Mutfakta kor kose sistemi kullanan varmi?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
kizlar

Su kose mutfak dolaplarinda kor koseleri kullanabilmek icin yapilan sistemler var biliyorsunuzdur. Bunlardan kullanan varmi? Varsa marka ve model verebilirmisiniz memnun musunuz?

İkeanin boyle bir urunu var ancak kullanan varmi?

İkeadaki urun baktiklarim arasinda en buyuk ve kullanisli olan gibi geldi bana ama...

1 2 yıl önce zemin altı evim anca aldım diye ağlıyordun ayrıca eşinin gerçek annesi olmayan kayınvaliden para vermiyor diye şikayetleniyordun maşallah kısa sürede yüzlerce milyonluk ev almışın kadının boşa günahını da almışın tabiki

Ben sevmiyorum bunları hem daha az eşya alıyo hemde zamanla ağırlıktan düşme riski oluyo.
Normal şekilde arka kör köşeye yılda 1-2 kullanılan şeyleri koyuyorum ben, mesela piknik sepetim.

Ben değişik bi çeşidini kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim bi sürü tencere tava giriyor

Bu ne kdar seviyesiz bir yorum boyle! Kimseden destek almadim ben bunlari yaparken gece sabahladim calistim basardim kayinvalidemlerin ev aldigimdan haberi bile yok sen ne sayikliyorsun?

Konu sahibide sorucaktır ama, şu yaptığınız yorumun konuyla ne alakası var, polemikten başka ne işe yarar?

Bu sistemlerde rafların altında vidaları var raflar aşağı kayarsa vidaları sıkıyorsunuz düzeliyor ağırlıktan düşme gibi bi durum olmaz yani çözümü vidaları sıkmak

Bu ne kdar seviyesiz bir yorum boyle! Kimseden destek almadim ben bunlari yaparken gece sabahladim calistim basardim kayinvalidemlerin ev aldigimdan haberi bile yok sen ne sayikliyorsun?
seni eski konularından çok iyi biliyorum yorumlarım gayet doğru

Ne kadar kötü bir kalbiniz var,tebrik
ederim

Hep bahçe katında kalsın dimi ? Olduğu yerde saysin insanlar

Kredi çekti daha odeyecek yıllarca

Sahi siz nasıl bu kadar acımasız!!! siniz?

Ne kadar kötü bir kalbiniz var,tebrik
ederim

Hep bahçe katında kalsın dimi ? Olduğu yerde saysin insanlar

Kredi çekti daha odeyecek yıllarca

Sahi siz nasıl bu kadar acımasız!!! siniz?
Ne yazikki bazi insanlarin kalbi gercekten cok kotu! Basariyi kiskanmak bir yana dursun bir de camur atma derdindeler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…