Mutluluk Recetem'in Mutlulugu

oh be mutluluk recetem seni de gelin ettik bu KK dan cok cok güzel olmusun mutluluklar

bir ömür boyu mutluluklar..
çok ama çok güzel bir gelin olmuşsun..
güzel yüzünden gülümseme hiç eksik olmaz umarım...opuyorumnanaktan

canım cok güzel olmussun cok yakısmıssınız opuyorumnanaktan
ömürboyu mutluluklar dilerim, yüzünüzden gülücükler hic eksik olmasın

çok güzel gelin olmuşsun çok ğüzelsin inşallah bahtında güzel olur mutluluklar gözlerindeki o ışığı asla kaybetme :))

bir ömür boyu mutluluklar..
çok ama çok güzel bir gelin olmuşsun..
güzel yüzünden gülümseme hiç eksik olmaz umarım...opuyorumnanaktan

Canimmm opuyorumnanaktan Cok sagol canim benim, amin :Saruboceq:

canım cok güzel olmussun cok yakısmıssınız opuyorumnanaktan
ömürboyu mutluluklar dilerim, yüzünüzden gülücükler hic eksik olmasın

Amin birtanem, güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan

çok güzel gelin olmuşsun çok ğüzelsin inşallah bahtında güzel olur mutluluklar gözlerindeki o ışığı asla kaybetme :))

Canim benim ya güzel dileklerin icin cok sagol, cok mutlu oldum opuyorumnanaktan

ablacım kk dan sık rastladığım ve çok sempetik olduğunu düşündüğüm üyelerden birisin...kendin gibi birinide allah karşına çıkardığı için çok şanslısın...bence çok benziyor ve yakışıyorsunuz...
allah ayırmasın....:Saruboceq: ve hep gülün...

çk güzelll bi gelin olmuşsunn
Rabbim başınızı bozmasın

amin bitanem tsk ederim opuyorumnanaktan

kuzucum cok mutlu ol emiizemuszemus

amin ablacim insallah
opuyorumnanaktan

ablammmmmmmmmmmm ŞenizŞeniz kk nin güzel annesi, kurban olurum sana ben yaaa ŞenizŞeniz cok mutlu oldum mesajini görünce cok sagol canimin cani opuyorumnanaktan

oy ben ölemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız deliiiii niye topic açıyosun da haber vermiyosun. tüğlerim diken diken, gözlerim dolu dolu oldu, prensesim benim, çok güzel olmuşsun, ne yazsam az şimdi ya Allah ömür boyu yuvanızdan mutluluğu eksik etmesin. annenler döndüler mi? ay bi anlat bi anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…