İkeanın internet sitesine bir bakayım canım.
Aa havucunu görmemiştim o da güzel olur.
Görüştüğün işler olmadı mı tatlım? Sıkıntı yapma Rabbim evlenene, yuva kurana yardım edermiş. Taksitlerle alırsınız yavaş yavaş.Evlenmeden önce borçlar bitse süper olur ama bu zamanda o çok zor Düşünüp üzme kendini Hem bak erken evleneceksiniz inşallah ne güzellllllllll
Bak canım toplu alırsan kargoda uyguna gelmis olur sanırım..o kadar güzel şeyler varki ilk gittigimde bu ne böyle ben buradan hic birsey almam bulamıyorum demiştim
2. gittigimde 1-2 şey aldım 3. gittigimden beri herseyi almak istiyorum
artık yabancılamıyorum ikayı tabi
ama sanırım bir daha ki alısverişim dügüne yakın olur diye düşünüyorum eksikler için inşallah tutarsam kendimi
Yok canım yok böyle birsey ya
resmen bi sorun var gecen arkadasımda geldi benimle eda %100 oldu kesin diyordu ama yine olmadı aramadılar saka gibi
eskiden böylemiydi ya hemen iş bulurdum işsizlik nedir diye kızardım insanlara
ama buymus ögrendim morelin bozuldukca daha zor oluyor iş bulmak
Aslında 1-2 elektrikli ev aleti için evkuramı gitsem diyorum (kredi kartı kullanmıyoruz da) ama orada fiyatlar kat kat fazladır sanırım
İyi ki bu kadar çeyizi almısım diye şükrediyorum yoksa ciddi anlamda kafayı yerdim ben
İnşallah canım ya hayırlısıyla planlar bi olursaaa
Canım topiğini yeni farkettim. ÇEyizini güzel günlerde kullan inşallah her şeyi özene bözene seçmişsin çok güzeller..
Ama merak ettim 2 yıl demişsin. 2 yıl bu kadar eşyayı nerde tutucan, ay ben evlenirken bile bu kadar şey almadım aceleye gelmesin ihtiyaç dışı şeyler almiyim diye. Sadece çok gereklileri aldım. sonra laızm oldukça IKEA'ya attım kendimi :) Tabi bunun da bi iyi tarafı var mesela bir anda süzgece ihtiyac oldugunda benim makarnyı nası süzeceginle ilgili taktikler geliştirmeye çalişmicaksın.
Çalışıp kendi bütçenle yavaş yavaş bir şeyler yapmaya çalışıyorsun heralde. Yanlış anlama hoşuma gitti. Allah mesut etsin sizi :)
Çok tesekkür ederim
Bu topigi acalı 7 ay olmus canım ve biz Allah nasip ederse önümüzdeki nisan-mayıs gibi düşünüyoruz tahminlerimizden erken alınacak inşallah..
Hep ihtiyacım olacak seyleri almaya calıstım :44:Mutlaka eksik cıkacaktır tabi olmazsa olmaz
tabi ya makarnayı rahatlıkla süzebiliriz
İşsizim canım 5 ayı gecti sanırım
biraszda benim tembelligimden..
Şimdi iyiki bunları almısım diyorum ben cok zor karar veririm..aynı ürünü bile uzun süre incelerim kusuru vs varmı diye :26: o yüzden hem zaman acısından hemde maddi acıdan iyi oldu benim için..şu zamanda baslasaydım imkan yok alamazdım bunları
para biriktirme desen yapamıyo insan evin ihtiyacı olunca eldekiler gidiyor..Amin cok tesekkür ediyorum
Yuvanda eşinle hep mutlu ol inşallah