- 29 Mayıs 2013
- 2.840
- 5.007
- 358
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Son halini merak ettimKızlar, tadilata başladık mutfagin istediğimiz hale gelebilmesi için doğalgaz, su ve elektrik tesisatlari değişiyor. Biz de 3 gündür başladık. Önce eski mutfak gitti sonra elektrik tesisatı çekildi. Biz de madem tesisatçı geldi diyerek diğer oralardaki işleri de yaptırdık ve sonuç olarak ev tamamen karıştı.
Daha sırada doğalgaz tesisatı ardından da boya var. Sonra dolaplar gelecek 1 gün sonra da tezgah. Sanirim daha 10 gün sürecek ama biz şimdiden bıktık(
Merhaba çok zormuş tadilat. Henüz düzenim tam oturmadı ama tadilat bitti. Haftalardır toz toprak içinde yaşıyordukSon halini merak ettim
Bitmiştir umarım,güzel günlerde kullanın
Güzel günlerde kullanin işlevsel ve şık olmuşMerhaba çok zormuş tadilat. Henüz düzenim tam oturmadı ama tadilat bitti. Haftalardır toz toprak içinde yaşıyorduk
Son hali bu şekilde; daha masa alacağız bu çok büyük, bir de perdesi yok mutfağın ama bu haline de şükür..
Mutfak ve yatak odası apliklerini yaptırdık son hâlleri;
Teşekkür ederimGüle güle kullanın çok güzel olmuş
Çok teşekkür ederim :)Mutfağınız çok tatli olmus gule güle kullanın.Cok hoş renknuyumu on numara olmuş.Toplamda kaç gün sürdü?Bu surecte yemek bulaşık filan isleri nasıl oldu.Ben en çok bunları düşünüp vazgeçiyorum ama kacıs yok yapilacak mecbur.
Bence de iyiki yapmışsınız sonuç güzel olmuş.Çok teşekkür ederim :)
yerlesmemizle beraber 3 hafta sürdü ama çok yorucu oldu. Mutfaktaki herşey salonda koltuk ve masa üstünde bekledi. Erzaklar poşetlerin içinde durdu. Yemek yapamadık, arada elektrikli ocakta çay demledik, basit yemekler yaptık ama genelde dışarda yedik. Kesinlikle çok çok zor geçti ama şimdi çok güzel oldu iyi ki yapmışız diyorum.
Tezgahım beyaz değil gri üzeri kahverengi damarlı ama kullananlar memnun olmadıklarını söylüyor beyazdan.Beyaz tezgahtan memnun musunuz?
Benim tezgahım bembeyaz ve çok memnunum zaten kiracı olduğum için çok dikkatli kullanıyorum arkamdan konuşulsun istemem düzgün bırakmak derdimTezgahım beyaz değil gri üzeri kahverengi damarlı ama kullananlar memnun olmadıklarını söylüyor beyazdan.
Ben çok memnunum bu renkten.
Yakından fotosu bu
Tezgahım beyaz değil gri üzeri kahverengi damarlı ama kullananlar memnun olmadıklarını söylüyor beyazdan.
Ben çok memnunum bu renkten.
Yakından fotosu bu
Peki kızlar leke kalmıyor mu? Bende çok seviyorum beyaz ama beyaz yaptırmaktan da korkuyorum açıkçası...Benim tezgahım bembeyaz ve çok memnunum zaten kiracı olduğum için çok dikkatli kullanıyorum arkamdan konuşulsun istemem düzgün bırakmak derdimnihale can dostum ocağın yanında hep durur sıcak bir şeyi direk koymaz iseniz sorun olmaz ve lekeleri belli ettiği için temizlemesi çok kolay görebiliyorum en azından çok aydınlık gösteriyor kesinlikle batarya ve evyenize bayıldım bu arada huzurla oturun
Lekeden kastınız tabi ki çok sıcak bir şeyi direk koyarsanız leke yapar yanar yani sonuçta buna dikkat ettiğiniz sürece sıkıntı yok her Allah'ın günü yemek pişiyor bir sorun yaşamadım bir şey sicrasa net görünüyor hemen siliyorum dolaplarım bembeyaz ve kulpsuz kulp olmaması resmen büyük kolaylık bu arada tezgahın üzerinde hep nihale bulundurursaniz hiç sorun yaşamazsınız mesela ikeanin bir modeli var demir hem çok şık hemde çok kullanışlı onun dışında beyaz tezgahta yanık dışında bir leke olmazPeki kızlar leke kalmıyor mu? Bende çok seviyorum beyaz ama beyaz yaptırmaktan da korkuyorum açıkçası...
