• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk Projesine Baslamak Isteyen Var mi?

Ben de listemi oluşturuyorum kızlar:8:
1.Erken uyanmaya alışmak
2.Uyanınca ilk iş hayatımdaki her şey için şükretmek.
3.İngilizcemi geliştirmek için her ay en az 1 tane ingilizce kitap okumak.
4.Düzenli olarak ders çalışmaya başlamak.
5.Pilates yapmaya başlamak
6.Yukarıdaki 5 maddeyi eksiksiz uygulamak:24:
hadi bakalım kızlar, değişim başlasın!:10:

bugün normalde uyandığım saatten sadece 1 saat erken uyanabildim.Geri kalan hiç bir maddeyi de uygulayamadım.Bu yüzden kendime kocaman bir sıfır veriyorum:43:

selam topik:)
kızlar topiğinizi ve topiğinizin içeriğini çok beğendim:):nazar::nazar::nazar:
Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah, gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten......
hepinizi tek tek öpüyorum, arada yine uğramaya çalışırım topiğinize olurmu?:34:
size güzel birde söz yazıp öyle gitmek istiyorum......
sevgilerimle.....:16::16::16:

$Kardeşim-Sen-Düşünceden-İbaretsin-Mevlana.jpg
.........................

arkadaslar iradeli olun.her seyde.bir seye gozunuz takildi aklinizda o isi yapmak gecti.dusunmeye bile izin vermeden kalkin yapin.iradesizlik seytanin tuzagi.Allah her insana irade vermis.sen Allahin verdigi bir mucizeyi seytanami teslim edeceksin?onunla yarişin.kazanmasina izin vermeyin.inanin bu gun oyle yaptim cok yoruldum ama hic bir seyi ertelemedim.ve kendimi cok yorgun ve harika hiss ediyorum

arkadaslar iradeli olun.her seyde.bir seye gozunuz takildi aklinizda o isi yapmak gecti.dusunmeye bile izin vermeden kalkin yapin.iradesizlik seytanin tuzagi.Allah her insana irade vermis.sen Allahin verdigi bir mucizeyi seytanami teslim edeceksin?onunla yarişin.kazanmasina izin vermeyin.inanin bu gun oyle yaptim cok yoruldum ama hic bir seyi ertelemedim.ve kendimi cok yorgun ve harika hiss ediyorum

cok güzel senin Adina cok sevindim bende bugun elimden geldigi kadar kendimi positive yonlendirmeye calistim ve farkettim ki cok zorlaniyorum..:(( ama imkansiz degil basaracagim :)

en azindan bugun not olarak 3 verebiliyorum

Benimde ihtiyacım var buna. Hatta öyle ki Okulum açılalı 2 hafta oldu ben kaç kere gitti sadece 2 kez... Uyku düzenim berbat. Birinin beni güzelce bi silkelemesi gerek...

Selam kızlar:3:
Ben bugün yazdığım 5 maddenin 3'ünü yaptımm:21:
Erken uyanma konusunda o kadar sorunum vardı ki, sabahlara kadar oturup öğlen 3 e kadar uyuyordum.Ama iki haftadır derslerim de hep sabahtan olunca erken kalkmaya başladım.Kendimi düzene sokmazsam derslere gitmeyeceğimi farkettim( ki geçen sene sabahki derslere gitmezdim) Artık erken kalktığım sabahlar akşam olunca olabildiğince erken yatmaya çalışıyorum ki ertesi gün yine kalkıyım :))
Mesela bu sabah normalde 9 daki derse gitmek için kalktığım saatten bayağı erken kalktım, yıllar sonra yeniden sabah haberlerini izledim:9:
tabii kalkarken kendimi çok zorluyorum ama alışmam lazım:31:
Bugün kendime puanım 4:12:
Biz hep birlikte hayatımızı istediğimiz düzene sokarız, hadi bi gayrett:16:

Bende yazıyorum maddelerimi :)

1. Derslerime çok ama çok çalışacağım
2. Pozitif düşüneceğim
3. Diyete başlayacağım
4. Beni üzen ya da moralimi bozan kişiler/ olaylar olursa umursamayacağım
5. Cilt bakımıma özen göstereceğim

hadi bakalım kızlar inşallah güzel olur herşey ;)

Selam kızlar :3:
Dün akşam yazmadım artık. Bugün haftabaşı dedim düzen başlasın.

