mutluluk paylaştıkça artar dedim ve geldim

evli olanların yorumlarını özellikle okuyorum bende canım gercekten hevesle alınıp kullanılmayan eşya çok ben takıl tukula pek girmedim zaten sevmem ssüs eşyası az olsun öz olsun ama marka olsun diye bi takıntım var benim gördükçe burda alasım geliyo ama ilerde kullanmam diye vazgeçtiğimde çokk olduu inşallah sendee aldıklarını kullanır ve pişman olmazsın

İnşallah canım ben de hep düşünerek hareket etmeye çalışıyorum çok begenip kullanamam vs gibi dusuncelerle vazgectigim oldu. İnşallah kalabalık olmayan kullanışlı bir ortam oluşturabilirsiniz.

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inşallah cnımm bidee evin nasıl olıcak mutfakta ben moru begenıyorum diyelim kırmızı olunca uyumlu olmaz diye vazgeçiyorum yada bekelemede olanda çokk

Doğru diyosun bende acikta duracak seyleri her renge gidecek tarzda sectim beyaz krem filan ama bakalim hayirlisi. Misal annem, napalim artik yemek masani örtülerinin sekline uygun alicaz diyo :) bende zaman problemi olcak diye aradan cikarayim diyorum ama umarım pisman olmam=(

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uzun zamandır bişey yapamıyorum ufak tefek şeyler aldım arada işte, devamı gelecekk inşallah
bu kavanozlardan 4 tane aldımm
6 adet su bardağı
önceden aldığım kelebek tabaklara yeni arkadaşlar da aldım

bu da ceviz değirmenim annem pek bi hevesle aldı

uzun zamandır uzak kaldım bu arada nişanlandım geldim darısı isteyen herkese olsun. eksikleri tamamlama çabasındayım

pierre cardin su takımı görsel biraz farklı aslında ama deseni bu

migrostan bunları aldım inşallah pişman olmam
bu tavaların lilası ve
bunlarında pembişlerinden aldım
iki kişilik fondü yine migrostan, benim aldığım puantiyeli olandı fakat resmini bulamadım

Eklentiler

• 20141220_181439.jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 126
gratisten seviimlimii sevimli bulaşık süngerleri ne kadar iş görür bilmiyorum ama tatlılıkları yetti bana
the mia büyük boy tepsi

bu da annemden cam çaydanlık

madame coco pike

madame coco sepet ve havluları var

ikea saklama kapları buzluğa ve mikrodalgaya uygun

markafoniden sabunluk ve süzgeç

Eklentiler

• 20150104_200453.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 129
son çırpınışlarım

bernardo titan düdüklü tencere 6lt

philips azur ütü

madamecoco tek kişilik 2 adet silikon yorgan

english home havlularımı büyük ve küçük olarak ikili aldım

english home yapay çiçek

cotton box çift kişilik nevresim takımı

korkmaz demtez çaycı

maaşaalllaaahhhh kırk bin kere Allah ağız tadıyla sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepsi çok cicili bicili çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…