Mutluluk Recetem'in Mutlulugu

hayırlı olsun yüzündeki gülümse hiç bitmesin

Amin canim sagol opuyorumnanaktan

mutluluklar dilerim..

Tsk ederim opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım mutluluklar dılıyorum masallah guzel olmussun

Cok tsk ederim canim darisi senin basina opuyorumnanaktan

Sen önce bi cep telefonunu ac allahin delisi laelaelaelaelae Güzel dileklerin icin sagol kahvem benim, canimsin sennnnn Şeniz Döndüler senağlama:a015:

canim coook guzel olmussun bir omur mutluluklar dilerim sana

Sagol canimin ici Şeniz

benim numaram değişmedi ya nası gelmez mesajın uyurken kapatıyorum o kadar. CADIARZU neyssee evinin resimlerini de koy da millet bi manzara görsün. siteye resim koyma konusunda negatifim, belki senden cesaret alıp evimin resimlerini koyarımsengözlerimebaksanab Allah kavuştursun canımın içi gerçi heralde en erken öbür yaza mı izin alabiliyosun tam bilmiyorum ama.

tatlım güsel olmusun .mutlu olmanı dilerim daima.bişi sorcam eşinle cekildiğin ilk resim de samim olan da rimelin markası neyde öle uzamıs o kirpikler bayıldım valla konuyla alkasız oldu ama bana özelden atarsan cok sevnrm

Allah mutlu mesut etsin..sonsuda dek..
Çok güzel olmuşsun canım..

Amin canim cok tsk ederim opuyorumnanaktan
cok güzel bir gelin olmussun canim.
allah bir yastikta kocatsin

Amin canim benim tsk ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Evimin manzarasini koysam nazar deger lmaz:lmaz: kaydirigubbakcemile3
Gerci sadece manzarayi koysam da yeter, manzarayi gören evi görmek istemez kaydirigubbakcemile3
Vallah ben bilemem, yazdim sana ama iletilmedi...
Bir ay sonra gidiyorum almanyaya kisliklarimi almak icin zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Cok tesekkür ederim canim benim. Bu soruya nedense alistim artik kaydirigubbakcemile3 Maybelline Jade Length and Define kullaniyorum canim. Ama burda cogu kisi o rimel'den memnun degil. Ben ise hemen hemen her rimeli kullanabiliyorum önemli olan tarak kismi benim icin. Bir ara Helene Rubinstein'da kullaniyordum, sonuc ayniydi simdi ki kullandigim rimel ile.Umarim yardimci olabildim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah bir yastıkta kocatsın.
mutlulukların en güzeli senin olsun.

Amin canim cok sagol, darisi senin basina opuyorumnanaktan

Ayy maşallah ne kadar güzel olmuşsun..
Allahım hiç ayırmasın hep mutluluk versin ikinize inşallah

Ayy maşallah ne kadar güzel olmuşsun..
Allahım hiç ayırmasın hep mutluluk versin ikinize inşallah

Laale ablammmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz Amin ablacim, cok ama cok cok cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan

Allah mesut etsin canım mutlulunuz sevginiz
ebedi devam etsin inşallah

Amin canim cok sagol opuyorumnanaktan

:1shok:şaşirdım hee
nışanlı mıydı onu bıle unuttum
evlendığını duyunca ağzım acık kaldı
bayadır görusmedık ondan sanırım
cok güzel olmuşsun masallah cnm
mutluluğun daım olsun
hep gül ınş
cok güzel olmuşsun

Ceyiz bakaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ne büyük sürpriz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sira bana da geldi :kedi:
Darisi senin basina canim, her sey gönlünce olsun

Cok cok tsk ederim Şeniz

gözlerinin içi gülüyor maaşallah mutluluklar dilerim

:kedi: tesekkür ederim canim benim opuyorumnanaktan

daha once konusmustuk meger ne guzel bı kızmıssın mutlulugun bı omur sursun darısı basıma

Güzel terazim benim kaydirigubbakcemile5 Güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim canim, darisi senin basina tabiiki zemuszemus

maşallah canım çok tatlısın.........

Tesekkür ederim canimcim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…