Benim kızım 4 yaşına yaklaştı 12 kilo anca var yok aynı sorunları yaşadık kilo almıyordu kan değerleri normalse takılmayın ben erken ek gıdaya falan başlamıştım. Sütünüzü sağarak vermeyi deneyin
Eee çocuk yeterli beslenmediği için kg almıyor . Bu dönemde yediği ek gıda ona kg aldırmaz zaten anne sütü veya formül mama ile kg alıyor olmalı . Benim oğlum da yavaş alıyordu ama sizinki kadar değil mama kabul etmemişti benim oğlum da . İlk 3 ay 1000 900 800 aldı sonra yavaşladı . Bence sizin ne yapıp edip mamaya alıştırmanız lazım . Hangi marka mamaları kullandınız ? Şuan ek gıda ne alıyorHiç kan testi istemedi doktoru, biz de erken başladık ek gıdaya yine almıyor. Sütüm de sağınca 30 ml zor çıkıyor. Başka doktora götüreceğim bakalım. Çok teşekkürler geri dönüşünüz için
Sevindim kilo önemli değil önemli olan sağlıklı olması meme emmiyo mu sütünüzü arttırıcı şeylere yönelin en güzel su arttırıyo her ağladığında yaslayın memeyiÇok şükür normal çıktı kan değerleriDr’da öyle söyledi çok teşekkürler
4,5 aylik bebegin mutlu olup olmadigi nasil anlasiliyor? Ben hic anlamamistim, o donemlerde gelisimi onemliydi ve sizinki baya geride maalesef. Once ek gidayi kesin, cok erken. Sonra mamasini degistirin ve sonra da cocuk doktorunuzuMerhabalar, 4.5 aylık bebeğim var 4kg doğdu şu an hala 5kg’a ulaşamadık. Şu anki kilosuna göre hesaplayınca günde 8g zor almış oluyor. Anne sütüyle besleniyor mama kesinlikle kabul etmiyor. Çokta mutlu bir bebek. Kendi doktoru bir problem olmadığını böyle zayıf bir çocuk olacağını söylüyor ama dün kardiyoloji doktoru kilo almamasıyla ilgili bir problem olabileceğini söyledi kafam çok karıştı. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Hiç kan testi istemedi doktoru, biz de erken başladık ek gıdaya yine almıyor. Sütüm de sağınca 30 ml zor çıkıyor. Başka doktora götüreceğim bakalım. Çok teşekkürler geri dönüşünüz için