Mutfak Dekorasyonu mutfak ve banyo dekarasyonunu - vintage mi parlak lake mi?

Klasikmi modernmi

• Klasik

OY: 0 0,0%
  • Modern

OY: 7 100,0%

• Ankete Katılan
    7

Ayla2334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
124
38
Merhaba hanimlar insallah bizde ev yaptiriyoruz ama daha evin iç inşaatina başlamadan düşünmeye basladim direk konuya geciyim mutfak ve banyo dekarasyonunu dusunuyorum dolaplari vintage mi yoksa parlak lakemi yaptirsam iki tarzida cok seviyorum banyoyu farkli mutfagi farkli yapsam birbirinden cok ayri bisey cikarda sacma sapan birseymi olur siz yardımcı olun lütfennn
Screenshot_20190121-004621_Instagram.jpg
Screenshot_20190121-004621_Instagram.jpg
Screenshot_20190121-004611_Instagram.jpg
Screenshot_20190121-005215_Instagram.jpg
Screenshot_20190121-010434_Instagram.jpg
Screenshot_20190121-005124_Instagram.jpg
Screenshot_20190121-005215_Instagram.jpg
images.jpeg
Screenshot_20190121-005808_Instagram.jpg
Screenshot_20190121-005731_Instagram.jpg
Screenshot_20190121-010316_Instagram.jpg
Screenshot_20190121-005124_Instagram.jpg

Lake mutfakta sürekli su izi el izi yağ izi yani her türlü iz kalıyor ve bu konuda da hassassan elinde bez sürekli silmek zorunda kalırsın.

Lake mutfakta sürekli su izi el izi yağ izi yani her türlü iz kalıyor ve bu konuda da hassassan elinde bez sürekli silmek zorunda kalırsın.
Evet herkes oyle diyor koyu renkler daha zormus ben 2 fotoda beyaz parlak dolap varya onu dusunuyorum banyoda iki kenari lambali bal kopugu banyoyu istiyorum cok alakasiz mi olur acaba :63:

Mutfakta vintage evet çok yakışıyor fakat banyo için bu gold detayları oldum olası sevemedim herzaman modern tasarımlı banyolar daha ferah durur yine de kendi zevkiniz hayırlı olsun şimdiden :KK6:

O gold banyoları görünce gözlerim kanadı. Mutfakta belki değil ama banyoda kesinlikle minimal çizgiler hakim olmalı.
(İlla gold olsun derseniz de dolap kapaklarının kenarları gold çıtalı, lavabonun üzerinde iki kare aplik bulunanı daha iyi. En azından daha sade çizgilere sahip.)

Son düzenleme:
O gold banyoları görünce gözlerim kanadı. Mutfakta belki değil ama banyoda kesinlikle minimal çizgiler hakim olmalı.
(İlla gold olsun derseniz de dolap kapaklarının kenarları gold çıtalı, lavabonun üzerinde iki kare aplik bulunanı daha iyi. En azından daha sade çizgilere sahip.)
Sizce beyaz parlak mutfak dolabi banyodada kenarlari isikli banyo dolabi nasil sizce

Sizce beyaz parlak mutfak dolabi banyodada kenarlari isikli banyo dolabi nasil sizce
Güzel diye bahsettiğim banyo o zaten. Diğer goldlar facia. Beyaz parlak mutfak dolabı da çok şık. O mutfağın sahibini Instagram’da takip ediyorum. Çok zevkli bir kadın. Kendi mutfağımda da lake kullanıyorum. Country mutfak dolabından daha modern duruyor bence.

Güzel diye bahsettiğim banyo o zaten. Diğer goldlar facia. Beyaz parlak mutfak dolabı da çok şık. O mutfağın sahibini Instagram’da takip ediyorum. Çok zevkli bir kadın. Kendi mutfağımda da lake kullanıyorum. Country mutfak dolabından daha modern duruyor bence.
Bsncede tesekkur ederim kesinlestim sayenizde:KK68:

X