mutluluk paylaştıkça artar dedim ve geldim

hepsi çok güzel canım mutlulukla kullan

Çok güzelmiş canım aldıkların buarada Allah kavuştursun cnm

Teşekkür ederim canım

mrb cnm topiğin hayırlı olsun aldıkalrının hepside çok güzeller allah güle güle kullanmak nasip etsin cnm :) bende asker yolu bekliyorum azkaldı bizimki allahın izniyle 13 gün kaldı

Amin cümlemiz güle güle kullanalım darısı bize canım yaa ağustosa kadar yolumuz var çok zormuş yau beklemek...

çok zevkli ve eğlenceli kullanırken canı sıkılmaz insanın bunları mutfakta çok beğendim Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hep mutlu ol yuvanda

amin canımm çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun. hepimiz mutlu olalım

anam cicilere bak cicilere cok tatlılar bende bir zamanlar asker yolu bekleyenlerdenim şafak kaç şafakkk

Canim beklemek aski daha olumsuzlestiriyo bence valla bizim 10 yil oldu agustos ta taclandiriyoruz ask dun nasilsa oyle sanki masallah. Rabbim sevdicegine kavustursun. Ceyizlerin cok hos guzel gunlerde kullan bayildim hepsine. Bende aldim durdum bunca sene simdi tum enerji ve butcemizi kuafor gelinlik fotografci ayakkabi smokine falan ayirmaya calisiyoruz. Harika duygular sukurler olsun. Kupalarina ayrica bayildim bu arada bende de var o 4 lu den:)

Teşekkür ederim canım

Amin cümlemiz güle güle kullanalım darısı bize canım yaa ağustosa kadar yolumuz var çok zormuş yau beklemek...

ah ah hiç söyleme cnm hiç izinde kullanmadı bide bizimki erken gelsin diye 5.ay 5 günümüzü geride bıraktık kaldı geriye 12 gün allahım kimseyi sevdiceginden ayrı bırakmasın gercektende çook zor cnm.

Amin çok teşekkür ederim. Haklısın hisleri kuvvetlendiriyor.Ben de hep ufak tefek şeyleri alayım hepsi bitsin nişan sonraasına büyük ev eşyaları ve diğer detayları sindire sindire yapacak vaktim olsun aklım çok dağılmasın istedim. Darısı bize de olsun o zaman herkes sevdiğiyle mutlu olsun. senin de herşey gönlünce olsun.

Tchibo sunum halkaları.Az önce sipariş verdim, süslü püslü yemek seven biri olarak gözüm vardı

Hepsi çok güzeller canımm Allah iyi günlerdesağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize. Bende asker yolu bekliyorum ve bizim şafak daha baya bi karanlık bu arada tabiki boş duranı Allah sevmez diyerekten eksiklerimi tamamlıyorum :) nehir can Canan kaşıkları çok beğeniyorum ama bi türlü bulamadım. Nerden aldın acaba onları ?

Allah hepimize kolaylık versin hem heyecanlı hem de zor birazben internetten aldım en uygun sanal pazarda buldum.bulamamıştım mağazalarda ama sonradan birkaç züccaciye mağazasında gördüm. kolay bulunursun canım ilgi yoğun çünkü.

Sonu güzel olan herşey gibi bu da zor tabiki. Sabrın sonu selamet diyerek sabretmekten başka yapacak bişey yok maalesef Mağazalarda bende hep bakıyorum ama bir türlü bulamadım. Neyse artık bulamazsam mecbur internetten alcam. Çok teşekkür ederim canım :)

Öncelikle asker yolu beklediğin için Allah kolaylık versin cnm
Bende beklemiştim nası birşeydir bilirim.
Ve bende aynı senin gibi askerdeyken almış koymuştum kenara.
Şimdi Mayısta evleniyoruz ve o alıp koyduklarım kar oldu bnm için

Bu arada güle güle kullan aldıklarını

Teşekkür ederim. İnşallah ben de bir gün birilerine böyle diyebilirim Sana mutluluklar diliyorum sevdiğinle

Hepsi çok güzeller güle güle mutlulukla kullanın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…