• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu olmak için...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mutluluk her zaman göreceli bir kavram değildir... güzel bir ev araba eş çocuk vs. bunlar bir yere kadar..herşeyi maddede arayanların akılları gözlerindedir, göz ise maneviyatta kördür(said nursi )... maneviyatı yaşayan zaten huzurlu ve mutlu olur her dem sıkıntıya rağmen..çünki hayatı bir imtihan ve geçici olduğunun farkındadır ve teslimiyet, tevekkül, dua duygusuyla hareket ettiğinde bence fazla bir sorun kalmayacak..elbette geçici dünya hayatında sıkıntılar olacak taş toprak değiliz ki duygularımızda sabit kalalım...ümitsiz olduğumuz günler sıkıntılı evreler elbet olacak.. böyle anlarda her ne sıkıntı olursa olsun geçici olduğunu düşünüyorum ve rahatlıyorum yani şuan anı yaşamaya çalışıyorum becerebildiğim kadar çünki 1 dk. sonra bile ne olacağımız belli değil...baki gelecek ahirette ve gereken imtihanı başarıyla bitirenlerin mutluluk sertifikası inş. elimizde olacak...rabbim sabırlıklar versin bizlere...amin...
.

ah mutluluk ah çok güzel çok zor elde edilen ve çok lazım olan bişeysin allah her insana mutlu olmayı nasip etsin ..

evet ama insan böyle yapamıyor malesef..
bazen bende düşünüyorum ne güzel bi eşim iyi bi mesleğim basımı sokacak evim güzel eşyalarım var istediğim hemen hemen herşeyi alabiliyorum...insan daha ne ister ki....
ama hayat bunlara şükretmene zaman tanımayacak kadar sağdan soldan saldırıyor..
Sükrededelim aklımıza geldikçe Allah'ın gücüne gitcek die korkuorum bazen.

Back