• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk Projesine Baslamak Isteyen Var mi?

arkadaslar ben bu gun puan vermicem kendime :)
cunku dun ve bugun irademi zorladim.52 maddemden hangisi karsima ciksa yaptim:) dun az bilgisayar oynadim,sabah erken kalktim,anneme ev islerinde cok yardim etdim,diyetim iyi gidiyor,gardrobumu sil bastan temizledim:) bu sabahta erken kalktim iyi gidiyor.ve bu gun odami toplicam ve 50 sayfa kitab okuyup erken uyicam :) super tam gaz devam kizlar.bakin neler yapmisiz.oluyor valla.erken uyumak icin direk yataga uyumaya girmeyin.odayi havalandirin,uyumadan 2-3 saat once oda az isikli olsun,birde yatak toplu duzgun olunca super rahat uyuya biliyorum :)benden tavsiyeler.birde sabah kalk deyince kendinize kalkin hemen :D

harika enerji saciyorsun... :)) bende bugun yine ortalama hersey... Biraz Zar zor der's calistim Zar zor gulumsedim ama positif dusunmede cok zorlaniyorum

İlk günümde yarı yarıya yapabildim planladıklarımı...
Erken uyandım ama yine okula gitmedim :/ Kitap seçemedim henüz kendime ama tepsimle çok uğraştım. Birazdan da spor yapabilirim aslında. Okula gitmediğim günlerde 10 üzerinden en fazla 5 puan hakedicem böyle planladım. Bugünkü puanım 4,5 civarında...

Bide erkek arkadaşımla aramız bozuktu hep karamsar olurum hep kötüyü düşünürüm. Ama bitti hep olumlu düşüncem bundan sonra bu gün bunun için puanım 6 kendime.

Teşekkür ederim, normalde bu kadar pozitif olamıyorum ama bazı şeyleri düzene sokmak için deliliğe vuruyorum işte :37:
Yapılacak listesinin bi ucundan yapmaya başlayınca devamı da geliyor emin ol. umarım planladıklarını yapabilmiş ve 10 puanı haketmişsindir:16:

10 alamasam da zorluyorum buna kendimi. O kadar da zor değilmiş aslında. İnsanın içindeki tembellik canavarını susturması gerekiyor sadece :D

Sen hep pozitif ol, sana iyi gelirken etrafa da güzel enerji saçıyosun :)

Kizlar harikasiniz hepiniz :) 1-2 gune kadar kitaplarimi diger evden getiricem.hazir olun;))) size destek olabilecegim yazilar olucak.kitaplardan yazdigim zaman beni takip edin.bir cok seyi yazmaya calisacagim emin olun :))

merhabalar...
kızlar bu başlık çok hoşuma gitti...:16:
bende katılmak istedim aranıza...
hayatımda yapmak istediğim çok şey var...
ama tembellik mi bilemiyorum başaramıyorum...
birlikten kuvvet doğar...
birbirimize destek olacağımıza inanıyorum...sevgiler herkese...

iyiymiş bu konu:) ama katılsam mı kararsız kaldım ziraa bendeki karamsarlık korkular fobiler ve depresifliği artık çözer gibime geliyor.. Yinede çok tembel biri olarak okullar açıldığından beri her derse kendimi zorlayarak giriyorum ve okul olmasada 8de uyanıyorum. Bu konuyu görmesemde bişeylere adım atmışım değil mi :34:

kimseler yok kız nerelerdesiniz........
herkes tembellik yapıyor herhalde.......:9:

ınsanların kendılerını hayata baglaması boyle kucuk seyler ustune kurulu ıste :)
ama dısıplın konusunda yazılan lısteye uyabılcegımı en azndan kendı adıma zannetmıyorum sınırlenmeme tarzında seyler ıcın ozellıkle... belkı "gerceklestırmek ıstedıgım hayaller" olabılır bu baslık benım ıcın ..
Mutluluklar hepınıze

Son düzenleme:
Kizlaaar nasil gidiyo... Ben der's konusunda kendime 10 uzerinden 10 veriyorum Hemde butun haftaya :))) positif dusunce ve biraz daaha mutluluga endeklenmeyi basaramdim ama yilmk yok

Back
X