Birde konu sahibi dolaplar hangi renk? Sakıncası yoksa tüm olarak resim atabilir misiniz?
Valla tam şuan tesadüfe bak ki biz de mobilyacımıza sövüyorduk :) bizde evi sıfırdan yaptırdığımız için bütün mobilyaların kasası takıldı ve bak şu işe ki hepsi yanlış kimi eksik kimi büyük kimi küçük annem sinirden ağladı biraz önce zor sakinleştirdim gerçekten çok zor mobilya işi daha doğrusu ahlaklı işini düzgün yapan birini bulmak zor iş paraya gelince çok güzel hesap yapıyorlae ama bizim çekmecenin boyutunu hesaplayamamış çorabımı sokucak alan yok neredeyse siz siz olun herkesin bildiği tanındık birine yaptırın mobilya hiç şakaya gelmiyor sınradan düzeltilmiyor parası fazla olsun üç beş fazla verin ama gönül rahatlığıyla yaptırın. Biz şimdi paraya geri alsak ki imkansız da o anlaştığımız para ile yeniden mobilya yaptıramayız malum zam geldi iki katına çıktı ve süre uzayacak ben müstakile geçeceğim üç haftaya diye eşyaları bile topladım şimdi sıfırdan başlasam mobilyanın gelmesi 1 ayı bulacak. Tüketici haklarına gitsem hiçbir faydası olmayacak öyle kara kara düşünürken burada buldum kendimiGüncelleme:
Eki Görüntüle 2949151
Eki Görüntüle 2944245
Eki Görüntüle 2944248 Eki Görüntüle 2949152
Merhabalar,
Evimizde geçen yıl bir duvar kırımı ile başlayan tadilatımız mutfağımızın da yapılması ile sonra erecek :)
hem sizin fikirlerinizi almak hem de süreci paylaşmak için buraya konu açtım.
Mutfağım küçük 10m2 falan bir mutfak. Müteahhit daireyi yaparken mutfakta buzdolabı yeri bırakmamış ve bu yüzden buz dolabım pencerenin önünü kapatacak şekilde duruyordu. Yeni yaptıracağımız halinde ise dolaplarla aynı sırada yerini yaptıracağız ve dolabımız L şeklinde olacak. Kombinin yeri değişip karşıya gidecek, ocak yeri değişecek, bulaşık makinası vs.
Neyse tercihlerimiz şu şekilde oldu;
Mutfağım minik olduğundan beyaz ağırlıklı olacak, alt dolaplar tamamen beyaz, üst dolaplar iki derinlikli derin olan üst dolaplar beyaz ve bas aç , daha az derin olan üst dolaplar ahşap renginde ve kulpsuz olacak. alt dolaplar ve kombiyi de içine alacak olan kiler dolabım siyah kulplu olacak. Mutfağım kare şekline ve toplamda 3,5metreye 3 metre gibi oldukça küçük bir mutfak. Çok sıkışık olmasından korkuyorum L mutfak ve karşısında kiler dolabı ile ama daha azında da her şeyim ortada kalıyor. Şuan ki hali ile erzaklarımızı koymaya yer bulamıyoruz mesela ya da suyu damacana ile alıyoruz çünkü arıtma için yer yok ,çöp kovası öylece ortada duruyor. En kötüsü de pencerenin de önünü kapatan buzdolabımpencereyi kullanamadığımız gibi ışığımızı da kesiyor.
Kullanacağımız ürünler şöyle;
Kulplar;
Eki Görüntüle 2930074
eviye
Eki Görüntüle 2930075
Batarya:
Eki Görüntüle 2930076
Çöp kovası;
Eki Görüntüle 2930077
tezgah;
Eki Görüntüle 2930078
Bizde siyah kulp seçtik çok şık duruyor gerçekten tezgah arasını tam dolaplar lake beyaz olduğu için böyle açık ton gri seçtik bir bütün şekilde sizin son attığınız resimdeki tezgah arasımı olacak rengi gözünüzü yormaz mı zamanla aslında çok güzel renkler vardı hatta porselenlere bayılmıştım ben ama fiyat çok pahalıydı onlarGüncelleme:
Eki Görüntüle 2949151
Eki Görüntüle 2944245
Eki Görüntüle 2944248 Eki Görüntüle 2949152
Merhabalar,
Evimizde geçen yıl bir duvar kırımı ile başlayan tadilatımız mutfağımızın da yapılması ile sonra erecek :)
hem sizin fikirlerinizi almak hem de süreci paylaşmak için buraya konu açtım.
