• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak tezgahını çimstone kullananlar

hanedanemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
31
4
36
Edirne
Mutfak tezgahımı çimstone yaptırmak istiyorum ama kararsızım, granit mi yaptırsam bilmiyorum. Aranızda mutfak tezgahı çimstone olan var mı? lütfen bana fikir verin arkadaşlar... Şimdiden teşekkürler...

mutfak tezgahımda çimstone kullanıyorum. granitten daha şık duruyor kesinlikle.
tezgahı kurarlarken üzerine çok sıcak şeyler koymayın demişlerdi. altında mutlaka nihale olsun demişlerdi. buna dikkat ediyorum sadece

ben banyo dolabına çimstone yaptırdım çokta memnunum
mutfagı yaptırırken bilmiyodum ve 2 milyara granite verdiğim paraya acıdım çünkü bi akrabamız mutfagını 150 tl ye çimstone yaptırmıştı..
görüntü güzel kullanışıda güzel.. annanem e yeni yaptırdık ..
kesinlikle çok güzel..

buarada çimstonenin fiyatının uygun olmasının nedeni şu
çimstone parçalanmış yada kalan parçalar.. granit mermer ..vb şeylerin parçalarının baskı gibi basınçla filan sıkıştırılıp fırınlanmasından elde ediliyo..

Son düzenleme:
mutfagı yaptırırken bilmiyodum ve 2 milyara granite verdiğim paraya acıdım çünkü bi akrabamız mutfagını 150 tl ye çimstone yaptırmıştı..
kesinlikle çok güzel..

çimstone parçalanmış yada kalan parçalar.. granit mermer ..vb şeylerin parçalarının baskı gibi basınçla filan sıkıştırılıp fırınlanmasından elde ediliyo..

150 liraya çimstone nasıl oluyor arkadaşım ben 25 gün önce 2100 e yaptırdım...:2::2::2:

benim de çimston ve çok menunum.granit de zamanla su veya başka bir sıvıyı içine çekip leke yapıyor.tezgahtan ayrı bir görüntü oluyor ki bide hiç hoş değil.1 yıldır çimston kullanıyorum sıcak kaynak nasıl olursa koyuyorum.leke de tutumuyor, normal nemli bir bezle bile temizleniyor.özen gösterdiğimi söyleyemem.haftada bir çamaşır suyu ile silerim içinde ki ayna kırıkları pırıl pırl parlar.tavsiye ederim ben.bu arada fiyatı geçen yıl metrekaresini 600 tl ye yaptırmıştım.

kesinlikle çok güzel..

canım anlattığın çimstone değil mermerit.

kesinlikle çok güzel..

bu fiyata imkanı yok çimstone yaptıramazsın metrekaresi en az 400tlden başlıyor. sizin akrabınızı kandırmışlar galiba yada adını yanlış biliyor. onun adı dökme mermerit ve hiç kullanışlı değil çizilme falan oluyor.
bende çimstone kullanıyorum valla canım sıcakta koydum zorda kalınca ama hiçbirşey olmuyor. bi çamaşır suyu döküp siliyorum mis gibi parlıyor vallahi. granitten daha şık duruyor.

Back
X