mutluluk paylastikca cogalir; şükürler olsun hamileyimhamileyim

sleek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
414
384
Merhaba kizlar;
Temmuzdan beri bu basliklara gelip acaba birgün bende buralara yazabilecek miyim diyordum,çok şükür ki Allah'im bu istediğimi duydu hamileyim. Dun bat gunumdu ve normalde asla şaşmaz saati saatine gelir neredeyse,ilk defa gelmedi ama bütün adet belirtilerim vardi bel agrisi,gogus ve klasik agrisi gibi. Yinede içim rahat etmedi daha önceden aldigim strip testlerden yaptim ve ne göreyim çift çizgi inanamadim ve hemen bir tane daha yaptim oda çift çizgi,acaba dedim hamile olabilir miyim ve emin olmak için bu sabahi bekledim evde birde clear blue digital test vardi sabah kalkar kalkmaz onu yaptim ve 1 dk a içinde önce pregnant sonra da 2-3 yazdi bu demek oluyor ki 4-5 haftalik hamileymisim :) mutlulugumu sevincimi heyecanimi sizlerlede paylaşmak istedim,Allah isteyen herkesi en kisa surede bebisleriyle kavustursun inşallah,bu arada ben ekim ayinda ovulasyon test kullandim clear blue nun ve yumurtlama günümü oradan takip ettim zaten yumurtlama günümde birliktelik oldu ondan sonra olmadi :KK66: bu arada testlerin fotolarini da yukledim :) şimdi sirada eşime nasil söyleyeceğim var :)
20151107_093430.jpg

Eklentiler

• 20151107_093543.jpg
    20151107_093543.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 164
Allah tamamına erdirsin inşallah. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Tebrik ederim canım herşey gönlünce olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) tadını çıkar :)

Merhaba kizlar;
Temmuzdan beri bu basliklara gelip acaba birgün bende buralara yazabilecek miyim diyordum,çok şükür ki Allah'im bu istediğimi duydu hamileyim. Dun bat gunumdu ve normalde asla şaşmaz saati saatine gelir neredeyse,ilk defa gelmedi ama bütün adet belirtilerim vardi bel agrisi,gogus ve klasik agrisi gibi. Yinede içim rahat etmedi daha önceden aldigim strip testlerden yaptim ve ne göreyim çift çizgi inanamadim ve hemen bir tane daha yaptim oda çift çizgi,acaba dedim hamile olabilir miyim ve emin olmak için bu sabahi bekledim evde birde clear blue digital test vardi sabah kalkar kalkmaz onu yaptim ve 1 dk a içinde önce pregnant sonra da 2-3 yazdi bu demek oluyor ki 4-5 haftalik hamileymisim :) mutlulugumu sevincimi heyecanimi sizlerlede paylaşmak istedim,Allah isteyen herkesi en kisa surede bebisleriyle kavustursun inşallah,bu arada ben ekim ayinda ovulasyon test kullandim clear blue nun ve yumurtlama günümü oradan takip ettim zaten yumurtlama günümde birliktelik oldu ondan sonra olmadi :KK66: bu arada testlerin fotolarini da yukledim :) şimdi sirada eşime nasil söyleyeceğim var :) Eki Görüntüle 1680791
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın ben bi si sorcam bu dijital test tek Kullanımlık mi?

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın ben bi si sorcam bu dijital test tek Kullanımlık mi?
Çok tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,test in digital kismini istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz sadece çubuklarından alip takmaniz gerekiyor tekli ikili onlu olarak satiliyor sanirim. Ben ikili ve yaninda digitali ile birlikte almistim.

Merhaba kizlar;
Temmuzdan beri bu basliklara gelip acaba birgün bende buralara yazabilecek miyim diyordum,çok şükür ki Allah'im bu istediğimi duydu hamileyim. Dun bat gunumdu ve normalde asla şaşmaz saati saatine gelir neredeyse,ilk defa gelmedi ama bütün adet belirtilerim vardi bel agrisi,gogus ve klasik agrisi gibi. Yinede içim rahat etmedi daha önceden aldigim strip testlerden yaptim ve ne göreyim çift çizgi inanamadim ve hemen bir tane daha yaptim oda çift çizgi,acaba dedim hamile olabilir miyim ve emin olmak için bu sabahi bekledim evde birde clear blue digital test vardi sabah kalkar kalkmaz onu yaptim ve 1 dk a içinde önce pregnant sonra da 2-3 yazdi bu demek oluyor ki 4-5 haftalik hamileymisim :) mutlulugumu sevincimi heyecanimi sizlerlede paylaşmak istedim,Allah isteyen herkesi en kisa surede bebisleriyle kavustursun inşallah,bu arada ben ekim ayinda ovulasyon test kullandim clear blue nun ve yumurtlama günümü oradan takip ettim zaten yumurtlama günümde birliktelik oldu ondan sonra olmadi :KK66: bu arada testlerin fotolarini da yukledim :) şimdi sirada eşime nasil söyleyeceğim var :) Eki Görüntüle 1680791
Canım bende özelden yazmıştım sana benimde kalbim temizmiş sana bakmak için girmiştim hamile OLDUĞUNU okudum tebrikler sag salim kucağına alırsın inş allahım kimseyi evlâtsız bırakmasın
Ve kimse pes etmesin sadece sabır ve azim

Mrb kızlar ben bu siteyi yaklaşık 5 aydır takip ediyorum ve sizin tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum benim adetimden 3 gün geçti bu sabah test yaptım bakabilirmisiniz.1.5 senelik evliyim bu arada Rabbim herkesin gönlüne göre ınş :)

Eklentiler

• 20151111_123333.jpg
    20151111_123333.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 100
Mrb kızlar ben bu siteyi yaklaşık 5 aydır takip ediyorum ve sizin tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum benim adetimden 3 gün geçti bu sabah test yaptım bakabilirmisiniz.1.5 senelik evliyim bu arada Rabbim herkesin gönlüne göre ınş :)
Canim merhaba;
Yukledigin dosyadan tam net göremiyorum silik bi çizgi var mi yok mu ancak istersen yarin tekrarla testi ya da kesin sonuç istiyorsan bir kan testi yaptir derim ben :) dilerim hamissindir ve en kisa surede kucagina alirsin bebisini :)

Canim merhaba;
Yukledigin dosyadan tam net göremiyorum silik bi çizgi var mi yok mu ancak istersen yarin tekrarla testi ya da kesin sonuç istiyorsan bir kan testi yaptir derim ben :) dilerim hamissindir ve en kisa surede kucagina alirsin bebisini :)
Amin canım inşallah teşekkür ederim canım:) benim birde bat gününden bu gün önce çok az bi kanama oldu yerleşme kanaması olabilir mi acaba canım

Amin canım inşallah teşekkür ederim canım:) benim birde bat gününden bu gün önce çok az bi kanama oldu yerleşme kanaması olabilir mi acaba canım
Olabilir canim peki nasildi? Mesela benim 3 gün surdu koyu kahverengiydi ve günde 1 defa gelmisti ama bazen acik pembe de olabiliyormus

hayırlı olsun kanama bir kac damla ise ve kesildiyse yerlesme kanamasidir içini ferah tut sevgiyle kal:emir_bebek::nazar:

X