Mutfağım küçük 10m2 falan bir mutfak. Müteahhit daireyi yaparken mutfakta buzdolabı yeri bırakmamış ve bu yüzden buz dolabım pencerenin önünü kapatacak şekilde duruyordu. Yeni yaptıracağımız halinde ise dolaplarla aynı sırada yerini yaptıracağız ve dolabımız L şeklinde olacak. Kombinin yeri değişip karşıya gidecek, ocak yeri değişecek, bulaşık makinası vs.
Neyse tercihlerimiz şu şekilde oldu;
Mutfağım minik olduğundan beyaz ağırlıklı olacak, alt dolaplar tamamen beyaz, üst dolaplar iki derinlikli derin olan üst dolaplar beyaz ve bas aç , daha az derin olan üst dolaplar ahşap renginde ve kulpsuz olacak. alt dolaplar ve kombiyi de içine alacak olan kiler dolabım siyah kulplu olacak. Mutfağım kare şekline ve toplamda 3,5metreye 3 metre gibi oldukça küçük bir mutfak. Çok sıkışık olmasından korkuyorum L mutfak ve karşısında kiler dolabı ile ama daha azında da her şeyim ortada kalıyor. Şuan ki hali ile erzaklarımızı koymaya yer bulamıyoruz mesela ya da suyu damacana ile alıyoruz çünkü arıtma için yer yok ,çöp kovası öylece ortada duruyor. En kötüsü de pencerenin de önünü kapatan buzdolabımpencereyi kullanamadığımız gibi ışığımızı da kesiyor.
Kullanacağımız ürünler şöyle;
Kulplar;
Eki Görüntüle 2930074
eviye
Eki Görüntüle 2930075
Batarya:
Eki Görüntüle 2930076
Çöp kovası;
Eki Görüntüle 2930077
tezgah;
Eki Görüntüle 2930078
Biz kahverengi beyaz yaptırdık dolapları ama beyaz ağırlıklı. Ben mat beyaz seçmiştim beyaz olan kısımları 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. Bence beyaz yaptırmanız da sıkıntı olmaz. Tüm olarak resim yok elimde ama daha detaylı ekliyorum.Peki kızlar leke kalmıyor mu? Bende çok seviyorum beyaz ama beyaz yaptırmaktan da korkuyorum açıkçası...
Birde konu sahibi dolaplar hangi renk? Sakıncası yoksa tüm olarak resim atabilir misiniz?
Çok güzel olmuş güle güle kullanın bi defa yaptırılıyor yani canın sıkılınca değiştirebileceğin bir şey olsa keşke ama aşırı maliyetli biz de o yüzden çok özendik. Evet lake kullandık bizde aynı sizin bu ahşap gibi yaptıracaktık önce üstleri ama tezgahımız çok büyük oldu kocaman L şeklinde olunca gözü yorar diye korktukBiz kahverengi beyaz yaptırdık dolapları ama beyaz ağırlıklı. Ben mat beyaz seçmiştim beyaz olan kısımları 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. Bence beyaz yaptırmanız da sıkıntı olmaz. Tüm olarak resim yok elimde ama daha detaylı ekliyorum.
Eki Görüntüle 2970196 Eki Görüntüle 2970197 Eki Görüntüle 2970199 Eki Görüntüle 2970200 Eki Görüntüle 2970205 Eki Görüntüle 2970203
Teşekkür ederim , evet biz de çok beğendik o bahsettiğiniz renkleri ama evimizin geneli ile uyumlu değildi, biz ahşap tonlarini çok seviyoruz:) bir de mutfağım 9 M2 çok küçük...Çok güzel olmuş güle güle kullanın bi defa yaptırılıyor yani canın sıkılınca değiştirebileceğin bir şey olsa keşke ama aşırı maliyetli biz de o yüzden çok özendik. Evet lake kullandık bizde aynı sizin bu ahşap gibi yaptıracaktık önce üstleri ama tezgahımız çok büyük oldu kocaman L şeklinde olunca gözü yorar diye korktukbirde bu lakelerin inanılmaz güzel renkleri var tabi parlaklarda da mevcut mint yeşili açık gri gibi harika tonlar var ama daha dolabı yapamayan adam kesin alakasız bir renk getirirdi risk alamadık ben de bittiğinde paylaşırım umarım. Sizin kaç tuttu mutfak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?