Müthiş Değişim Resimleri

miraclees

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
45
1
286
Denizli
22.jpg

21.jpg

20.jpg

19.jpg

18.jpg

16.jpg

15.jpg

ii de bunların makyajlı hali de çirkin ki,sadece birinde bakımsız dierinde bakımlılar ama her iki fotoda da çirkinler

4.jpg

anammm o ne bunlar böyle oluyosa ben demekki angelina jolie , judie foster... oo benim yanımda ne kiii :))))) heheheee wallaaa yüzde 300 değişmişler harikaaaa

Bu kadar estetigi bu kadar makyaji bende yaptirsam Amerikan Film Yapimcilari kapimda yatar beee :roflol::roflol:

bu ne yahuu kesinlikle bizim bakımsız halimiz bunların evrim geçirmiş haline bin basar kızlarjeyyar

her iki halleri de cirkin ayrıca sadece makyaj degil birtakım estetik operasyonlar gecirmişler yine de ııhlülülülülülü

inanılmazlar çirkin kadın yoktur bakımsız kadınwardır diye boşuna dememişler bence neyken ne olmuşlar

mutasyona uğramışlar...
buda demek oluyorki çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır...
saç ve makyaj çok değiştiriyor insanı...

bunların çoğunu programda izledim en büyük değişim sebepleride dişlerinin yapılması ve saçlar tabiiki, ama inanılacak gibi değil bazıları süper :)))

iğrenç olmuşlar ayrıcada çok büyük günaha girmişler ALLAH ın yarattığını beğenmeyip kula yaptırtmışlar kendileriniKötü KazenKötü Kazen

heh bune bole yaw ben 0 makyajla bunlara bın cekerım bee:)))halıme sukurler olsun valla..

Back