mutlu evliliğim var diyorum peki ben neden üzgünüm?

kizilcik_serbeti

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2024
30
33
herkese selam oncelikle, evliligin 4 .yilina girmis ve ilk cocuguna hamile bir bayanim. başliktanda anlasilacagi uzere mutlu evliligim var fakat bu hamilelikle birlikte hersey gozume batar oldu .kocam gunluk hayatta cok iyidir her dedigimj yapar fakat 5 aydir cinsel hayatimiz yok .ve bu durum a artik cildiriyorum.disardan belli etmesemde bazenleri esime sitem ediyorum o da hamile oldugun icin zarar gelsin istemiyorum diyor anlayacaginiz tembel bir adam bu konuda.5 ay uzun zaman yani artik ev arkadasim gibi hissediyorum onunla.buna uzuluyorum konussamda esimle ona gore problem yok keyfimiz yerinde gun icinde.evet bir dedigimi 2 etmez yer icer gezeriz rahat biriyimde ama cinsellik olmayinca ona sinirleniyorum gozume batiyor varligi.nasil bir yol izlemeliyim

Kaç aylık hamilesiniz? Erkeklerde bu düşünce çok yaygın ama çocuğa değecek diye mi düşünüyolar zarar gelecek diye mi düşünüyolar var böyle bir şey.
Doktorunuzla görüşseniz eşinizin yanında sıkıntı olmayacağını açıklasa belki?

5 aylik gebeyim.doktorum zaten cinsellik serbest diyor birlikte kontrollere gidiyoruz ama beyefendi hassas.gebelikten oncede oyle cok hareketli cinsel hayatimiz yoktu ama karsilikli olarak memnunduk.dogumdan sonrasi icin hayal kuruyor fakat ben o sureye kadar gitgide adama yabanci hissedecegim sogumak istemiyorum bu sebeple.simariklik gibi gelebilir

Canımcım ben rahat 2 sene cinsellikten uzak kaldım, konuştuğumda hep bir bahanesi oldu. Ancak ben hamile değildim. Hamilelikte erkekler çocuğa bir şeyler olacak - açık yazmak istemiyorum ama temas edecek vs - diye triplere girebiliyor. Doğumdan sonra devam ederse bu konuyu kafana tak.

Hamileliği öğrendiğimiz zaman eşim de bir panik yaşamıştı ama ben 'saçmalama' dedikten sonra toparlanmıştı. Ben gayet tahtik etmiştim dayanamamıştı ama herkes aynı değil. Madonna fahişe kompleksi diye bir şey var, bi araştırın sonu buna bağlanabilir. Bence kavgaya bağlanmayacaksa biraz ısrarcı olun, 7.aydan sonra zaten hareketleriniz kısıtlandığından sıklık oldukça azalıyor

dediginizi bir arastirayim bizim evde kavga olmaz ama konusarakta olmuyor adamin nefsi cekmiyor demekki.sonra azgin kisi ilan ediliyorum rahibe moduna girdim iyice yaa

sabrediyorum zaten hamilelikten once yoktu diye.artik benimde sarteller atacak yoksa.

Biz ne arsızmışız arkadaş ya son iki haftaya kadar şap şup bam güm
Eşiniz kaygısına çözüm bulsun.
Belli ki bu size stres yapmış.
Seks zarar vermez çocuğa stres zarar verir.
Ve hamile libidosu denilen bir şey var.
Yaptığı apaçık ihmal.
Açıkça konuşun bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…