• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluyken bile mutsuzluk hissediyorum..

nurnberg

Kızım yaşama sevincim
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
201
1
96
Sakarya
ben 27 yaşındayım bı tanede kızım var. kızıma hamileyken içime bıraz mutsuzluk hissi girmişti ve doğumundan sonra yoğunlaştı. şimid cok mutluyken bıle mutsuzluk hissi hemn gırıyo ıcıme. tek zevk aldıgım şey kızım, yüzmek ve yemek yemek. delı gıbı sevdıgım kocam bıle rahatsız edıyo benı bazen. kımseye yanasamıyorum. annemı bıle sevmedıgımı hıssedıyorum cogu zaman.. aslında öyle degıl. neden böyle. neden mutlulugumu sevgımı ılgımı yoğun yaşayamıyorum....

canım kendini buna adapte etmişsin bence..yani bunu sen istiyorsun mutsuz olmalıyım diyorsun sakın beni yanlış anlama amacım olabilirsem şayet destek olmak:
bence bu düşünceyi beyninden sil bebeğin var sevdiiğin bir eşin var allaha şükret inancın doğrultusunda ibadet et inan en güzel terapi allaha sığınmaktır bunu dene ..

Çok gülmekle çok ağlamak iyi değildir derler büyükler.Sen bunun arasını bulmuşsun vallaha bravozemuszemus

Back