Mutlu günümden.. :)

Merhaba canımresimelrin çok güzel sende bir o kadar güzelsin maşallah Allah naazarlardan saklasın:)
Bana özelden fotografcın hakkında bilgi verirmisin bdne nette araştırdım da.

maşallah cnm çok yakışıyorsunuz birbirinize. sende ayrı güzelsin zaten. rabbim mutlulugunuzu daim etsin inşl.

gelinligin ust tarafi kollari cok guzel, ama duvak ve etek kismi (pek gozukmuyor) pek begenmedim. hepsi cok fazla kalabalik olmus sanki, ama bu da zevk meselesi tabii. muhim olan senin begenmen tabiiki. Allah bi yastikta kocatsin.

Sevgili Elifçe özel mesajını cevapladım eklemeyi unuttum bir de büyük poster aldık çerçeveletcez
tüm bunlar güzel bir çanta içinde verildi

etegide guzelmis canim, yukardaki fotolardan gozuktugu gibi degil, sende cok guzelmissin Allah sahibine bagislasin

Sevgili Elifçe özel mesajını cevapladım eklemeyi unuttum bir de büyük poster aldık çerçeveletcez
tüm bunlar güzel bir çanta içinde verildi

çok teşekkür ederim canım ilgin ve verdiğin bilgiler için ben sadece dış mekan düşünüyorum o zmn ücret ne olur bilmiorum mesaj attım ama sanırım yogun olduğundan biras geç cevaplıyor senin zamnında acaba ne kadardı hatırlıyormusun?

hatırlamıyorum canım 100 tl kadar azdı sanırım.. :)
Rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…