• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk Ve Pozitif Enerji için EFT Çalışması

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
298
İzmir
Karete vuruş noktası:

Mutsuz, negatif, karamsar ve huzursuz olmama rağmen, kendimi olduğum gibi derinden ve içtenlikle kabul ediyor,
seviyor ve onaylıyorum
Bu olumsuz yapıdan ve duygulardan kurtulmayı haketmediğimi düşünmeme
rağmen, kendimi tamamen ve derinden seviyor,
kabul ediyor ve onaylıyorum.

Bu olumsuz ve negatif yapıdan kurtulmak için gerekenleri yapacağıma hiç ihtimal vermiyorum,
buna rağmen kendimi olduğum içten ve derinden kabul ediyor, onaylıyor ve affediyorum.

Kaş: Çok mutsuz, negatif ve karamsarım..
Göz yanı: Bu duygulardan kurtulmayı haketmiyorum.
Göz altı: Bu olumsuz ve karamsar kişiliğimi nasıl değiştireceğimi bilmiyorum.

Burun: Korkularım bana engel oluyor…
Çene: Korkularımla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum…
Köprücük kemiği: Bu duygularımı değiştirmek için hazır değilim.
Kol altıi: Bu depresif duygularım beni hiç bırakmayacak.
Parmak uçları: Çünkü bunu haketmiyorum.
karete noktası: Mutsuz, negarif ve huzursuz yapım.....
Gamut..

2. tur..

Kaş: Bu olumsuz yapıma rağmen, çok mutlu, pozitif ve huzurlu olmayı
. tercih ediyorum
Göz yanı: Bu duygularımdan kurtulmayı haketmediğimi düşünmeme rağmen, mutlu, pozitif ve olumlu bir insan
olmayı tercih ediyorum.
Göz altı: Hayatın bana getirdiği her şeyin daima iyi ve güzel yanlarını yaşamayı ve yansıtmayı seçiyorum.

Burun: Hayatın bana sunduğu yenilikleri sevgiyle kabul etmeyi seçiyorum…
Çene: Tamamen güvende olduğumu hissediyorum..

Köprücük kemiği: Olumsuz tüm duygularımdan tamamen kurtulmayı, arınmayı ve özgürleşmeyi tercih ediyorum bunun şimdi burada geçekleşitiğini hissediyorum..
Kol altı: Mutlu, pozitif, huzurlu, ışık saçan bir insan olmayı
ve hayatıma daima bu şekilde devam etmeyi seçiyorum..
Baş: Çünkü ben mutluluğu hakediyorum.

Canım sen de öylesin sağolasın :)

Bu çalışma, kendimi çok kısır bir döngüde hissettiğim bir dönem hazırladığım bir çalışmaydı..
Bana epey yardımcı oldu..
Umarım sizlere de olur:16:

Bende bu a benzer sabah eft si yapıyorum yeni günün bana getireceklerini kabul ediyorum vs gıbı daha iyi olacağını düşünüyorum teşekkürler

Tam olara nedir bu biraz açarmısınız.

Burada sadece uygulamayı anlatabilirim. Tekniği bu şekilde öğrenemezsiniz.
Kitabını okumanız ve videolarını izlemeniz gerekir tekniği öğrenmek için.

Kısaca, bazı akupuntur noktalarına vurularak, vücutta bloke olan enerjinin harekete geçirilmesi ve düzenlenmesidir.

Bende de son gunlerde bi isteksizlik var hic bisey yapasim yok yaptigim seylerde mutlu etmeye yetmiyo sanki... Enerjimin fena Halde dustugunu hissediyorum.. Olumlamalari 21 gün yapamiyorum bi turlu en fazla bi hafta... Eft sanki daha cabuk cozum veriyor... Sen ne kadar yaptin

Bende de son gunlerde bi isteksizlik var hic bisey yapasim yok yaptigim seylerde mutlu etmeye yetmiyo sanki... Enerjimin fena Halde dustugunu hissediyorum.. Olumlamalari 21 gün yapamiyorum bi turlu en fazla bi hafta... Eft sanki daha cabuk cozum veriyor... Sen ne kadar yaptin

Olumsuz duygularına derece veriyorsun..0 a düşene kadar yapıyorsun..Bu 1 günde de nötrlenebilir 21 günde de, blokajın şiddetine bağlı.

Back
X