Ders çalışma konusunda henüz 2.hafta olduğu için 'çok' bi çalışma yapamadım :4:
Pozitif düşünmeye başladım diyebilirim, haftasonu kötüydüm bayağı bu konuda :55:
Diyetimede başladım ve bozmadım :nazar: :9:
Bugün hoşlanmadığım bir kişi hakkında mesela bir umursamazlık gösterdim. Demek ki bu da olacak :ssz: :36:
Cilt bakımımda tam gaz başladı.

Genel olarak puan veriyoruz sanırım. Tek tek değil?

10 üzerinden 6 veriyorum kendime :6:

Benimde ihtiyacım var buna. Hatta öyle ki Okulum açılalı 2 hafta oldu ben kaç kere gitti sadece 2 kez... Uyku düzenim berbat. Birinin beni güzelce bi silkelemesi gerek...

Heyy Geranio kendine gelll sabah erken uyanmayı öğrenebilirizz:4:
Şaka bir yana benim de enn büyük problemim öğleden sonra anca uyanabilmekti.Ama artık kendimi yataktan kaldıracak yöntemler buluyorum.Mesela bu sabah dersim 9 da başlıycaktı normalde 8 i 20 geçe zorla kalkardım ama ben 7 buçukta kalktım :) Neden? Çünkü gece yatmadan önce sabah erken uyanayım da simge fıstıkoğlunun haber programını izleyeyim diye kendime boll boll emir veriyorum.Kadın çok neşeli sunuyor haberleri bol bol kahkaha atıyor falan enerjisi bana da geçiyor.Zorla programı kendime sevdirdim:9:
ya da dersim öğlene doğruysa kalkıp duşumu alayım, kahvaltımı edeyim diye zorluyorum kendimi(normalde sabah bunları yapmazdım, zaten 2 saatlik ders gelince kahvaltı yaparım derdim)
Sen de kalkar kalkmaz kendini oyalayacak bi şey bul yatmadan önce, uyanınca da hemen yap.Tv, bilgisayar falan aç ilk iş.O zaman uyku dağılıyor.
Ben bi süredir kendimi böyle kandırıp erken uyanmaya çalışıyorum umarım bundan sonra hep böyle devam edebilirim.Sen de katıl bana.Bir de o gün planladığın şeyleri yaptıysan buraya yaz :) Motive ediyor insanı.Başlığı açan kişiye boll teşekkür:16:

Selam kızlar :3:
Dün akşam yazmadım artık. Bugün haftabaşı dedim düzen başlasın.

Ders çalışma konusunda henüz 2.hafta olduğu için 'çok' bi çalışma yapamadım :4:
Pozitif düşünmeye başladım diyebilirim, haftasonu kötüydüm bayağı bu konuda :55:
Diyetimede başladım ve bozmadım :nazar: :9:
Bugün hoşlanmadığım bir kişi hakkında mesela bir umursamazlık gösterdim. Demek ki bu da olacak :ssz: :36:
Cilt bakımımda tam gaz başladı.

Genel olarak puan veriyoruz sanırım. Tek tek değil?

10 üzerinden 6 veriyorum kendime :6:

Süpersinn:46:
Daha projenin başlarında 6 puan çok iyi, daha da güzel olacak her şeyy:32:

Heyy Geranio kendine gelll sabah erken uyanmayı öğrenebilirizz:4:
Şaka bir yana benim de enn büyük problemim öğleden sonra anca uyanabilmekti.Ama artık kendimi yataktan kaldıracak yöntemler buluyorum.Mesela bu sabah dersim 9 da başlıycaktı normalde 8 i 20 geçe zorla kalkardım ama ben 7 buçukta kalktım :) Neden? Çünkü gece yatmadan önce sabah erken uyanayım da simge fıstıkoğlunun haber programını izleyeyim diye kendime boll boll emir veriyorum.Kadın çok neşeli sunuyor haberleri bol bol kahkaha atıyor falan enerjisi bana da geçiyor.Zorla programı kendime sevdirdim:9:
ya da dersim öğlene doğruysa kalkıp duşumu alayım, kahvaltımı edeyim diye zorluyorum kendimi(normalde sabah bunları yapmazdım, zaten 2 saatlik ders gelince kahvaltı yaparım derdim)
Sen de kalkar kalkmaz kendini oyalayacak bi şey bul yatmadan önce, uyanınca da hemen yap.Tv, bilgisayar falan aç ilk iş.O zaman uyku dağılıyor.
Ben bi süredir kendimi böyle kandırıp erken uyanmaya çalışıyorum umarım bundan sonra hep böyle devam edebilirim.Sen de katıl bana.Bir de o gün planladığın şeyleri yaptıysan buraya yaz :) Motive ediyor insanı.Başlığı açan kişiye boll teşekkür:16:

