- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
Ayy keşke yiyebilsem 4kilo verdim ama değer tabikide :)
Ayy cnmm sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy keşke yiyebilsem 4kilo verdim ama değer tabikide :)
Anldm cnm bnde 4 haziranda gidecğim tekrar
Ayy cnmm sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
Senn bhcg ne gore mi tehlike var dediler
Kizlar ovitrelle vuruldum cuma gunu bu ay adetim cok pempeydi bugun ttest yaptim iki cizgi cikti biri silik yalanci gebelik testi olabilir mi hamilele olmama durumu varmi ovitrelle propektusunde yalanci gebelik testleri olabilir yaziyodu nolur yardimci olun
Yok adetmden bi gün sonra 6-7 damla kanamam olmuştu sonra olmadı arada kahverengi lekelenmeler oluyor
Hmm Allah'ım bebislerimizi bize bagıslasın :))
Aynen kuzularımızı bağışlasn hep dua ediyrm
Kizlar ovitrelle vuruldum cuma gunu bu ay adetim cok pempeydi bugun ttest yaptim iki cizgi cikti biri silik yalanci gebelik testi olabilir mi hamilele olmama durumu varmi ovitrelle propektusunde yalanci gebelik testleri olabilir yaziyodu nolur yardimci olun
Bnm daha başlamadı canmcmm kabızım maalesef:)
Iste ben de gelimmm dedimmmm ammmaaa hala dr gidemedim carsambayi iple cekiyorum hala tedirginim persmebe gunu 128 olan hcg yukselmistir dimi tecrubeli olanlar bilir sanirim benim ilk hamileligim olcak da pimpiriklendim
Canim gusel adet gunun gelmeden mi yaptirmistin ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Evet gecmeden bi gun once yaptirmistim icim rahat degil hala adet olmadim dr gidince rahatlicam
Evet gecmeden bi gun once yaptirmistim icim rahat degil hala adet olmadim dr gidince rahatlicam
Yani adet gununde yaptirdin ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Adetten bi gun once yaptirmistim simdi 3gun gecti hayirlisi ins hamileyizdir:)