• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak yaptırıyoruz

Teşekkür ederim , evet biz de çok beğendik o bahsettiğiniz renkleri ama evimizin geneli ile uyumlu değildi, biz ahşap tonlarini çok seviyoruz:) bir de mutfağım 9 M2 çok küçük...
Biz dolaplarımizin hepsini aynı marangoza yaptırdık ama mutfak dolaplarını internetten bir yer bulduk oradan yaptırdık. İkisinde de çok memnun kaldık. Bizi ustalar kahretti :)) Mutfakta çok şey değişti fayanslar, kombi yeri, musluğun yeri, davlumbaz, elektrik yerleri vs de dahil 32.000 tuttu. Siz ne kadara mal ediyorsunuz? Dolap, tezgah, evye, musluk vs. 25.000 tuttu.
Bizim mutfak küçük ve kullanışsız olduğundan herşeyin yeri değişti o dae kstra maaliyet oldu maalesef.
Beni de etiketleyin lütfen fotoğrafları yüklediğiniz de güzel günlerde kullanalım inşallah.
Çok iyi valla bizim de o fiyat olabilirdi ama zamlı haline denk geldik bir de tadilat dğeil de 0 dan ev yaptırdığımız için bizim her şeyiyle yeni ekledik lake dolaplar zaten çok pahalıydı ama ucuz olan ürünleri arasında 7 bin mi ne fark vardı biz de madem lake olsun dedik :D Ve en yüksek olanlardan biri de tezgah arası oldu baya uzun L şeklinde normalde 8 10 tutacakken 17 tuttu şuan adam aynı ölçülere 34 bin diyor ona da zam gelmiş. Laminat uygundu bi tek hatta kodunu hiç unutmuyorum Bozcaada FD008 çok severek seçtim onu bir de onun Bozcaadası var benzeri bir daha yapacak olsam onları seçerdim insan bu işin içine girince ustası oluyor zamanla :D bu evye bataryaları ben dahildir diye düşünmüştüm onları bile biz aldık mesela banyonun bataryası beyaz mat seçtiğim için 600 civarı bi şeydi onlarda biraz pahalıya kaçtım ama mutfak en çok tutan oldu 50 bin tuttu mobilyacı ama giyinme odası, banyo, kombi kapağı, yatak odası dolabı, mutfak, vestiyer hepsinin 50 bin yine de çok fazla benim için çünkü sonradan öğrendiğim bi şey oldu o da toptancılar bu lake dolapları çok ucuza satıyormuş burada Boyacı Orman Ürünleri var yani yaklaşık 30 bin civarı tutuyordu onlardan alsaydık tek fark onlar monteleme işlerini yapmıyormuş ama işçilik ücreti ver en kötü birini tutta seyyar mobilyacı oluyormuş onlarda yarı yarıya zarara girdiğimi öğrenince çok üzüldüm gerçekten insan bilmeyince böyle hayal kırıklığına uğruyor :D siz yine memnunsunuz keşke biz de memnun kalsaydık :)) Neyse bize ders oldu ikinci kez ev yaptırma imkanım imkansız gibi bi şey gerçi ama oldu da öyle bi şansım var diyelim 2 sene rahat rahat yaptırıcam :D

Biz kahverengi beyaz yaptırdık dolapları ama beyaz ağırlıklı. Ben mat beyaz seçmiştim beyaz olan kısımları 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. Bence beyaz yaptırmanız da sıkıntı olmaz. Tüm olarak resim yok elimde ama daha detaylı ekliyorum.

Eki Görüntüle 2970196 Eki Görüntüle 2970197 Eki Görüntüle 2970199 Eki Görüntüle 2970200 Eki Görüntüle 2970205 Eki Görüntüle 2970203
Çok güzel görünüyor güle güle kullanın inşallah 🥰

Çok iyi valla bizim de o fiyat olabilirdi ama zamlı haline denk geldik bir de tadilat dğeil de 0 dan ev yaptırdığımız için bizim her şeyiyle yeni ekledik lake dolaplar zaten çok pahalıydı ama ucuz olan ürünleri arasında 7 bin mi ne fark vardı biz de madem lake olsun dedik :KK70: Ve en yüksek olanlardan biri de tezgah arası oldu baya uzun L şeklinde normalde 8 10 tutacakken 17 tuttu şuan adam aynı ölçülere 34 bin diyor ona da zam gelmiş. Laminat uygundu bi tek hatta kodunu hiç unutmuyorum Bozcaada FD008 çok severek seçtim onu bir de onun Bozcaadası var benzeri bir daha yapacak olsam onları seçerdim insan bu işin içine girince ustası oluyor zamanla :KK70: bu evye bataryaları ben dahildir diye düşünmüştüm onları bile biz aldık mesela banyonun bataryası beyaz mat seçtiğim için 600 civarı bi şeydi onlarda biraz pahalıya kaçtım ama mutfak en çok tutan oldu 50 bin tuttu mobilyacı ama giyinme odası, banyo, kombi kapağı, yatak odası dolabı, mutfak, vestiyer hepsinin 50 bin yine de çok fazla benim için çünkü sonradan öğrendiğim bi şey oldu o da toptancılar bu lake dolapları çok ucuza satıyormuş burada Boyacı Orman Ürünleri var yani yaklaşık 30 bin civarı tutuyordu onlardan alsaydık tek fark onlar monteleme işlerini yapmıyormuş ama işçilik ücreti ver en kötü birini tutta seyyar mobilyacı oluyormuş onlarda yarı yarıya zarara girdiğimi öğrenince çok üzüldüm gerçekten insan bilmeyince böyle hayal kırıklığına uğruyor :KK70: siz yine memnunsunuz keşke biz de memnun kalsaydık :)) Neyse bize ders oldu ikinci kez ev yaptırma imkanım imkansız gibi bi şey gerçi ama oldu da öyle bi şansım var diyelim 2 sene rahat rahat yaptırıcam :KK70:
Merhabalar, nasılsınız? taşınabildiniz mi evinize? Biz de eşimle şehir değiştirmeye karar verdik ve müstkil bir ev bakıyoruz gideceğimiz şehirden. Hatta bir ev bulduk şuan karar aşamasındayız diyebilirim. Evin dolapları falan çok iyi değil biz de yeniden yaptıracağız ama sizin bahsettiğiniz toptancı meselesini belki öğrenerek daha uıyguna getirebilirim. Ev için bütçemizi sonuna kadar kullanacağız o yüzden dolap yaptırmaya pek bir para kalmayacak ama uyguna yapabilmenin yolu varsa bir ihtimal olur. Eşimle ben zaten ev tadilatı vs konusunda usta olduk :) dolabı da yapabiliriz bence :)

