mutfak tezgahını nasıl yaptırayım

berrish

bebeğimi kaybettimmmm
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
121
1
96
Bursa
kızlar merhaba. benim mutfak tezgahım laminat tezgah ve benden önceki ev sahibi ne düşündüyse bulaşık makinesinin üstünü açıkta bırakmış. yani şöyle anlatayım. L şeklinde mutfak düşünün ve tezgahın köşesinin hemen sağ tarafında bulaşık makinesi için ayarlanmış yer var ve üstünde tezgah yok. makinenin yanından tezgah devam ediyor. bulaşık ve temizlikte bu yarım tezgah çok sıkıntılı oluyor ve değiştirmeyi düşünüyorum. bu arada eşimle bu evi satmayı da düşünüyoruz. mutfak dolaplarımı değiştirmek istemiyorum 5-6 sene daha götürür. şimdi sorum tezgahı ne yaptırayım? mermer mi, granit mi yoksa mermerit mi? eşimle granite baktık 180 tl civarında bulduk ama bana granit gereksiz gibi geliyor. başka bir yerdede mermeriti 220 civarı söylediler şok oldum. daha ucuz değilmiydi mermerit? bir ihtimal aklıma mermerde geliyor. ikisinin ortası bir fiyat söyleniyor.kafam çok karışık :bbo: siz olsaydınız nasıl yapardınız önerilerinizi bekliyorum kızlar.. fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…