• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfakta duvar ördüren oldu mu

elma sekeri

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
376
16
318
Ankara
Merhaba, yeni bir eve tasınacagım. Mutfagını yaptıracağım için çok heyecanlıydım ancak kombıyı oraya al, tesisat cek, bacayı yukarı al ....mutfagım cok buyuk degıl, karsı duvar ful pimapen dolap alanımcok kalmadıgından pımapen yerıne duvar ordurup ıkı kanat pencere koymayı dusunuyorum. Var mı tecrubesı olan?

Merhaba, yeni bir eve tasınacagım. Mutfagını yaptıracağım için çok heyecanlıydım ancak kombıyı oraya al, tesisat cek, bacayı yukarı al ....mutfagım cok buyuk degıl, karsı duvar ful pimapen dolap alanımcok kalmadıgından pımapen yerıne duvar ordurup ıkı kanat pencere koymayı dusunuyorum. Var mı tecrubesı olan?

bu karşı duvar komple pimapen mi, yani dış duvar mı oluyor. doğru anladıysam pimapeni kaldırıp duvar örmeniz daha iyi bence.

bu karşı duvar komple pimapen mi, yani dış duvar mı oluyor. doğru anladıysam pimapeni kaldırıp duvar örmeniz daha iyi bence.

Selinax öncelikle tesekkur ederim.soyle acıklayayım.Benden önce oturan önce balkonu pimapen ile kapatmış. Sonra balkonu mutfaga eklemiş.Derme çatma bişey olmuş.Bugun bir pimapencı geldı. Duvar olmuyormus imarda balkon oldugundan :43:
Bende tadilatını bakımını yaptıracagım.

Back
X