Merhabalar, nasılsınız? taşınabildiniz mi evinize? Biz de eşimle şehir değiştirmeye karar verdik ve müstkil bir ev bakıyoruz gideceğimiz şehirden. Hatta bir ev bulduk şuan karar aşamasındayız diyebilirim. Evin dolapları falan çok iyi değil biz de yeniden yaptıracağız ama sizin bahsettiğiniz toptancı meselesini belki öğrenerek daha uıyguna getirebilirim. Ev için bütçemizi sonuna kadar kullanacağız o yüzden dolap yaptırmaya pek bir para kalmayacak ama uyguna yapabilmenin yolu varsa bir ihtimal olur. Eşimle ben zaten ev tadilatı vs konusunda usta olduk :) dolabı da yapabiliriz bence :)
Merhaba henüz taşınmadık yılbaşından önce taşınmayı düşünüyorduk ama iskan daha çıkmadı belediye çok zorluyor gerçekten yeni yeni kurallar getirmişler o da bize denk geldi :D benim yaşadığım şehirde Boyacı Orman Ürünleri diye bi yer sanayide biz buraya parke için gitmiştik baktık ki dolapta yapıyorlarmış hatta mermerine kadar fiyat sorduk tabi o zaman mobilyacıyla sözleşme imzalanmıştı o kadar uygun bi fiyat verdiler ki 650 dedi lake için ki lake en pahalısıdır bi hafta sonra 750 oldu dedi biz 1500 e anlaştık mobilyacı ile arada ki fark çok üzüyor gerçekten ha şöyle bi şey var toptancıdan da alsanız mobilyacınız olmak zorundaymış onlar monteleme işlerini yapmıyormuş ama illa ki kendi mobilyacılarından aracı bulurlardı ya da buldururduk sadece monteleme işini yaparlardı en azından 50 bine anlaşmazdık 30 35 olurdu yarı yarıya bi fark şimdi zamlı haliyle belki 40 olmuştur ama yine de mobilyacılar fazla kar peşinde oldukları için tabi aşırı fiyat veriyorlar hatta biri 70 bin demişti. Sizde de mutlaka toptan satan bi yer vardır belki de adı da böyledir mobilyacılar söylemez tabi nereden aldıklarını :D çünkü onlar da kendi yapmıyor dolabı bu işi yapan kişilerden alıyorlar hatta iç kapılarımızı bari buraya yaptıralım dedik boyacı orman ürünlerinden mat desenli güzel bi kapı yaptırdık onu bile dışarıda bi mağazadan alsaydık çok daha pahalıya gelecekti. Size tavsiyem bulursanız ki bence bulursunuz parke dolap kapı mermer hepsini yapıyorlar onlardan alın derim :) Umarım siz de istediğiniz gibi yaptırırsınız biz bilgimiz ve çevremiz olmadığı için hep son dakika öğrendik önemli noktaları faydalanamadık pek :D

Güncelleme: Kızlar mutfak ve yatak odam bitti. Dolar artışı henüz daha olmadan evimizin tadilatını bitirdik çok şükür. Sonuç olarak; yatak odası, banyo, tuvalet ve mutfak tadilat gördü, yerlere izalasyon yaptırıp parke değiştirdik ve en önemlisi yatak odasında duvar kırdırıp yeniden ördürdük hem gömme dolap için yerimiz oldu hem de koridorumuz çok düzgün oldu. Evde bulduğumuz her boşluğa dolap yaptırarak depolama alanı sözcüğüne yeni bir bakış açısı getirdik :KK70:

Diğer yerleri de müsait oldukça koyarım. Fotografların hepsini farklı farklı günlerde çektiğim için farklı gelebilir gözünüze :)

Eki Görüntüle 2949151

Eki Görüntüle 2970211 Eki Görüntüle 2970212 Eki Görüntüle 2970213 Eki Görüntüle 2970214 Eki Görüntüle 2970215 Eki Görüntüle 2970221 Eki Görüntüle 2970218 Eki Görüntüle 2949152

Eki Görüntüle 2970219 Eki Görüntüle 2970220

Yatak odanızdaki gömme dolabınıza bayıldım. Acaba ne kadar mal oldu? Kurdan dolayı fiyatlar uçmuş durumda. :(

Back
X