mutlaka isimlerinizi yazın buraya.........

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
kızlar hala adet olmadım e ramazandayızda aklıma yasin okuyup duasını yapmak geldi diyorum ki siz bebek sahibi olmak isteyenlere ve bende dahil olmak üzere......şimdi yasine başlayıp sonundada duasını yapacagım sizlerde bu esnada sürekli EL MÜTEKEBBİR ismi şerifini tesbih edin allah bu isimi şerifi söyleyene hayırlı evlat naisp edrmiş ben inanıyorum verecek bizede sadece zamanı var o kadar hadi bakalım allah buyuktur o dilemedikçe biz dileyemyzi ama bakın ondan bebek isitoyruz demekki o da bunu dilioyur yani yuce rabbimizde bunu istiyor ozaman tam bir kalp ile ona güvenip dualarımızı edelim hadi bakalımŞenizŞenizŞenizşutarafagittiyerimsenibenyerimseniben:1hug::dance::hooray::teytey:

• Konu Sahibi EU1
benim icinde edersen sevinirim canim msn den biliyorsun ismimi buraya yazmama gerek yok!!!

• Konu Sahibi EU1
ok birtanem sen merak etme canım bnm rumuzlarınızıda yazsanız duasını yaparken söyleyecegim zaten hadi bakalım

• Konu Sahibi EU1
canım Allah kabul etsin, bende bu ay sonunda 3. aşılama için tedaviye başlayacağım. dualarında beni de hatırla. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

• Konu Sahibi EU1
canım benide eklemeyi unutma.Allah kabul etsin.
benim adım Emine Hatun

• Konu Sahibi EU1
tabikid ebirtanem sen merak etme hep aklımdasın

• Konu Sahibi EU1
canım çok güzel düşünmüşsün.benide eklersen çok sevinirim.

• Konu Sahibi EU1
evet ekleyecegim canım mutlaka hiç merake tme
hayatım

• Konu Sahibi EU1
begüm. canım eklersenm sevinirim

saracım benide eklemeyi unutma ismimi biliyosun hadi allah kabul etsin bende dün gece ettim bütün kanaldakilere daha doğrusu bebiş isteyen herkese allahım kabul etsin

sekerlıgım benıde eklermısın canım ısmım ayten Allah hepımızın dualarını kabul etsın ınsallah...

saracığım dualarında benide unutma canım.......bende bayramdan sonra 4. aşılamaya start vercem..ALLAH IN DEDİĞİ OLUR .hakkımızda hayırlısı olsun inşalllah.......

canım betüşcüm duanda benide anarsan çok sevinirim adım esma biliyosun.rabbim dualarını mekkede medinede arafatta kabei muazzamada edilen duaların içine katsın ve kabul etsin inşallah.allaha emanet ol.allah razı olsun senden.:1hug:

amin kızlar inşaallah allahım elbette ki dualrımızı kabul edecek

betülüm bu garibide unutma canim ismim aysel

sevilay ismim çoooooooook tsk ederım allah bana hayırlı saglıklı bır evlat nasıp eğlesin

sevilay ismim çoooooooook tsk ederım allah bana hayırlı saglıklı bır evlat nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…