mutfakta country sevenlere

bayıldım harikalar:16::16::16:

çok güzeller di mi :D ama türkiye'de pek yoklar :(

çok teşekkür ederim güzel ve yol gösterici yorumun için.. sözlümle baktığımızda rose garden için şunu demişti ; " hiç yemek koymasan içine bile bu takım karın doyurur" :9: rosery onun yanında dediğin gibi sönük kalıyor..

sanırım ben rose garden alıcam :16:

est. rica ederim. rose garden cidden muhteşem bi takım pişman olmayacağına eminim :))

İşteee yeme dee yanında yatt dediklerii şeyleri buldum sonundaaaaa, yeme de izleee yeterrr insanın içine enerji doğuyorr ya hu bunlarlaaa:16::9:

Buyrun country sevenlerrr sizeee Pelinciktenn resimlerrr:16:

$IMG_8776.webp$IntroLeft.webp$1post.webp$1435170059_6_5G9x_large.webp$8469875510516368_image.webp$19562579600997156_ieUPVEha_c_large.webp$cath_krusmulti.webp$DSC_0261.webp$Green Gate+ happy weekend.webp$greengate 2.webp$green-gate-nov-08-054green-gate-nov.webp

İşteee yeme dee yanında yatt dediklerii şeyleri buldum sonundaaaaa, yeme de izleee yeterrr insanın içine enerji doğuyorr ya hu bunlarlaaa:16::9:

Buyrun country sevenlerrr sizeee Pelinciktenn resimlerrr:16:

Eki Görüntüle 355150 Eki Görüntüle 355151 Eki Görüntüle 355152 Eki Görüntüle 355153 Eki Görüntüle 355154 Eki Görüntüle 355155 Eki Görüntüle 355156 Eki Görüntüle 355157 Eki Görüntüle 355158 Eki Görüntüle 355159 Eki Görüntüle 355160

kuzum bunlar ibeking blogtanmı çok takip ettiğim ve sevdiğim bir blogtur kendisi

Türkiyede bunların satıldığı mağazalar varmı acaba? çeyizimi bunlarla doldurmak istiyorummmm:16::16::16::16::16:

Canım merhaba,
özellikle bir mağaza bu tarz satıyor diyemeyiz malesef.. English Home, Madame Coco ve İkea'da ürünlerin benzerlerine rastlaman mümkün. Hoş, English Home ve Madame Coco country de yatak odasına önem vermişler:) Ama yine de şans meselesi:)
Yani gidip de çok antin kuntin bi çeyiz dükkanında bile rastlayabilirsin:)

Türkiyede bunların satıldığı mağazalar varmı acaba? çeyizimi bunlarla doldurmak istiyorummmm:16::16::16::16::16:

internetten satışı var aslında ama cesaret edip de ben alamadım. karaca'nın benekli güzel bi serisi var içinde seramik olan stonware serisi. böyle minik minik çiçeklilerden hiç görmedim nerdeyse :/ gören bulan olursa paylaşalım burdan :)

evet güzel fincanmış hakkaten. biraz daha klasik zaten türkiyedekiler. benim aldığım bernardolar da bunlara benziyor. misafir için klasik iyi de günlük kullanım için şöyle bıcır bıcır renkli bi şeler bulabilsem iyiydi

bu kervan dediğiniz ne? bi kaç yerde daha okudum mağaza mı marka mı?

evet güzel fincanmış hakkaten. biraz daha klasik zaten türkiyedekiler. benim aldığım bernardolar da bunlara benziyor. misafir için klasik iyi de günlük kullanım için şöyle bıcır bıcır renkli bi şeler bulabilsem iyiydi

bu kervan dediğiniz ne? bi kaç yerde daha okudum mağaza mı marka mı?

Mağaza canım,daha çok modern şeyler var ama bir de fiyatları bayağı pahalı. Şu an kampanyası var,2. ürün %30 3. ürün %50 indirimli.

Mağaza canım,daha çok modern şeyler var ama bir de fiyatları bayağı pahalı. Şu an kampanyası var,2. ürün %30 3. ürün %50 indirimli.

