Anket Mutluyum Çünkü.....

Mutluyum Çünkü...

• Ankete Katılan
    106

Ecrin_Ceylin

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
1.147
2
316
42
Diğer
Kızlar daha önce böyle bir anket açıldı mı bilemiyorum... Ben arama yaptım ama bulamadım. :sm_confused:Ankette çoklu seçenek yapabilirsiniz. Sizi mutlu eden şeylerin hepsini seçin... a.s
Yorumlarınızı da bekliyorum...yerimseniben
Bu arada diğer seçeneğini secenler lütfen ne olduğunu açıklasın... yerimseniben

mutluyum çünkü mükemmel anne babaya ve abiye sahibim..
mutluyum çünkü sevgilimi seviyorum oda beni seviyor..
mutluyum çünkü sağlıklıyım şükürler olsun rabbim sana..

mutluyum çünkü mükemmel anne babaya ve abiye sahibim..
mutluyum çünkü sevgilimi seviyorum oda beni seviyor..
mutluyum çünkü sağlıklıyım şükürler olsun rabbim sana..

Ben de bunu istemiştim zaten...
Hayatımızda iyi giden şeyleri düşünüp...
Rabbimize şükretmek...
Teşekkürler hepinize...a.s.

sevgilime aşığım..annem-babam muhteşem-dostluklarım çokiyi-kardeşlerim ço kiyi.....

daha ne isterm..çok şükür ALlah a....:)

Mutluyum Allahım çoook mutluyum... Şükürler olsun sana bana hayat verdin, hayırlı bir eş, mutlu ve karşılıklı sevgi ve özveriden oluşan bir evlilik nasibettin, mükemmel anne baba ve kardeşler verdin...
İyi bir ailenin içine gelin olmayı nasibettin!
İçinde özgürce yaşadığım bir ev, araba ve kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceğimiz bir hayat nasibettin...
İçimizi sevgiyle ve huzurla dolduran yüce Allahım şükürler olsun sana...

mutluyum.sevdiceğimle beraberim.
mutluyum dünya güzeli sağlıklı bi kızım var
mutluyum mükkemmel bir anne-babaya ve kız kardeşe sahibim
mutluyum pozitif biriyim
mutluyum çok güzel dostlarım var

Mutluyum çünki SAĞLIKLIYIM
Mutluyum çünki MÜSLÜMANIM
Mutluyum çünki BENİ ÇOK SEVEN BİR BABAM ABİM KARDEŞİM VE NİŞANLIM VAR
Mutluyum çünki 1 ay sonra EVLENİYORUM...

Mutluyum çünkü, dermansız derdim yok!
Mutluyum çünkü, bana koşulsuz ve karşılıksız sevgilerini veren,iyi günümde de kötü günümde de hep yanımda olan,bana kol kanat geren canım ailem var.
Mutluyum çünkü, hasta ruhlu eşim olacak şahıstan benim benliğimde daha derin ve tamiri olmayan yaralar açmadan ve onun gibi bir şahıstan çocuk sahibi olmadan boşanıyor olduğum için.

Mutluyum çünkü, dermansız derdim yok!
Mutluyum çünkü, bana koşulsuz ve karşılıksız sevgilerini veren,iyi günümde de kötü günümde de hep yanımda olan,bana kol kanat geren canım ailem var.
Mutluyum çünkü, hasta ruhlu eşim olacak şahıstan benim benliğimde daha derin ve tamiri olmayan yaralar açmadan ve onun gibi bir şahıstan çocuk sahibi olmadan boşanıyor olduğum için.

Çok üzüldüm canım... :çok üzgünüm:
İnşaallah yeni hayatında daha çok mutlu olursun... yerimseniben

Çok üzüldüm canım... :çok üzgünüm:
İnşaallah yeni hayatında daha çok mutlu olursun... yerimseniben

Sağol canım,eminim yeni hayatımda onsuz daha mutlu olacağım,yaraların iyileşmesi zaman alıyor ama bugünlerde geçecek,Allahım sağlığımızı bozmasın ve vakitsiz ölümler vermesin,gerisi boşa.s

Sağol canım,eminim yeni hayatımda onsuz daha mutlu olacağım,yaraların iyileşmesi zaman alıyor ama bugünlerde geçecek,Allahım sağlığımızı bozmasın ve vakitsiz ölümler vermesin,gerisi boşa.s

Haklısın canım... Aile desteğinin olmasına sevindim... Onlar sayesinde kısa sürede toparlanırsın inşaallah...

MUTLUYUM ÇÜNKÜ...nisan ayından bu yana kocacığımın sağlık sorunlarından ötürü üzüntülü günler yaşadım
atlaşmış görünüyoruz allaha hamd olsun çocuklarımın ,sevdiğim herkesin ve kendimin sağlığı yerinde
herşeyin başı sağlık bunu kocacığımın hastalığında anladım bu güne kadar ne kadar çk boş yere üzülmüşüm bundan sonra halimize şükrederek mutluyum hepinize sağlık ve huzurlu günler...

MUTLUYUM ÇÜNKÜ...nisan ayından bu yana kocacığımın sağlık sorunlarından ötürü üzüntülü günler yaşadım
atlaşmış görünüyoruz allaha hamd olsun çocuklarımın ,sevdiğim herkesin ve kendimin sağlığı yerinde
herşeyin başı sağlık bunu kocacığımın hastalığında anladım bu güne kadar ne kadar çk boş yere üzülmüşüm bundan sonra halimize şükrederek mutluyum hepinize sağlık ve huzurlu günler...

Öyle canım... En önemlisi sağlık...
Bu arada geçmiş olsun...
İnşaallah iyileşmiştir tamamen...

mutluyum çünküü

Sevgilime aşığım

Mükemmel bir anne babaya sahibim

Dünya tatlısı abim var

Kendimize yetecek kadar para kazanıyorum

ve

keyfim yerinde

Back