Heyy Geranio kendine gelll sabah erken uyanmayı öğrenebilirizz
Şaka bir yana benim de enn büyük problemim öğleden sonra anca uyanabilmekti.Ama artık kendimi yataktan kaldıracak yöntemler buluyorum.Mesela bu sabah dersim 9 da başlıycaktı normalde 8 i 20 geçe zorla kalkardım ama ben 7 buçukta kalktım :) Neden? Çünkü gece yatmadan önce sabah erken uyanayım da simge fıstıkoğlunun haber programını izleyeyim diye kendime boll boll emir veriyorum.Kadın çok neşeli sunuyor haberleri bol bol kahkaha atıyor falan enerjisi bana da geçiyor.Zorla programı kendime sevdirdim
ya da dersim öğlene doğruysa kalkıp duşumu alayım, kahvaltımı edeyim diye zorluyorum kendimi(normalde sabah bunları yapmazdım, zaten 2 saatlik ders gelince kahvaltı yaparım derdim)
Sen de kalkar kalkmaz kendini oyalayacak bi şey bul yatmadan önce, uyanınca da hemen yap.Tv, bilgisayar falan aç ilk iş.O zaman uyku dağılıyor.
Ben bi süredir kendimi böyle kandırıp erken uyanmaya çalışıyorum umarım bundan sonra hep böyle devam edebilirim.Sen de katıl bana.Bir de o gün planladığın şeyleri yaptıysan buraya yaz :) Motive ediyor insanı.Başlığı açan kişiye boll teşekkür