mutlaka isimlerinizi yazın buraya.........

şekerlik canım benide eklermisin bugün bende pergnyl iğne vurdurdum yarın kısmet olursa aşılama olacak banada tutması için dua edin olurmu
ALLAHIM isteyen herkezin gönlüne göre versin

canım ben daha aranızda yeniyim ama lütfen banada dua et allah razı olsun allah kabul etsin

amin tabikide ederim canım ne demek

ismim şükran,dua ederken beni de anarsan çok sevinirim dualarım sizinle

CANLARIM MERAKE TMEYİN HEPİNİZZE HERGÜN DUA EDİYORUM RABBİM KABUL EDER İNŞAALLAH AMİN

canım allah razı olsun senden ve dua eden herkesten senide tebrik ederim allahım sağlıkla bebiğni kucağına almayı nasip etsin

benıde unutm cnm senağlama

canım allah razı olsun senden ve dua eden herkesten senide tebrik ederim allahım sağlıkla bebiğni kucağına almayı nasip etsin

canım allah sizlerdende razı olsun amin hayatım inşaallah sende tez vakitte kavuş ve senin gibi isteyenelr herkes allahım nasip kısmet etsin amin inşaallah aminnnnnnnnnnnnn

tabikide unutmuyorum cnaım merak etme oldu mu rabbim en kısa zamanda inşaallah verecek amin

..............................................................

canım benide unutma dualarınıza ihtiyacım var genç değilimki zaman geçiyor allahım isteyen herkesle beraber banada nasip etsin elbette hayırlısı canım sara nurcum bana dua et dualarımız müşterek

tabikide Ederim Allahim Tez Vakitte Sanada Ve Isteyen Tum Kardeşelrime Nasipe Tsin Inşaallah

Alah Yardimcin Olsun Yuzunu Güldürecek Haberler Verdirsin Rabbim Inşaallahhhhhhhh

bende anne olmak istiyorum Allah ın izniyle kızlar artık ama olmayacak diye çok korkuyorum 4 yıllık evliyim

ALLAH A SIGIN CANIM BNM KD ETAM 13 CÜ AYDA OLDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…