• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk rolü oynamışım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cmremm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cmremm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
30
0
36
32
Kızlar merhaba ..
Esime kac kere gecelik al dedim almadi ..
Ama sorsanız sever .beni suprizlerle hic simartmasi .. gurusuzca hep ben dedim istedim .. gecelik bile yok ya insan demeden alir ama o asla desemde almadi.. bnm icin bir kargo dahi kapiya gelmedi.. isi gucu sanal oyunlar elinden tel dusmez asla ve sanal oyunlarda para yer .. ki ben orda sohbet ve zamanin mutlulujla doldugunu dusnuyorum ama sadece yakalayamiyorum .. inkarda cok .. ama sorsaniz en iyi es o dunyanda benim gibi adam yok der.. daha bir cok sey ...

Var 5 ve 1 yasinda .. ama bu hep boleydi .. oyun bizim sonumuz olcak diye uyardim.. ole bir iki saat oynasa neyse yemekten kalkip odaya gitmeler gizli hizli ve ben gurbette tek arkadasi olamayan biriyim ... ev hapsindeyimm .. surekli onu yuceltmisim ama o ne bir msj ne de bir guzel jest .. cok sey var ya cafeye gidelim evde oturlam gerek yok..
Arkadasim yok nolur anla benimde yok ama kendisi sanalda zaten ve arkadasida var geecetede..
Nasil kandirilmisim nasil ve yeni uyandim .. en son hemen uyuyan adam telfonun isigi yandi bakti bana sonra ilacini ictin mi sen dedi sasirdim hayret ertim kolojen yani .. somra sen git ben bebege bakrim dedi .. salak gibi gittim ben gekince bebekle oynama numarasi yapio ve buju cok yapar neyse bu iste ay saat 1 olmus dedi sanki ben tutuyirum ve normalde yaomaz kalkti gelmeyince gideyim dwdim odada sigara icio sandim altta isik yok ve tuwaleti gecmistim cunku ISIK kapaliydi .. sonra hemen odaya yoneldi nerdesin sen dedim tuvalateydik dedi salakmiyim ben diye basladim iftiraci oldum ki neden aldatmaya cekti hemen .. hep supheleniyordum ama tabiki sildiginden yakalayamiyordum iyice emin oldum ve hersey kafamda ampul yandim gozunun icine baktigim ben yalvardigim sev diye bagimliyim derdi zaten oyun icin bahanlere siginmis

Okadar kandirilmisklarim yuzlestim ki ve annem her dedigimde o erkek sen cocuklarina bak oldu ya cok sey var bagirmak anlatmak istedigim .. nasil hep ben yapmisim onu yuceltmisim arkadaslarima anlattim ilkez hepsi sok oldu

OYuna para yatiranlara uzulurdum derdim salak onlar dersi ben 1 lira yatirmam derdi ne 1 ne 2 .. sanal oyunlara elmas melmas kiyafet icin aylik 8 bin bile verdigini gordum .. cripto oynadigini ve cocujlarin uzerine yemin etti.. benim icin asla icinden gelerek bisi yapmadi herkes evde otur iste sole bole ben msj sevmen ...bahan ya nasil bukadar kendimi kandirip hep iyi yablarina baktin

Inanin sizde yuzume vurun diye yazdim ...
Gecelik bile sonradan dank etti kafama hepsi yapboz gibi girdi

Bikere yengesinde aliskanlik cook kotu bisi . Sanalda bile gormeden asik olursun baglanirsin dedi.. simdi yuzune baktikca salak oldugum icin deli oluyorum

kadin geceligi almak erkege düşmez ki. kocan kredi kartini paylasmiyor mu? sen sec, kendi bedenine en yakınını al işte. kac kisinin kocasi aliyor sanki geceliğini?
ha diyorsun ki 8 bin liraya oyunda elmas zirh aliyor 800 liraya bana hediye almiyor o zaman haklisin tabii ki. ama bunca sene böyle olan adama neden bebek verdin? ilki zaten büyümüş, keske okul cagini bekleyip işe falan girseydin

Arkadaslae ben bu 2. Cocuguma hamileyken atandim cok sukur .. onun nasibi ile ... ben zaten yeni uyandim herseye dogum iznindeyim ... gecelik tabikide ben alirim ama mesele ablatamadim galiba.. isteyen herseyi yapar ama benimki turlu bahanelerle benim gozum boyamis okadar

Back