Okuyanse Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 425 443 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Okuyanse #1 Merhaba kızlar, ben mutfak tezgahını folyo ile kaplamak istiyorum ama sıcağa çok mu dayanıksız olur soyulur mu yırtılır mi cekincelerim var mutfak tezgahında folyo kullanan var mı ya da bu konuda bir fikri olan? (Bu folyo ile d-c-fix 346-8147 Ahşap Desen Kendinden Yapışkanlı Folyo DC346-8147 | Trendyol)
Merhaba kızlar, ben mutfak tezgahını folyo ile kaplamak istiyorum ama sıcağa çok mu dayanıksız olur soyulur mu yırtılır mi cekincelerim var mutfak tezgahında folyo kullanan var mı ya da bu konuda bir fikri olan? (Bu folyo ile d-c-fix 346-8147 Ahşap Desen Kendinden Yapışkanlı Folyo DC346-8147 | Trendyol)
E Evde Yenilik Hareketi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Nisan 2021 2 2 43 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Okuyanse #2 Çok kullanışlı ve temizliği kolay oluyor tavsiye ederim yapın. Ben yaptım faydalı olur diye videosunu da yolluyorum. Eklentiler IMG_20210420_193634.jpg 111,1 KB · Görüntüleme: 212 IMG_20210423_004644.jpg 80,9 KB · Görüntüleme: 216 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2021
Çok kullanışlı ve temizliği kolay oluyor tavsiye ederim yapın. Ben yaptım faydalı olur diye videosunu da yolluyorum.
A adifeklc Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Kasım 2020 264 378 32 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Okuyanse #3 Evde Yenilik Hareketi .!.: Çok kullanışlı ve temizliği kolay oluyor tavsiye ederim yapın. Ben yaptım faydalı olur diye videosunu da yolluyorum. [ Genişletmek için tıkla... Gerçekten fark yaratmışsınız Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2021
Evde Yenilik Hareketi .!.: Çok kullanışlı ve temizliği kolay oluyor tavsiye ederim yapın. Ben yaptım faydalı olur diye videosunu da yolluyorum. [ Genişletmek için tıkla... Gerçekten fark yaratmışsınız
Okuyanse Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 425 443 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Okuyanse #4 Evde Yenilik Hareketi .!.: Çok kullanışlı ve temizliği kolay oluyor tavsiye ederim yapın. Ben yaptım faydalı olur diye videosunu da yolluyorum. [ Genişletmek için tıkla... Ben dolap değil tezgah için sormuştum. Dolapta bir sorun olma riski daha az zaten. Ama siz güle güle kullanın Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2021
Evde Yenilik Hareketi .!.: Çok kullanışlı ve temizliği kolay oluyor tavsiye ederim yapın. Ben yaptım faydalı olur diye videosunu da yolluyorum. [ Genişletmek için tıkla... Ben dolap değil tezgah için sormuştum. Dolapta bir sorun olma riski daha az zaten. Ama siz güle güle kullanın
kavs-i kuzah Neler oluyor hayatta, bir de şu rüya gerçek olsa ☺ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Ocak 2019 2.843 6.391 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Okuyanse #5 Evde Yenilik Hareketi .!.: Çok kullanışlı ve temizliği kolay oluyor tavsiye ederim yapın. Ben yaptım faydalı olur diye videosunu da yolluyorum. Genişletmek için tıkla... Benim dolabım da hemen hemen aynı boyut. Sizinki de ortamı bayağı değiştirmiş. Ne kadar rulo gitti acaba? Ortalama kaç liraya maloldu sakıncası yoksa? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2021
Evde Yenilik Hareketi .!.: Çok kullanışlı ve temizliği kolay oluyor tavsiye ederim yapın. Ben yaptım faydalı olur diye videosunu da yolluyorum. Genişletmek için tıkla... Benim dolabım da hemen hemen aynı boyut. Sizinki de ortamı bayağı değiştirmiş. Ne kadar rulo gitti acaba? Ortalama kaç liraya maloldu sakıncası yoksa?
Sevm57 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 2.784 3.990 2 Kasım 2021 Konu Sahibi Okuyanse #6 Okuyanse .!.: Merhaba kızlar, ben mutfak tezgahını folyo ile kaplamak istiyorum ama sıcağa çok mu dayanıksız olur soyulur mu yırtılır mi cekincelerim var mutfak tezgahında folyo kullanan var mı ya da bu konuda bir fikri olan? (Bu folyo ile d-c-fix 346-8147 Ahşap Desen Kendinden Yapışkanlı Folyo DC346-8147 | Trendyol) Genişletmek için tıkla... Merhabalar tezgahta denediniz mi acaba ?
Okuyanse .!.: Merhaba kızlar, ben mutfak tezgahını folyo ile kaplamak istiyorum ama sıcağa çok mu dayanıksız olur soyulur mu yırtılır mi cekincelerim var mutfak tezgahında folyo kullanan var mı ya da bu konuda bir fikri olan? (Bu folyo ile d-c-fix 346-8147 Ahşap Desen Kendinden Yapışkanlı Folyo DC346-8147 | Trendyol) Genişletmek için tıkla... Merhabalar tezgahta denediniz mi acaba ?
safi.naz Nirvana Pro Üye 16 Nisan 2008 5.178 13.901 2 Kasım 2021 Konu Sahibi Okuyanse #7 Sevm57 .!.: Merhabalar tezgahta denediniz mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Başlığı görünce merak ettim ama Konuyu açan üye en son haziran ayında foruma girmiş.
Sevm57 .!.: Merhabalar tezgahta denediniz mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Başlığı görünce merak ettim ama Konuyu açan üye en son haziran ayında foruma girmiş.