Mutfakta kurtçuk

SowonderfulLife

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
169
146
23
28
Merhaba, cildiracagim sanirim. Asiri titizim belki hastalik derecesinde.
Yaklasik bir haftadir mutfakta minik kelebekler gormustum 2-3 tane guve olanlardan.
Bu sabahta uyaninca mutfak duvarinda bu beyaz kucuk kurtçuktan gordum. Hemen bakliyat dolabindaki kavanozlara baktim bir sey yoktu tertemizdi. Sonra baharatlari koydugum dolaba baktim orda da 1 tane kurtcuk gordum. Vallahi sinirden agliyorum. Kimyon boceklenmis herhalde ondan oldu bu kurtcuklar, biraz bakindim internette boyle sicaklarda oluyormus baharatlara. Temizledim iyice. Hatta tum mutfak dolaplarinin icindekileri bosaltip, camasir sulariyla sildim,
lakin acaba bu yeterli mi? Ekstra bir sey yapmam gerekir mi? Urerler diye korkuyorum acikcasi bana bir akil verin n’olur :(

sakin olun

o çamaşır suyu hamile halinizle o kurtçuklardan daha zararlı

en fazla üç beş kelebek daha çıkar

bakliyatları cam kavanozda saklayın

ortada kuruyemiş vs bırakmayın

marketten alınan un makarna pirinç vs de eve elince hemen poşetinden çıkarın

kabuklu ceviz vs varsa onları da kontrol edin

havalar da serinleyecek zaten

kaybolur giderler

sakin olun

o çamaşır suyu hamile halinizle o kurtçuklardan daha zararlı

en fazla üç beş kelebek daha çıkar

bakliyatları cam kavanozda saklayın

ortada kuruyemiş vs bırakmayın

marketten alınan un makarna pirinç vs de eve elince hemen poşetinden çıkarın

kabuklu ceviz vs varsa onları da kontrol edin

havalar da serinleyecek zaten

kaybolur giderler
Hepsi cam kavanozlarda ama herhalde bozulmussa baharat icinde bocekleniyor ay nasil huylaniyorum anlatamam. Haklisiniz esimi bekleyecektim ama dayanamadim

Pissin demek başka açıklaması yok bunun, evini temizle ıyyyy :temizlik:

Evinizi hayal bile edemiyorum ıyyyy

Cıvıtmasan artık ? Bende Adanada yaşıyorum, evim tertemiz ama sıcaktan ötürü kimyon böceklenmişti napalım şimdi pismiyiz biz ? Hayret ya ! Senin evinide ben merak ettim şimdi.

Cıvıtmasan artık ? Bende Adanada yaşıyorum, evim tertemiz ama sıcaktan ötürü kimyon böceklenmişti napalım şimdi pismiyiz biz ? Hayret ya ! Senin evinide ben merak ettim şimdi.
Abovvvvv bütün pasaklılar burda toplanmış :eek:

Şimdi hamile bi insana bu şekilde yüklenir mi ya? Bunun pislikle temizlikle uzaktan yakından ilgisi yok. Abartmayin. Her evde olabilecek bişey.
Ne alakası var herkesin de çocuğu oluyor. Hamile kalan herkesin evi kurtlanmıyor, bu bayan temizlik konusunda sıkıntılı galiba yoksa bi insanın evi niye kurtlansın

Back
X