mutfakta shaggy halı??

ben bi ara kullandım mutfakta ama başa çıkamayınca misafir odasına shaggyi serip mutfağa yeni aldım. Yani ben tavsiye etmiyorum. Elektrikli süpürgem gayet iyi çekmesine rağmen o bile yeterli olmuyo

canım apex halı antialerjik bir halı küçük pas pas gibi olanları makineden yıkayabilirsiniz benimki biraz daha büyük ve kaymaz tabanlı temizliğide kolay leke tutmuyor sildiğinde çabuk çıkıyor internet sitesini ziyaret et istersen ben burdan yazarım Web sitesi ismi yasak sanırım o yüzden yazamıyorum ama shaggy kesinlikle tavsiye etmem görünüşe aldanmayın

ben burdan yazarım Web sitesinin adresini ama Web sitesi ismi yazmak yasak sanırım o yüzden yazamıyorum

arkadaşım benimde yatak odamda shaggy halı vardı kaşmirin ama tüyleri çok kötü oldu ve iade için başvurdum halılarımı geri aldılar yenisiyle değiştiricem hatalı üretilmiş bu benim şansım oturma odamda da var o rpyalin ona bişey olmadı şuan yeni eve taşınıcam bu sefer girişe yine shaggh halı alıcam çok hoş görünüyor temizlemesi kolay bende ihlasın süpürgesi var diplerine kadar uğlaşıyo ama mutfakta gerçekten zor olabilir

bende yatak odamda ve misafir salonumda shagy halı kullanıyorum ve çok memnunum.çok şık ve gösterişli duruyor.ama tüyleri yatarmı zamanla bilemem daha 1.5 yıllık evliyim:)))ya bide görüşler kişiden kişiye değişir kimi memnun kalır kimi kalmaz.ben bişeyi çok istiyorsam alırım valla sonradan pişman olmayıda göze alırım çünkü aklımda kalıcağına emeğim kalsın:)))

bende mutfağımda saggy kullanıyorum çokta memnunum .. leke tutmuyor hemen çıkıyor silince.. evimde ihlasın robot süpürgesini kullandığım için süpürmede sorun yaşamıyorum silkeler gibi süpürüyor çünkü derin dövücüyle.. bazı arkadaşlar elektrik süpürgeleri güzel çekmediği için şikayetçi olabiliyor saggylerden.. ben memnunum..

sevva shaggy robota zarar vermiyor değilmi dövücüyle süpürebiliyorsun sorun olmuyor değilmi canım

evet canım benimde robotum var,o yüzden sordum sana kullanan biri olarak,bende kararsız kaldım shagy alıp almamakta,mutfağımı zeytin beyaz yaptırıyorumya,sende zeytin kullanıyorsun canım şey sorcam sana;şu yahşi cazibede kırmızılı bir salon halısı varya,royal bolero rölyef modeli,kırmızı aksesuarlarla kullansam mutfağımda nasıl durur sence o halı?

ee zaten shaggy halı çok ağır değil ki
sabah temizliğinde olmSa bile hafta sonu temizliğinde
banyo da güzelce silkelenebiliyor da
heleki ihlas gibi güçlü bı robota sahipsen
derin temizleme aparati ile temizliğim pratik :) :65:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım cok şeyler öğrendim sayenizde benimde sormak istediğim yeni evime yaşınıcam halı konusunda cok şansızım merinos halılarım ama berbat leke tutuyor zamanla kusuyor halı şimdiki evime her odaya tekrar alcam marka olarak ne önerirsiniz cok karasızım yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım cok şeyler öğrendim sayenizde benimde sormak istediğim yeni evime yaşınıcam halı konusunda cok şansızım merinos halılarım ama berbat leke tutuyor zamanla kusuyor halı şimdiki evime her odaya tekrar alcam marka olarak ne önerirsiniz cok karasızım yardımcı olursanız sevinirim

bende halidan yana sanssizlardanim.aldigim her hali ya leke tutuyor yada cer cop topluyor.simdili sagi galaxy diye bi hali aldim yer yer sagi yer yer degisik kalin ip gibi aralari hasir gibi ince simli cok hafif temizligi kolay simdilik ama daha yeni ilerde ne olur bilmem.sagi nin ipeklileri ayaga dokuunca cok hos gorunus te guzel ama kullanisini bilmem

kızlar benimde mutfak halım shaggy ben çok memnunum koyu gri rengi hiç kırıntı belli etmiyo çalışan bayanlar için kullanışlı bence süpürüncede gayet temiz oluyo leke falanda tutmuyo ama tabi shaggyler bir süre sonra kabarıklığını kaybedip çökebiliyo hafif buda eksi yanı

bir daha asla shaggy halı almam,sadece mutfağa değil, hiçbir yere...o kadar kıl kir tutuyoki..üstüne bastıkça iğrenç bir hal alıyo holümde var benim iki tane berbat..ilk fırsatta değiştircem verdiğim paraya yazık ya ..ama illa shaggy olsun diosan naylon iplilerden al ..onlar hem temizleniyo hem parlak duruyo hem de çökmüyo..

Bende İlk Evlendiğimde Aldım..
Ne Var Ne Yok İçinden Çıkıyor:27::27:
Shaggy'nin Son Çıkanları Var..
Tüyleri Kısa Aralarında Geçişler Var..
Çok Harika..
Süpürmesi Çok Kolay Makina Resmen Kayıyo Üzerinde..
Tavsiye Ederim Hanımlar.. :34:

şhagy halı ya da makarna halı mutfakta kulllanışlı olmaz sanmam. içine ekmek kırıntıları girse ya da domates rendesi düşse vs.. bir sürü mutfak kazası var:14: çıkarması sürpürmesi yıkaması bambaşka dert. hele bir de çocuk varsa mutfakta lekesi zor çıkacak halılar kullanılmamalı. benim normal ama açık renk mutfak halım var, hiçuygun değil, değiştireceğim ben de.tavsiyelerimi diznlemezsen benim gibi elinde bez ve koslayla gezer durursun.:47:

Back
X