Premature Bebekler mutlu son

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ozge0666

bal kızlarım büyüyor.
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
847
5
96
Diğer
30 haftalı dunyaya gelen minik kızlarımdan bırı 35 günlükken digeri ise 45 günün sonunda evlerıne geldıler....destegini duasını esırgemeyen butun arkadaslara cok teşekkür ederim...dilerimki allahım butun bbekleri tez zamanda annelerine kavusturur...hepinize tekrra teşekkur ederım..meleklerinizle beraber saglıklı mutlu uzun ömürler....a.s.

ne güzel haber Allah onları bir daha senden ayırmasın kaydirigubbakcemile3

gözün aydın.....allah sıcacık yuvanızda mutlulukla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

canım gozun aydın cıkar tadını .........darısı bana ve tunm bekleyenlere............

gözün aydın canım allah birdaha ayrımasın darısı bana ve tüm bekleyen annelere

saolun arkadaslar darısı tum annelere..sher ..yagmurlu..muallım cım darısı sizlere ve tum bekleyen annelere....

Gözün aydın canım..sağlıkla sorunsuzca bebeklerini büyütmen dileğiyle canım..

gözün aydın..ne kadar mutlu olmuşsundur...
darısı en kısa zamanda elmuallim , seher , yağmurlu ve tüm arkadaşların balına...

canımmmmmmmmmm nınım amın ınşşşşşşşşşşşşşşş darısı bıze canımopuyorumnanaktan

canım gözün aydın. inşallah bir ömür boyu sağlıklı mutlu başarılı yaşar miniklerin. darısı tüm erken doğan ve erken doğum tehtidi yaşayan annelerinin ve bebeklerinin başına amin.

canım benim hayırlı olsun tüm ailenize eminim mutlu olmuşlardır elbette gümbür gümbür gelmiş maşallah böyle sevgi herkese nasip olmaz çok yorulmuşsunuz belli neyseki geçmiş olsun fedakarlığı her zamanki gibi bizler yapıyoruz büyüyünce bizi anlarlar kendine iyi bak güzelim tekrar geçmiş olsun huzurlu bir ömür sizinle olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…