nightwalker Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Haziran 2011 178 0 54 6 Haziran 2011 Konu Sahibi nightwalker #1 hayata dair finali oynayanlar, mutlulukla randeyu iptal etmişler, hayat sonunu bildiğim masal gibi diyenler, B U R A Y A
hayata dair finali oynayanlar, mutlulukla randeyu iptal etmişler, hayat sonunu bildiğim masal gibi diyenler, B U R A Y A
F farahnihal pamuk kızımm tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2010 1.662 276 15 Haziran 2011 Konu Sahibi nightwalker #2 şu sıralar mutluyum çiçeği burnunda gelin olcam çünkü :)
yarimelma ASK nerde BEN orada Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2011 2.440 2 15 Haziran 2011 Konu Sahibi nightwalker #3 Abooo kiz mutlu mutsuzlar toplanirsa nice olur??
nightwalker Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Haziran 2011 178 0 54 15 Haziran 2011 Konu Sahibi nightwalker #4 bence bu mutluluk mutsuzluk değilki....
yarimelma ASK nerde BEN orada Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2011 2.440 2 15 Haziran 2011 Konu Sahibi nightwalker #5 nightwalker .!.: bence bu mutluluk mutsuzluk değilki.... Genişletmek için tıkla... Sen o zaman yarimelma yi tani sonra gör cünkü o mutsuz ve kendisi üzerine tuz biber ekliyo sanki
nightwalker .!.: bence bu mutluluk mutsuzluk değilki.... Genişletmek için tıkla... Sen o zaman yarimelma yi tani sonra gör cünkü o mutsuz ve kendisi üzerine tuz biber ekliyo sanki
nightwalker Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Haziran 2011 178 0 54 15 Haziran 2011 Konu Sahibi nightwalker #6 Neden mutsuzsun?
yarimelma ASK nerde BEN orada Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2011 2.440 2 15 Haziran 2011 Konu Sahibi nightwalker #7 nightwalker .!.: Neden mutsuzsun? Genişletmek için tıkla... Ah be canim ben mutsuzum cünkü evlendim ayridim o beni yikti,cok hemde...
nightwalker .!.: Neden mutsuzsun? Genişletmek için tıkla... Ah be canim ben mutsuzum cünkü evlendim ayridim o beni yikti,cok hemde...
nightwalker Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Haziran 2011 178 0 54 15 Haziran 2011 Konu Sahibi nightwalker #8 üzülme unutursun zamanla demek istemiyorum. Bu kadar etkilendiğine üzüldüğüne göre mutlak birşeyler yaşanmıştır. En güzeli zamana bırak olayların ve insanların üzerine gitme
üzülme unutursun zamanla demek istemiyorum. Bu kadar etkilendiğine üzüldüğüne göre mutlak birşeyler yaşanmıştır. En güzeli zamana bırak olayların ve insanların üzerine gitme