• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MutlulukRecetem 'in Mutlu Günü

qadife

Rabbim Sana Emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
6.943
2
156
Sivas
Duyduk duymadık demeyin MutlulukRecetem'in mutlulugunu paylasalım :lepi:
Kendi cok heycanlı yardımcı olalım kıslar ne dersiniza.s.
Tecrübeli olanlardan yardım istiyorum arkdşımıza
Haftaya bişe olmazsa inş istemeye söz kesmeye geliyolarmış:teytey:
Herkesi bekliyoruz:enbuyukkk:

Son düzenleme:
canım arkadaşım ya. o da benim gibi 1 sene uğraştı babasını ikna etmek için. forumda ilk dertleştiğim kişiydi. aynı durumdaydık. çok dualar ettik. benim ki tatlıya bağlandı, sıra arkadaşımda şimdi. dualarım seninle. herşey çok güzel olacak.:nazar::1hug:

canım sakin ol tamam mı?
kendini sıkma herşey çok güzel olacak senin yanındayız :)

Allah tamamına erdirsin canıım sonunda sende muradına eriyosun darısı bütün bekarların başına hayırlısıyla bugünü bi atlat biz hep yanındayız canım a.s.

ne güzel demek hayatının erkeğini buldun o güzel gözlerin hep gülsün bir ömür boyu mutlu ol inşallah

canım allah tamamına erdirsin...tatlı heyecanlar bunlar,her bir anı doya doya yaşa,güzel anılar olarak kalıcak:) ilerde bebeklerinizle bu günlerinizi yad edeceksiniz ;) çok sevindim..mutluluklar canım arkadaşım... :)

arkadasım hayırlısı olsun sıkma canını inşallah güzel geçer ...
sen bol bol dua et
a.s.

Ilk önce velved'cim sana ne kadar tsk etsem azdir..Bana cok moral verdin beni cok dinledin ve hep yanimda oldun. Bu konuyu actigin icinde sana cok ama cok tesekkür ederim. Seni tanidigim icin gurur duyuyorum, canim arkadasim benim. Hersey gönlünce olsun, sevdiginle nice mutlu yillara canim.Şeniz

Ve kahvekoligim.. Sirdasim, canim, bacim, derdime derman olan arkadasim.. senle biz cok sey paylastik, cok dertlestik, yeri geldi üzüldük ama en cokta güldük dimi beraber?:1rolleyes:
Senin yerin benim icin ayri bunu hep bilmeni isterim. ve allah seni sevdigine kavustursun canimin cani, sen mutlulugu cok hak ediyorsun.
Bi kac ay önce kimseyi tanimiyordum burda.. Ama öyle bir arkadaslarim oldu ki artik, canimi veririm onlar icin gercekten cok seviyorum sizi.
ŞenizŞeniz

sel canim benim bu gün tanistik ama sende bana cok moral verdin, cok tesekkür ediyorum sana :1hug:

Gaf' cimmmmm.. topigimizin gülü, o güzel yüregin hep mutlu olsun, eniste beyle hep yüzünüz gülsün Şeniz

Allahhh... Manken mi manken ablacim'da gelmis.. evet ablacim hayatimin erkegini buldum (insallah).. 4. 5 yil önce karanlik hayatima günes gibi dogdu..Güzel dileklerin icin cok tsk ederim, yüregindeki güzellik disina vurmus, masallah diyorum baska bir sey demiyorum.:nazar: Öpüyorum seni ablacim.

Rouge ablacim, izmirin güzeli, cok tesekkür ederim o güzel dileklerin icin. Gizli hayraninim bunu biliyorsun zaten :jeyyar:

eylül ve askim canlarim size de cok tsk ederim, cok mutlu oldum sagolun:1hug:

oooovvvvv mutluluk reçetemizzz ilham kaynağını bulmuştaaa adımlarını atmaya karar vermişler tebrik ederim canımmm yani diorsunuzkii AŞKIMI BULDUM DARISI SİZEE :) canım tüm detayları tüm gelişmeleri istiyoruz bir bir anlaştıkmı?? eniştenin kahveye tuz ve biber eklemeyi unutmaaa :) olabilirse fotoda eklersen pek bi makbule geçer :)) hadi güzelim şimdi reçetenle beraber babacığının yanına git bir mutluluk ilacı daha yüklesin kızımıza bugünkü vereceği cevapla :)

