Mutfaktaki yemek masasının üstüne cam

selopi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
641
1.115
36
Lake ahşap mutfak masamın üstüne cam yaptırsam mı yaptırmasam mı? Düz çok canımı sıkıyor örtü de örtemiyorum üstünde yemek yeniyor hergün onu mu yıkayıp ütüleyecem. Var mı cam kestiren mutfak masasına kullanımı zor mu? Rüküş mü olur?

Cam nasıl olur bılemıyorum lakın,cam gorunumlu kalın seffaf plastıkler var son zamanlarda herkes onu kestırıp kullanıyor,bırde sılınebılennbır ortu alıp kullanabılırsınız..

plastik denedim çok kötü oluyor zamanla kenarları kıvrıklaştı :/

canım benim masam cam ama öyle çıplak kullanılmıyor ki ben runner ve tabakların altınada plastik Amerikan servisler koyuyorum yoksa çok ses olur.

Benim mutfak masam cam felaket ses cikariyor asla tavsiye etmem arkadasim (( ben de senin aksine seffaf plastik kestirmeyi dusunuyorum artik o sese tahammulum kalmadi

Kızlar lake beyaz masam var çizilmeye başladığı için ufak tefek şeyleri görür görmez şeffaf kalın cam görüntülü şeyden kestirdim adını bilemiyorum. Ama lakeye yapışıyor benek benek hava kabarcıkları oluyor tamam çok güzel koruyor ama görüntüsünü beğenmedim.
Başına gelen var mı ve bana önerebileceğiniz bir şey

Benn onun altına örtü seriyodum öyle kabarcık görünmüyor

Yeni evlenen bir akrabamız var.
Onun da yemek masası beyaz lake ve toz pembe (somon) rengi koltukları var.
Ona uyumlu masa örtüsü var.
Ne zaman onun evine yemeğe gitsek kalın plastik cama benzer örtüsünü seriyor mecburen, senin de dediğin gibi her daim örtü yıkamak (ki dantelli bir örtüsü var, el emeği göz nuru) içinden çıkılacak bir iş olmasa gerek. Gayet şık duruyor, sadece yemek yenirken kullanıyor.
Bence pratik ve güzel bir yöntem, sende deneyebilirsin.

Ben cam masa kullanıyorum çok da memnunum bence cam kestirin yanlız kenarlarını yuvarlak yaptırın yoksa ellerinizi keser Allah korusun

Cam nasıl olur bılemıyorum lakın,cam gorunumlu kalın seffaf plastıkler var son zamanlarda herkes onu kestırıp kullanıyor,bırde sılınebılennbır ortu alıp kullanabılırsınız..

arkadaşın dediği gibi cam görünümlü plasik örtü daha iyi hem desenli benim mutfaktaki istanbul desenli memnumun ben

Şirin desenli muşamba kestirebilirsiniz, kenarlardan sarkacak şekilde. Veya daha modern duran, amerikan servislerden koyabilirsiniz, kişi sayısına göre. İkea'da çok güzelleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…