mutfakta country sevenlere

aynen canım bende daha önce tefalde bir ütü masası beğendim bunu görünce vazgeçmiştim. kullanan birileri olmuş mu diye nette araştırdım ama bişey bulamadım. kafamda sorular var hala. o yüzden sona bıraktım. dediğin gibi normal ütü masası olsa katlar bir kenara koyarsın
kendim kararsız olduğum için sanada birşey söyleyemiyorum:S

neyse biraz bekleyelim bakalım belki bir kullanan çıkar

arkadaşlar şimdi okudum yorumları benim aklıma ilk gelen soru şu oldu..
ütü yaparken ütü masasının her tarafı boş olması lazım..ee bu gördüğümüz sepetlikte duvara dayanacak neticede.her defasında
sepeti yerinden oynat yerine koymu olacak...sepetlerinde dolu olduğunu düşünün..haksızmıyım..

çay seti olarak gnj'nin sersini alacağım. rose garden'a benzer bi model. kahvaltı setimi özellikle öyle aldım çok sıkıcı olmasın her şey güllü diye. yoksa ben alırken karaca'nın da güllü bir modeli vardı :))

pembe güllüyü beğeniyorum o gönderdiğin üçü arasından da. yeni çıkan var ya rose bi şey :D rosesense'i beğenmedim nedense butterfly da göre göre eskidi çok güzel bi model ama herkste var. şimdi alıyor olsam belki gnj serisi yerine o pembeyi alırdım en sağdakini :))

en sağdaki demişim pardon en soldaki yani yukardaki arkadaşın yüklediği. bu çok hoş cidden. katlı ikramlığı pasta altlığını vs.sinini almamış olsam çay setimi bunu düşünebilirdim.

yalnız parçalarını biev ve bernardo'da bulabileceğiniz bu gnj serisi de çok güzel. diğer pembeye oranla daha eski moda terimle vintage bi duruşu var. o yüzden bilemiyorum yani ben memnunum takımımdan sanırım :D

attachment.php

Country basli basina bir tarz ve gözlemledigim kadariyla country modelini yansitan mutfak ürünleri zor bulunuyor..
Cok cici, bu sekilde düzenlenen mutfaklari hos buluyorum ama simdilik benim tarzim degil..
^^

çok şıkmış yüksek ayaklı fincanları ben de çok beğeniyorum

Country basli basina bir tarz ve gözlemledigim kadariyla country modelini yansitan mutfak ürünleri zor bulunuyor..
Cok cici, bu sekilde düzenlenen mutfaklari hos buluyorum ama simdilik benim tarzim degil..
^^

sanırım son bi kaç yılda bu tarz ürünler piyasada arttı ya da algıda seçicilik olarak ben direkt onları görüyorum girdiğim dükkanlarda :D yine de şunu farkettim eskiden bi şeyi hayal eder sonra onu aramaya koyulurdum artık görüyorum beğeniyorum alıyorum bi şekilde karşıma çıkıyor bi yerlerden. tabii benim gezdiğim mağazalar da genelde countrye yönelik artık spesifikleştim bu konuda :D

bayılıyorum green gate ve cath kidston ürünlerine yaa.ama türkiye'de bu kadar güzellerini bulmak çok zor anca benzerleriyle idare ediyoruz :2: bari gördükçe paylaşalım birbirimizle kızlar ya country severler olarak :)

Back
X