- 6 Haziran 2020
- 121
- 65
- 29
- Konu Sahibi gizlilik123
Selamlar size bugün gördüğüm güzel rüyamı anlatmak istiyorum ve bilgisi olanlar yorumlayabilir mi sabah gördüm rüyayı tam olarak saati hatırlamıyorum ama. I kadar güzeldi ki güne pozitif başladım. Kalabalığız bir kaç akrabamı görüyorum annem falan da var. Hamileyim ama son zamanlarım karnım çok büyük ve aşırı gergin. Sonra hastaneye falan gidiyoruz doğum yapıyorum oysa ki sancım falan yok. Sonra odaya geçince eşimi görüyorum doğum sancılarımı hiç hatırlamıyorum kolay oldu gibi bileyler söylüyorum çok mutluyuz Sonra bebeği getiriyorlar oğlumuz olmuş ama nasıl güzel daha sonra evimize geliyoruz ama farklı bi ev kimin evi şuan hatırlamıyorum bebeğime bakıyorum ama doyamıyoruö resmen o kadar güzel ve yeni doğan bi bebeğe göre uzundu. Emzirdim sanırım ama net hatırlamıyorum daha sonra arka tarafta ki odada uyuttum. Baya zaman geçti uyanmadı hala uyuyordu çok uslu bebek diye geçirdim aklımdan daha sonra doyurmak için uyandırdık sanırım. Devamı da var ama şuan hem net hatırlamıyorum hemde konudan bağımsız yorumlarınızı bekliyorum