Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babaannem köyde yaşarken gece bahçeye çıktığında ışığı açar açmaz yarasalar saldırmış kafasına eşarbı olduğu için çok zarar veremediler ama yine de başında yara oldu uzun süre kaşıntı oldu mecburen de kuduz aşısı yapıldı belirli aralıklarla. Dikkat edin ne olur ne olmaz yırtıcı hayvan sonuçta...MERHABa kızlar
MUTfak doğalgazında yarasa var. Arada çıkıp geziyo çok korkuyoruz. DOGAlgazin içine baktık biz bulamadık. Durunca çok küçülüyor. ACaba nasıl buluruz. İLaclama yöntemi var mi
Cnm evet dogal gazın borusundan girdi onu yakaladık sonra orayı kapattık. Dün baktık içinden ses geliyo biraz sonra da uçtu biz korktuk kapıyı kapattık. Daha sonra girince bulamadık. Ben hiç mutfağa giremiyorum. Evden ayrıldım. Eşim gitti oda korkuyo arkadaşıyla baktı bulamamışlar. Mutfakda olduğu kesin ama ortada yok. Nasıl buluruz acabamerhaba
acaba yarasa yuva mi yapti?borunun icin de mi?esim yarasalarla ilgileniyor.yarasalar gece aktiv olur.acaba sadece bir tane mi?nerden giriyor.Bir delikten iceri giriyorsa o deligi kapatin.Korkmayin bir sey yapmaz size.
onlar asili kalmayi seviyor perdelere esyalarin arkasina iyi baktiniz mi? Yarasalar vektor hayanlar direkt temastan kacinin mumkunse eldiven kullanin. Ucarken denk gelirseniz ustune havlu atip cikarabilirsiniz. Cami uzun sure acik birakirsaniz kendisi de cikabilir. Imkan varsa yilan, sahin ya da baykus kiralayabilirseniz :)))) onlar da is gorur. Kolay gelsin. Diger odalara gitmesin de... Ya ucar cikar mutfaktan ya acliktan susuzluktan ölür. Gunduz cikma ihtimali dusuk ama ancak gece cikar.Cnm evet dogal gazın borusundan girdi onu yakaladık sonra orayı kapattık. Dün baktık içinden ses geliyo biraz sonra da uçtu biz korktuk kapıyı kapattık. Daha sonra girince bulamadık. Ben hiç mutfağa giremiyorum. Evden ayrıldım. Eşim gitti oda korkuyo arkadaşıyla baktı bulamamışlar. Mutfakda olduğu kesin ama ortada yok. Nasıl buluruz acaba
Yarasadan kurtulmak için eve yılanşahin baykuş sokmakonlar asili kalmayi seviyor perdelere esyalarin arkasina iyi baktiniz mi? Yarasalar vektor hayanlar direkt temastan kacinin mumkunse eldiven kullanin. Ucarken denk gelirseniz ustune havlu atip cikarabilirsiniz. Cami uzun sure acik birakirsaniz kendisi de cikabilir. Imkan varsa yilan, sahin ya da baykus kiralayabilirseniz :)))) onlar da is gorur. Kolay gelsin. Diger odalara gitmesin de... Ya ucar cikar mutfaktan ya acliktan susuzluktan ölür. Gunduz cikma ihtimali dusuk ama ancak gece cikar.
Kullananlar var ama o da zanaat :) Bizim bir komsunun vardi mesela yilani baykusu falan cok hayvan sever bir abiydi. Sahibinin kontrolunde cok kolay olurdu.Yarasadan kurtulmak için eve yılanşahin baykuş sokmak![]()
Mutfak kapısını kapatıp pencereyi açın, mutfak lambasını da açın, hatta el feneri vb aydınlatacak herşeyi kullanabilirsiniz, müzik sesine duyarlılar korkup kaçıyorlar hemen.MERHABa kızlar
MUTfak doğalgazında yarasa var. Arada çıkıp geziyo çok korkuyoruz. DOGAlgazin içine baktık biz bulamadık. Durunca çok küçülüyor. ACaba nasıl buluruz. İLaclama yöntemi var mi
Gerçekten değişik bi zevkmişKullananlar var ama o da zanaat :) Bizim bir komsunun vardi mesela yilani baykusu falan cok hayvan sever bir abiydi. Sahibinin kontrolunde cok kolay olurdu.
Acaba akşam olunca mutfağın camlarını ve ışığını açıp kapıyı kapatsanız çıkar mı? Yani ışığı sevmiyorlar ya ordan aklıma geldi, deneyin isterseniz bir[/QUO
onlar asili kalmayi seviyor perdelere esyalarin arkasina iyi baktiniz mi? Yarasalar vektor hayanlar direkt temastan kacinin mumkunse eldiven kullanin. Ucarken denk gelirseniz ustune havlu atip cikarabilirsiniz. Cami uzun sure acik birakirsaniz kendisi de cikabilir. Imkan varsa yilan, sahin ya da baykus kiralayabilirseniz :)))) onlar da is gorur. Kolay gelsin. Diger odalara gitmesin de... Ya ucar cikar mutfaktan ya acliktan susuzluktan ölür. Gunduz cikma ihtimali dusuk ama ancak gece cikar.
cevap icin çok teşekkürler. Fakat biz varken çıkmıyor doğal gaz yanı kombinin içi zaten çok karanlık oraya yuva yapmış. Cesaretli birinin oraya bakması gerekiyor ama o kişide yok iste. Ben diyorum bunun bi ilaçlama yöntemi var mi acabaMutfak kapısını kapatıp pencereyi açın, mutfak lambasını da açın, hatta el feneri vb aydınlatacak herşeyi kullanabilirsiniz, müzik sesine duyarlılar korkup kaçıyorlar hemen.
İnternette araştırın isterseniz, yok mu yakınınızda cesareti olan biri? Bizim baca deliğine gelmişti bir keresinde, eşim tutup çıkardı, çok panikleyip bağırıyorlar, korkuyorlar zaten.cevap icin çok teşekkürler. Fakat biz varken çıkmıyor doğal gaz yanı kombinin içi zaten çok karanlık oraya yuva yapmış. Cesaretli birinin oraya bakması gerekiyor ama o kişide yok iste. Ben diyorum bunun bi ilaçlama yöntemi var mi acaba
Cnm evet dogal gazın borusundan girdi onu yakaladık sonra orayı kapattık. Dün baktık içinden ses geliyo biraz sonra da uçtu biz korktuk kapıyı kapattık. Daha sonra girince bulamadık. Ben hiç mutfağa giremiyorum. Evden ayrıldım. Eşim gitti oda korkuyo arkadaşıyla baktı bulamamışlar. Mutfakda olduğu kesin ama ortada yok. Nasıl buluruz acaba
merhaba tekrar
eger mutfaga girecegi deligi kapattiysaniz bir daha gelmez diye düsünüyorum.disariya cikabiliyorsa sorun olmaz.Cikmistir o.Disardan iceriye giris noktasini bulup kapatin bir daha gelemesin.
tavsiyeleriniz icin cok tsklerİnternette araştırın isterseniz, yok mu yakınınızda cesareti olan biri? Bizim baca deliğine gelmişti bir keresinde, eşim tutup çıkardı, çok panikleyip bağırıyorlar, korkuyorlar zaten.