Mutluluk Recetem'in Mutlulugu

Hep nikah defterini duvakla imzalarken bir fotoğrafım olsun isterdim aynen seninki gibi
ben en çok onu beğendim çok doğal bir fotoğraf çok duygusal...
Ama benim nikahım düğünden önce kıyılmak zorunda kaldı,gelinlik giymedim ben:umursamaz:
düğünümde de duvağım vardı ama girerken kapatmayı unutmuşuz hiç böyle resmim yok yaniii

Allah bir yastıkta kocatsın.

Çok tatlı bir gelin olmuşunuz
Allah bir ömür boyu ayırmasın

Amin canim benim opuyorumnanaktan

Yazdiklarini okuyunca cok duygulandim. Cok karmasik bir duygu..
Sevdiklerin yaninda,sevdigin yaninda,annene'e bakamiyorsun,hem sevinclisin hem üzüntülü..
Bende nikahimi özellikle dügünümde istedim,cokta güzel oldu.
Öyle imzalarken bir kac resmim var,hatta bir tanesi var agzim acik memur'a bir sey soruyordum'da imzalarken:kedi: (eski soy adimla mi imzalayacagim diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3) Sagolsun fotograf baya bir cekmis nikahtan.
Ama bunlar önemli seyler degil canim,bunun icin üzülme.
Önemli olan yuvanda ki huzur,sevgi,saygi ve mutluluk. Varsin dügünümde nikahim olmasin,yeter ki yuvamda huzur,sevgi,saygi ve mutluluk olsun.
Her sey gönlünce olsun canim Şeniz

Ay çok tatlısınız ya,bakmaya doyamadımpuyorumnanaktan
Her daim yüzünüz böyle gülsün inşallah,gülen yüzünüz hiç bir zaman solmasın inşalah
Mutluluklarınız daim olsun inşallah:Saruboceq:

Ay çok tatlısınız ya,bakmaya doyamadımpuyorumnanaktan
Her daim yüzünüz böyle gülsün inşallah,gülen yüzünüz hiç bir zaman solmasın inşalah
Mutluluklarınız daim olsun inşallah:Saruboceq:
:kedi::kedi::kedi::kedi:

Cok tesekkür ederim güzel dileklerin icin Ados abla:kedi:
yakisikli oglusunu öp benim icin,bu gün ne giydin'de özledik ikinizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…