• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu hamişlerrr mutlu bebişlerrr :) :) :)

mrv0640

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
944
152
83
aylarca ugrastıkk kımımız bekledık kımımız hemen mutlulugumuzu paylastık uzulduk sevındıkk ama hepp burdaydık bırbırımıın yanında sımdıı guzell bırr hamılelıkk gecıkmekk dılegıyle mutlu hamıslerın topıgıne hosgeldınzzzz...:49::49::49::49::49::49::49::49::49:l

Amiinnnn insallaahhh bebislerimiz saglikli bir sekilde gelir Allah buyuk daha yeni belli belirsiz ama olsunnn cokkk mutluyummmmmmmm bebisim benimle kalicaaaakkkkkk:)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Amiinnnn insallaahhh bebislerimiz saglikli bir sekilde gelir Allah buyuk daha yeni belli belirsiz ama olsunnn cokkk mutluyummmmmmmm bebisim benimle kalicaaaakkkkkk:)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

inşallah hayırlısıyla bebisler annelerini bırakmayacak allahın izniyle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah kuzum kimse gelmemiş topigimize nerde bu hamisler

hoş geldin kuzum benim ayy kimse gelmedi dedim yalnız kaldım

Cnm daha blmyrm son adet 24 nisan dün hcg 358 idi düşük tehlikem var sen ne güzel kalp atışını duymuşsn :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benmde var düşük tehlikem yatıyorum devamlı canm duyduk kalp atışını hareketlerinide gördük cok şükür ama tehlike devam ediyor ; (

Benmde var düşük tehlikem yatıyorum devamlı canm duyduk kalp atışını hareketlerinide gördük cok şükür ama tehlike devam ediyor ; (

Neyden ötürü peki ya hç bilgim yok neye dayanarak söylüyolar tehlike oldğnu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back