayo giymek istiyorum

araştır sen yaparsan bende yaparım yanımda biri olsun istiyorum çünkü çorbanın tadı biraz kötü ondan ama pes ewrmek yok yaaaaaa yaz geldi ben mayo giymek istiyorum
Ay eveet yaz geliyooo ama lahana diyeti sagliksizmis..ustelik9kilo falan verebler de var ama o kadar cabaya ragmen sadece 1kilo verenler de varmis..bilemedm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…