• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluğun resmi

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
mutluluğun resmi
Nazım Hikmet Abidin Dino' ya "Sen mutluluğun resmini yapabilir misin, Abidin?" diye sorar.
Abidin Dino' nun cevaben yapmış olduğu resim.

mutlulugunresmi7rkrp0.jpg

mükemmel bir resim...
ne zaman görsem huzur dolar içim...
mutluluk parada pulda lükste evdeki koltuklarda kullanılan malzemenin kalitesinde yada beyaz eşyaların rengi veya markasında aranmaz...
mutluluk yürektedir, taa en derinlerdeki huzurla beraber gelir...
ne kadar konusursak konusalim hiç birimiz mutluluğu bu resimdeki kadar güzel anlatamayız ki...
Allah nasip eder bi yuvam olursa buyutup tablo haline getirip salonumun baş kosesine asacagım yegane resim olacak bu....

Son düzenleme:
Evet çok güzel bir resim falan da çok özür diliyorum ama ben bu resme bakınca bu kalabalık ortamda nasıl hangi arada birbiri ardına bu kadar çocuk yapmışlar diye düşündüm ilk..

baksanıza kadıncağız bir tarafta adam diğer tarafta, hani 2 çocuk olur anlarım en zorlasan 4 diyelim o kadar bebeyle bile aynı yatakta yatarken nasıl olacaksa... ama burda 6 çocuk bir kedi ve bir de köpek var. Tavuğu saymıyorum. Üstelik kadının yanında yatan çocuk çok küçük eh belli ki tek göz bir ev...hayret...hangi ara yapıyorlar? kaydirigubbakcemile3

Evet çok güzel bir resim falan da çok özür diliyorum ama ben bu resme bakınca bu kalabalık ortamda nasıl hangi arada birbiri ardına bu kadar çocuk yapmışlar diye düşündüm ilk..

baksanıza kadıncağız bir tarafta adam diğer tarafta, hani 2 çocuk olur anlarım en zorlasan 4 diyelim o kadar bebeyle bile aynı yatakta yatarken nasıl olacaksa... ama burda 6 çocuk bir kedi ve bir de köpek var. Tavuğu saymıyorum. Üstelik kadının yanında yatan çocuk çok küçük eh belli ki tek göz bir ev...hayret...hangi ara yapıyorlar? kaydirigubbakcemile3
ağzımdan aldın yaşa emi aynen katılıyorum nasıl yaniii !!!!!!!!!!!1CADIARZU

yerimsenibenmutluluğun resmi ancak bu resim olabilir ya çoluk çocuk tavuk köpek çok güzel sıcak samimi

:çok üzgünüm:çok ama çok düşünmek gerektiren bir resim :çok üzgünüm:

Bazen çok acımasız olabiliryoruz,herşeyin arkasına atıyoruz mutluluğu ve hep daha fazlasını istiyoruz.Evim olunca mutlu olucam,araba alırsam,şu kıyafeti alırsam,şuraya gidersem vs vs....
Ama aslında o anda da yaşanabilinecek bişeydir mutluluk,sahip olduklarımızın değerini bilelim yeterki...

Sanırım en büyük mutluluk birlikte nefes almaktır.Çok anlamlı ve duygulu bir resim.Teşekkürler.

süper bi resim bu halleriyle bile nasıl huzurlu görünüyorlar

Back