halla halla ilginçmiş belli markaları satıyosa fiyatı neye göre değiştiriyor ki? benim çalıştığım ilçede var böyle bi yer internette 16 lira olan tepsi orda 32 lira :D bi de ferforje bisiklet beğenmiştim saatli 60 mı neydi internette orda 180 falandı :D ilginçlikler ilginçlikler :D

gene de merak ettim istanbula yolum düşücek bu yakınlarda gidip bi bakayım bakalım teşekkürler cevap için :*

arkadaşlar bende country tarzı olan herşeye bayılıyorum diyebilirm hayranım aşığım ama gelin görünki evimde tek parça country bir eşyam yok ne kadar acı..evimi bu şekilde döşemiş olmak çok isterdim ama yapamadım çünkü ne maddiyat ne koşullar buna elverirdi..
ama bu tarz ürünlere baktıkça içim hoş oluyooo
bunlarda benden Eki Görüntüle 368012 $1-Harlequin-Romanie.webp

arkadaşlar bende country tarzı olan herşeye bayılıyorum diyebilirm hayranım aşığım ama gelin görünki evimde tek parça country bir eşyam yok ne kadar acı..evimi bu şekilde döşemiş olmak çok isterdim ama yapamadım çünkü ne maddiyat ne koşullar buna elverirdi..
ama bu tarz ürünlere baktıkça içim hoş oluyooo
bunlarda benden Eki Görüntüle 368012 Eki Görüntüle 368011

Canım merhaba,
bende country tarzının hayranıyım. Evimde boyle neşeli neşeli çiçekler olsun tabaklarımda bahar kokusu essin istiyorum. Şimdilik ufak tefek alışverişler yapıyoruz kafamda belli mobilya standardı var bu tarz mobilyalar ne yazıkki çok pahalı:( ama umarım evimi moderniteyle harmanlayıp guzel bir vintage tarz yaratabilirim. Bana kalsa baştan aşağı country ama başkalarını boğmaktan korkuyorum:1:
Resimler çok guzel bu arada:69: Turkuaz pembe uyumuna bambaşka hastayım:)

o ütü masasını liva göstermişti bana geçenlerde büyük haline baktık da fotoda biraz dandik gibi geldi sen gördün mü gerçeğini? ben de çok beğendim bunu sepet almaktan da kurtulmuş olurum dye düşünüyorum hem de derli toplu olur her şeyim

o ütü masasını liva göstermişti bana geçenlerde büyük haline baktık da fotoda biraz dandik gibi geldi sen gördün mü gerçeğini? ben de çok beğendim bunu sepet almaktan da kurtulmuş olurum dye düşünüyorum hem de derli toplu olur her şeyim

Görmedim canım yakından şimdi bir blogda gördüm bende kervan da varmış çok dandik değildir bence linki burada canım

Görmedim canım yakından şimdi bir blogda gördüm bende kervan da varmış çok dandik değildir bence linki burada canım

çok güzel ya baktım da linkten yine. güzel bi şey olsa da alsak keşke :16:
evet ya o ütü masasında aklım kaldı benim. kullanan biri bulup sorsak keşke : )

benim de öyle :D bunu bekliyorum sen gösterdiğinden beri yoksa english homedan ütü masası örtüsü beğenmiştim onu alcaktım bekliyorum şimdi :D aslında bu benim için hem kullanışlı hem kullanışsız olcak biraz kafam da karışık. sepetler falan bi yerde olcağı için düzenli olucak gibi ama benim ev 2+1 bunu çocuk odasına koyucam boşken iyi hoş da çocuk olunca napıcam :/ normal ütü masası katlanır bi yere konu bu mecbur orda durucak. bir de benim banyom tam istediğim gibi olmadı aksesuarlarla country havasını yakalamak istiyorum. güzel bi hasır sepet bana yardımcı olur sanki bu konuda bunu alırsam sepet almam. ne dersiniz sizce ne yapayım?

benim de öyle :D bunu bekliyorum sen gösterdiğinden beri yoksa english homedan ütü masası örtüsü beğenmiştim onu alcaktım bekliyorum şimdi :D aslında bu benim için hem kullanışlı hem kullanışsız olcak biraz kafam da karışık. sepetler falan bi yerde olcağı için düzenli olucak gibi ama benim ev 2+1 bunu çocuk odasına koyucam boşken iyi hoş da çocuk olunca napıcam :/ normal ütü masası katlanır bi yere konu bu mecbur orda durucak. bir de benim banyom tam istediğim gibi olmadı aksesuarlarla country havasını yakalamak istiyorum. güzel bi hasır sepet bana yardımcı olur sanki bu konuda bunu alırsam sepet almam. ne dersiniz sizce ne yapayım?

aynen canım bende daha önce tefalde bir ütü masası beğendim bunu görünce vazgeçmiştim. kullanan birileri olmuş mu diye nette araştırdım ama bişey bulamadım. kafamda sorular var hala. o yüzden sona bıraktım. dediğin gibi normal ütü masası olsa katlar bir kenara koyarsın
kendim kararsız olduğum için sanada birşey söyleyemiyorum:S

Back
X