- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Ben değişik bi çeşidini kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim bi sürü tencere tava giriyorkizlar
Su kose mutfak dolaplarinda kor koseleri kullanabilmek icin yapilan sistemler var biliyorsunuzdur. Bunlardan kullanan varmi? Varsa marka ve model verebilirmisiniz memnun musunuz?
İkeanin boyle bir urunu var ancak kullanan varmi?
İkeadaki urun baktiklarim arasinda en buyuk ve kullanisli olan gibi geldi bana ama...
Eki Görüntüle 1943608 Eki Görüntüle 1943609
Bu ne kdar seviyesiz bir yorum boyle! Kimseden destek almadim ben bunlari yaparken gece sabahladim calistim basardim kayinvalidemlerin ev aldigimdan haberi bile yok sen ne sayikliyorsun?1 2 yıl önce zemin altı evim anca aldım diye ağlıyordun ayrıca eşinin gerçek annesi olmayan kayınvaliden para vermiyor diye şikayetleniyordun maşallah kısa sürede yüzlerce milyonluk ev almışın kadının boşa günahını da almışın tabiki
Konu sahibide sorucaktır ama, şu yaptığınız yorumun konuyla ne alakası var, polemikten başka ne işe yarar?1 2 yıl önce zemin altı evim anca aldım diye ağlıyordun ayrıca eşinin gerçek annesi olmayan kayınvaliden para vermiyor diye şikayetleniyordun maşallah kısa sürede yüzlerce milyonluk ev almışın kadının boşa günahını da almışın tabiki
Canim fotograf atman mumkun mu?Ben değişik bi çeşidini kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim bi sürü tencere tava giriyor
seni eski konularından çok iyi biliyorum yorumlarım gayet doğruBu ne kdar seviyesiz bir yorum boyle! Kimseden destek almadim ben bunlari yaparken gece sabahladim calistim basardim kayinvalidemlerin ev aldigimdan haberi bile yok sen ne sayikliyorsun?
1 2 yıl önce zemin altı evim anca aldım diye ağlıyordun ayrıca eşinin gerçek annesi olmayan kayınvaliden para vermiyor diye şikayetleniyordun maşallah kısa sürede yüzlerce milyonluk ev almışın kadının boşa günahını da almışın tabiki
Şuan yataktayim yarın atarim:))Canim fotograf atman mumkun mu?
Eski konularimi okuduysan kocamin sabahlara kdar calisip bazen ayni evde 2-3 gun gorusemedigimizi de biliyorsundur! Ne yapmaya calisiyorsun su an anlayamadimseni eski konularından çok iyi biliyorum yorumlarım gayet doğru
Ne yazikki bazi insanlarin kalbi gercekten cok kotu! Basariyi kiskanmak bir yana dursun bir de camur atma derdindeler!Ne kadar kötü bir kalbiniz var,tebrik
ederim
Hep bahçe katında kalsın dimi ? Olduğu yerde saysin insanlar
Kredi çekti daha odeyecek yıllarca
Sahi siz nasıl bu kadar acımasız!!! siniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?