mutlu hamişlerrr mutlu bebişlerrr :) :) :)

Kizlar ovitrelle vuruldum cuma gunu bu ay adetim cok pempeydi bugun ttest yaptim iki cizgi cikti biri silik yalanci gebelik testi olabilir mi hamilele olmama durumu varmi ovitrelle propektusunde yalanci gebelik testleri olabilir yaziyodu nolur yardimci olun

Cnm hç bilgim yok bnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarin icin saabirsizlaniyorum bakalim degerim kac cikacakkk

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

canım geçtiğimiz cuma mı igne oldun . eger öyleyse 15 gün bekleniyo igneden sonra.
tabiki etksyiyle çıkıyo testte.canım adete yakın yap

Iste ben de gelimmm dedimmmm ammmaaa hala dr gidemedim carsambayi iple cekiyorum hala tedirginim persmebe gunu 128 olan hcg yukselmistir dimi tecrubeli olanlar bilir sanirim benim ilk hamileligim olcak da pimpiriklendim

Iste ben de gelimmm dedimmmm ammmaaa hala dr gidemedim carsambayi iple cekiyorum hala tedirginim persmebe gunu 128 olan hcg yukselmistir dimi tecrubeli olanlar bilir sanirim benim ilk hamileligim olcak da pimpiriklendim

Canim gusel adet gunun gelmeden mi yaptirmistin ?

Evet gecmeden bi gun once yaptirmistim icim rahat degil hala adet olmadim dr gidince rahatlicam

Iyi bence tatlim bende hamis gibi gozukuyorum adetten iki gun once 29.9 cikti bende yarini bekliyorum yarin adet gunum benimde bakalim kac cikicak heycanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…