Mutfak Dekorasyonu mutfak tezgahının üstü

fk3009

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
307
1
296
Manisa
arkadaşlar benim mutfak tezgahım siyah granit..star galaxy modeli.kapaklarım beyaz akrilik.ara duvara graniti devam ettirmeyi düşündüm ama koyu olur dedik.sonra siyah ağırlıklı fayans baktık..cam fayanslardan ama onlar da granite pek uymuyo basit kaldı.

şimdi duvar kağıdı düşünüyorum.mutfakçılarda gördüm.çok hoş duruyo.çok uzun ömürlü bişey değil ama 10 yıl ömrü varmış yine..bir de biz lavabonun önüne ve ocağın olacağı yere şeffaf koruma yapmayı düşünüyoruz..öyle olunca bi sorun olmaz diyolar ama bilemiyorum yine de..

yardım edermisiniz yorumlarınızı bekliyorum kızlar...ne yaptırmalıyım sizce?
resimli örnek verebilirseniz çok sevinirim...... :)

merhaba ben de beyaz ve sıyah dolap ve siyah granıt yaptırmayı dusunuyorum..yeni cam mozaikler çıkmıs..simli bugun gordum..ben de onlardan yaptırmayı dusunuyorum

merhaba ben de beyaz ve sıyah dolap ve siyah granıt yaptırmayı dusunuyorum..yeni cam mozaikler çıkmıs..simli bugun gordum..ben de onlardan yaptırmayı dusunuyorum

evet bende baktım simli cam fayanslara..hatta simli derzler bile varmış şaşırdım:)
ama nişanlım simlileri pek beğenmedi.
bende çok kararsızım ya..kapaklara zor karar verdim en sonunda beyaz oldu.güzel oldu beyaz tavsiye ederim ama şimdi de ara duvar derdi var.
hala karar veremedim.kağıt yaptırmıcaz heralde..
yine bakıcaz fayanslara...

Son düzenleme:
siyah granit yaptırmak istiyoruz kızlar bana yardım 3m tezgahım var ne kadar olur?

siyah granit yaptırmak istiyoruz kızlar bana yardım 3m tezgahım var ne kadar olur?

canım bizim de siyah granit.star galaxy biliyosundur..en siyah olanı.
metresini 250 tl'ye yaptırdık..normalde 400 civarında diye biliyorum.ama bizim tanıdık diye indirdi.

Son düzenleme:
benden size tavsiye siyah mutfak dolabı yaptırmayın acayip toz gösteriyor günde 2 kere silmek gerekiyor.tezgahta güzel oluyor ama dolaba gelince felaket 1 sene olmadı yaptıralı acil değiştirmek istiyorum çok pişman oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…