Nasıl pozitif bir enerjidir bu okurken bile mutlu oldum :D Çok ihtiyacım vardı buna sağol :) Evet ilk olarak yarın yapmam gerekenleri yazıyorum...
En geç 10 da kalkıcam 12 gibi evden çıkıp okula gidicem. Akşam gelince şöyle bi derslere bakıcam hangi ucundan tutup toparlasam diye. Sonra tepsimle uğraşıcam zımparasını yapmam gerek artık. E bide çok ara verdim yeni bi kitap bulmam lazım kendime. Bide biraz spor yapsam süper olacak...

Çok mu oldu ne :/ Yarısını bile yapsam ilk günden kardır gerçi benim için.

rica ederim canım:)
sizi mutlu edebildiysem ne mutlu bana........
:16::16::16:

arkadaslar ben bu gun puan vermicem kendime :)
cunku dun ve bugun irademi zorladim.52 maddemden hangisi karsima ciksa yaptim:) dun az bilgisayar oynadim,sabah erken kalktim,anneme ev islerinde cok yardim etdim,diyetim iyi gidiyor,gardrobumu sil bastan temizledim:) bu sabahta erken kalktim iyi gidiyor.ve bu gun odami toplicam ve 50 sayfa kitab okuyup erken uyicam :) super tam gaz devam kizlar.bakin neler yapmisiz.oluyor valla.erken uyumak icin direk yataga uyumaya girmeyin.odayi havalandirin,uyumadan 2-3 saat once oda az isikli olsun,birde yatak toplu duzgun olunca super rahat uyuya biliyorum :)benden tavsiyeler.birde sabah kalk deyince kendinize kalkin hemen :D

arkadaslar ben bu gun puan vermicem kendime :)
cunku dun ve bugun irademi zorladim.52 maddemden hangisi karsima ciksa yaptim:) dun az bilgisayar oynadim,sabah erken kalktim,anneme ev islerinde cok yardim etdim,diyetim iyi gidiyor,gardrobumu sil bastan temizledim:) bu sabahta erken kalktim iyi gidiyor.ve bu gun odami toplicam ve 50 sayfa kitab okuyup erken uyicam :) super tam gaz devam kizlar.bakin neler yapmisiz.oluyor valla.erken uyumak icin direk yataga uyumaya girmeyin.odayi havalandirin,uyumadan 2-3 saat once oda az isikli olsun,birde yatak toplu duzgun olunca super rahat uyuya biliyorum :)benden tavsiyeler.birde sabah kalk deyince kendinize kalkin hemen :D

:))):46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:
hepinizi öpüyorum:16::16::16:

Nasıl pozitif bir enerjidir bu okurken bile mutlu oldum :D Çok ihtiyacım vardı buna sağol :) Evet ilk olarak yarın yapmam gerekenleri yazıyorum...
En geç 10 da kalkıcam 12 gibi evden çıkıp okula gidicem. Akşam gelince şöyle bi derslere bakıcam hangi ucundan tutup toparlasam diye. Sonra tepsimle uğraşıcam zımparasını yapmam gerek artık. E bide çok ara verdim yeni bi kitap bulmam lazım kendime. Bide biraz spor yapsam süper olacak...

Çok mu oldu ne :/ Yarısını bile yapsam ilk günden kardır gerçi benim için.

Teşekkür ederim, normalde bu kadar pozitif olamıyorum ama bazı şeyleri düzene sokmak için deliliğe vuruyorum işte :37:
Yapılacak listesinin bi ucundan yapmaya başlayınca devamı da geliyor emin ol. umarım planladıklarını yapabilmiş ve 10 puanı haketmişsindir:16:

Kızlarrrr :3:
Hepinizin mesajlarını okuyorum.Projemiz süper gidiyor bence, siz ne dersiniz?
Evet zorluyoruz kendimizi ama planladıklarımızı da yapmaya çalışıyoruz.Biz hep birlikte düzene sokarız hayatımızı:13:
Umarım daha çok kişi görür başlığı ve bizlere katılır:7:
Tam da hayatımı düzene sokmak istediğim bir dönemde böyle bir başlık açtığın için saol mamedovasaadet :16:

Back
X