• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak tezgahindaki silikon...

sirine35

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
959
0
316
İzmir
merhaba oncelikle...
sizlere bir sorum olacak, benim mutfak tezgahimin kenarlarindaki yapistiran silikonlarin bir kisminin alti siyahlasmisti onlari kopardim ve yeniden silikon cekmek istiyorum. Ama birkac yerinde daha silikon var onlar saglam duruyor onlari sokemedim nasil cikarabilirim onlari? Bicakla falan sokmeye calistim ama sokemedim... Bunun bir yontemi var mi?
bir de hepsini temizledikten sonra tekrar silikon mu cekeyim yoksa beyaz bir tane daha var oralara cekilen ondan mi cekeyim?

aynı sorun benımde banyom için gecerli kuvet le duvarın irlestiği yerde silikon cekilidğer ksımlardada var silikon fakat duvarla birleştiği yerde slikonun altı simsiyah oldu uzerindesilikon oldugu için temizlenmiyor silikonda sokulmuyor allahtan kapalı oldugu için kuvet dısarıdan gozukmuyor

öncelikle bi tornavida yardımı ile onları ittirerek her yeri yani bütün silikonları çıkartıcaksınız sonrasında bi güzel küf temizleyicisiyle bulunduğu yeri temizleyip kurutucaksınız sonrasında da tekrar çekiceksiniz konu bu :37:

Back
X