Sağol bitaneeemm utandırdın bi dahaki hafta bir an evvel gelsinde inşaaallah verelim senide sevdiğine kavuş benim gibi inanamıyacaksın ben öyle olmuştum sabah kalktığımda alyansıma bakıyodum gerçekmi diye rüya sandım bi süre ama çok şükür gerçekkk :dance:

oooovvvvv mutluluk reçetemizzz ilham kaynağını bulmuştaaa adımlarını atmaya karar vermişler tebrik ederim canımmm yani diorsunuzkii AŞKIMI BULDUM DARISI SİZEE :) canım tüm detayları tüm gelişmeleri istiyoruz bir bir anlaştıkmı?? eniştenin kahveye tuz ve biber eklemeyi unutmaaa :) olabilirse fotoda eklersen pek bi makbule geçer :)) hadi güzelim şimdi reçetenle beraber babacığının yanına git bir mutluluk ilacı daha yüklesin kızımıza bugünkü vereceği cevapla :)

canim benim malesef tuz ve biber ekleyemeyecegim :çok üzgünüm: benim askim antalyada, ben su ailemin yanindayim almanyada..yani söz o olamayacak malesef.. nisanda gelebilecek anca :çok üzgünüm:acisini cikartiririm zaten ilerde, hic merak etme sen sırnaşık şey ben askimi 4, 5sene önce buldum.. hatta ben buldum sezlonglarin orda beni izliyordu :dance: ay yerim ben onu sipam benim yaaaa kurban olurum ona ŞenizŞenizŞeniz

ayyy ne güzel yaa allah tamamını erdirsin 4.5 sene az değil insan bi sürü emek harcıyo emeğinin karşılığını almak ne güzel:)))benimde 4 senelik bi beraberliğim var inşallah bende bi gün emeklerimin karşılığını alcam:))

canım ALLAHım mutluluğunuz bozmasın herşeyin gönlünce olsun
hakkında hayırlısı olsun ne mutlu sana a.s.:1hug:
darısıda biz bekarların başına:1rolleyes:

Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin...
Umarim bir ömür boyu mutlu olursunuz...
Allah bir yastikta kocatsin...:nazar:

mutlulukreçetem bu sitede gerçekten sevdiğine güvendiğim insanların başında geliyosun
çok çabalar harcıyosun ama SABRIN SONU SELAMET TATLIŞ a.s.
hayırlı işin şeytanı bol olurmuş a.s.
allahım çabalarını boş çıkarmasın bırak geç olsun sonunda olucaksa ha geç olsun ha erken olsun farketmez :teselli:
ama şuna inanıyorum ki gör bak zorda olsa mutlu olucaksın :1hug:

ayyy ne güzel yaa allah tamamını erdirsin 4.5 sene az değil insan bi sürü emek harcıyo emeğinin karşılığını almak ne güzel:)))benimde 4 senelik bi beraberliğim var inşallah bende bi gün emeklerimin karşılığını alcam:))

amin canim amin, allah sizinde mutlulugunuzu bozmasin dedigin gibi kolay degil 4sene.. birbirini beklemek, özlemek ve sevmek cok güzel bir duygu, ama insan sevdigi hep yaninda olsun istiyor.. insallah hersey istedigin gibi olur arkadasim Şeniz

canım ALLAHım mutluluğunuz bozmasın herşeyin gönlünce olsun
hakkında hayırlısı olsun ne mutlu sana a.s.:1hug:
darısıda biz bekarların başına:1rolleyes:

amin canim, cok tsk ederim Şeniz

Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin...
Umarim bir ömür boyu mutlu olursunuz...
Allah bir yastikta kocatsin...:nazar:

amin canim, darisi bekarlarin basina hihoyyyt

hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin birlikte huzur dolu bir ömür nasip etsin inşallah.

amin canim, tsk ederim güzel dileklerin icin :utangac:

mutlulukreçetem bu sitede gerçekten sevdiğine güvendiğim insanların başında geliyosun
çok çabalar harcıyosun ama SABRIN SONU SELAMET TATLIŞ a.s.
hayırlı işin şeytanı bol olurmuş a.s.
allahım çabalarını boş çıkarmasın bırak geç olsun sonunda olucaksa ha geç olsun ha erken olsun farketmez :teselli:
ama şuna inanıyorum ki gör bak zorda olsa mutlu olucaksın :1hug:

oy ben seni yerim yaa Şeniz inan ki ne diyecegimi bilmiyorum, cok tuhaf duygular icerisindeyim.. 4.5 sene hep bu günleri hayal ettim.. nasil olur nasil yaparim diye.. herkes ceyiz hazirliklarina baslarken ben sanki rüyada gibiydim, inanamiyordum hala da inanamiyorum..cok özeniyordum böyle seylere.. sürekli gelinliklere bakardim.. nisanda ne giyebilsem diye düsünüyordum.. evimi nasil dösesem.. her kizin oldugu hayaller iste..
ben bu erkegi öyle cok seviyorum ki, en kötü günlerimde yanimda oldu ve beni hic üzmedi :1no2:

seni tanidigima cok memnunum, seninle cok güzel dertlesiyoruz ve insallah en kisa zamanda seninde burda mutluluktan uctugun haberini aliriz.. bu seferde ben acacagim o konuyu senin icin tamam mi canim yerimseniben sende cok mutlu olacaksin, hic süphem yok bundan kalbi güzel arkadasim benim Şeniz
allahim hepimizin evine önce saglik sonrada mutluluk ve sevgi versin :Saruboceq:

Back